- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisguly
tag
válasz
Borisz76 #7398 üzenetére
Újraindítás nem segít. Szoftver frissítésre nem reagál. (lehet a wifi miatt) A play áruházas frissítések lementek. Az android alatt van egy Google Play rendszerfrissítés, abból egyet megcsinált majd újra kellett indítani. Van utána ugyanitt még egy, de az nem indul.
Most csak bluetooth internetem van. -
Krystal_s
addikt
válasz
Borisz76 #7345 üzenetére
Mindig elolvasom mit tartalmaz , de az emberek véleménye jobban érdekelne, csak itt sem szoktak már ilyenekről tèmázni. Pl a legutóbbi FW: Nem látok olyat, ami fontos lenne nekem, de egyik orosz fórumon erre, vagy az előzőre volt panasz, hogy a Wifi gyengébb, instabilabb lett.
Modification and bug fixes:
1. Add the EasyMesh function;
2. Add the support of the XMPP/TR111;
3. Add some IPv6 function;
4. Add the SIP ALG function;
5. Optimize the CWMP fuction. -
demars
addikt
válasz
Borisz76 #7258 üzenetére
Ez saját router, pár hónapja vett tesóm 2 db-ot. (az is lehet, hogy 3-at)
1 nappaliba ( ennek ugye van 4 antennája)
1 a pincébe ( napelem inverternek kellett wifi)
1 tervben van a kerti kiülőbe ( kertben is legyen wifi)Elbőgi magát ha cserélni kell
Viszont ha nem jó még bőven garanciális.
Holnap futok még egy kört ezzel kapcsolatban! -
-
barabasb
tag
válasz
Borisz76 #7170 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de a "nem célszerű" mit jelent? A wifik zavarják egymást? Mert akkor a digis router wifijét kikapcsolom és csak a vezetékes részét használom. Nekem az kellene, hogy használhassam tovább a Huawei router összes LAN portját és az AX-et is, kvázi switchként. Tudom, akkor miért nem rakok switchet a helyére, azért, mert hasznosabb az AX wifijét használni, mint a Huaweit.
-
barabasb
tag
válasz
Borisz76 #7145 üzenetére
Igen, elfelejtettem hozzátenni, hogy a két router ugyanazon a falon kell átmenjen, ugyanazokra a kliensekre. Vagyis a paraméterek ugyanazok, csak a router más. Egyébként az antennáknak mi az optimális állása? Én úgy gondolnám, hogy hosszában sugároz, azaz az oldala kell a kliens felé nézzen. Vagy nem?
-
tasiadam
veterán
válasz
Borisz76 #7108 üzenetére
Jelen állás szerint a QoS miatt nincs pingelés ha töltök, egyik gépen sem, a telefon és TV pedig nem releváns. Viszont ha egy adott switchre kötök rá 2 gépet ami eléggé adatintenzív, mert munkára és letöltésre is van használva, meg mondjuk eközben másolok valamit át egy vékony kliensre, akkor a QoS hiányában összeakadhat, nem? Vagy a switchnél nem lényeg a QoS megléte? MErt akkor fogom a régi gigabites huawei routert és AP-ként használom antenna nélkül
-
tibz03
őstag
válasz
Borisz76 #6808 üzenetére
Értem, köszönöm a választ!
Még egy kérdés: 1000 MBit/s-os, telekomos netem van, a telekom által adott modem+router eszközön, WiFi-n tudok is mérni kb. 900-950 MBit/s-ot. A TP-Link AX55 ehhez LAN-kábellel van csatlakoztatva, viszont ez már "csak" olyan 600-700 MBit/s-ot tud WiFi-n (LAN-on tudja a 900-950-et ez is). Ennyit tudna a WiFi-je?
A gyári leírás szerint "Újgenerációs Gigabit Wi-Fi 6 sebesség-2402 Mbps 5 GHz-en és 574 Mbps 2,4 GHz-es sávon, egyenletesebb adatfolyamot és gyorsabb letöltést biztosít".
Olvastam, hogy nem kell hinni ezeknek a marketing szövegeknek, ezért is vettem inkább az AX55-öt valamelyik olcsóbb társával szemben, viszont a mért 600-700 MBit/s jócskán elmarad az ígért 2400-tól. Azért azt gondoltam, hogy az 1000-et tudni fogja...
Ez is normális?
Köszönöm a választ!
-
sony309
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged