- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3718 üzenetére
Nekem is az.
Igen, el tudtam érni, azon keresztül állítottam be az új jelszót is.
Most a "működik, ne piszkáld" állapotba jutottam vele, megy a wifi, a vezetékes, a jelszavak át vannak írva, úgyhogy nem nagyon van ok a piszkálásra. Csak zavar, hogy nem lehet elérni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3716 üzenetére
Igen, mind a 192.168.1.xxx tartományban van, az archer a 113-asra lett fixálva. Pingre nem válaszol.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3713 üzenetére
Engedtem a leírásoknak, a WAN-ból átdugtam egy LAN portba. Most már wifin el is érem, tudok rá csatlakozni, elérem a NAS-t. Már csak a fixre beállított IP-címen nem érem el az Archer admin felületét. Legalábbis wifin keresztül, se az Archerre, se a 4300-ra csatlakozva.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3711 üzenetére
Nem szeretnék emiatt egy lan portot elveszíteni. Egy másik, Asus gyártmányú router is lóg a 4300-n, wan porttal összekötve, úgy működik szépen.
Adalék: keresgéltem, olvasgattam, mégis kikapcsoltam a DHCP-t az Archeren. Most vezetékes net van, de a wifin nem tudok csatlakozni, illetve a kiosztott címén se érem el az admin oldalt (az Asusét most kipróbáltam, azt elérem).
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3707 üzenetére
Otthoni hálózatba csatlakoztatom akkor mit ér?
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3702 üzenetére
Érdekes mert az ajtó nyitva volt a szobámnak, és a bejárati ajtó meg zárva volt természetesen.
Senki nem járt itt, anyámmal vagyok itthon. -
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3699 üzenetére
Köszi szépen rosszul volt bekötve a kábelek.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3697 üzenetére
Előző este még tökéletes volt nem volt hozzányúlva se és reggelre fogta magát és elszállt az egész, én se értem. Itt volt lent a hangfal tetején ahol elfér és ennyi. Ez hétfőn történt akkor még jól ment.
A sárgába kell dugni a kábelt?,nem a kékbe.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3695 üzenetére
Itt a kapcsológombnál nyomta ki meg be a router oldalán.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3692 üzenetére
Az meg is van kitöltve minden része.
Töröljem ki és írjam be még egyszer? -
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3692 üzenetére
Az meg is van kitöltve minden része.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3690 üzenetére
Igen megtörtént, változatlanul ott vannak a beállítások alapon. Dyna izé meg staty izé.
Íp cím kell hozzájuk meg mask. A szöveg után a staty-nál for duel kiírás van. -
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3688 üzenetére
Az elsőhöz jelszót kér meg a felhasználó nevet, a többit meg se nyitja.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Intruder2k5 #3684 üzenetére
Vireless 300-as a sebessége.
Nincs még 1 éves sem.
Minden világít zölden.
érzékeli hogyha kihúzom a netkábelt belőle.
Apám ma nyomot rajta resetet. -
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #3675 üzenetére
Nem lehetetlen, hogy a router-nél (antennáinál) egészen mások az éteri viszonyok.
-
Ceree
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3672 üzenetére
Szerintem akkor egyelőre visszaviszem ezt a kártyát, és megpróbálom a kábelt a lehető legjobban elrejtve végigvinni a szobán.
Aztán majd meglátjuk, hogy lesz-e a közeljövőben 5Ghz.
Köszönöm mindenkinek!
-
SpdY24
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3647 üzenetére
A oneplus 3-m is tudja az AC-t de még a régi LG G2-m is és még is csak maximum 72mbps jön.
És én 40Mhz-en akarom az is van beállitva de mint az alábbi képen látszik ezt kapom. -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3604 üzenetére
Köszönöm!
Vicc hogy nem lehetett megoldani azt amit pedig meg tudtuk csinálni anno ....
Leszarom így marad
Köszönöm a segítségeket.!
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3584 üzenetére
ami itt van szinte csak ssid jointre amienen fut az 2.4G (mert van 5G is ) illetve ugyanat a nevet adom ami az eredeti (régen is úgy volt) a csatorna minda kettö 3 -ra állítottam jelszó és jelszó tipus
De be is scan - eltem is... Vagy lehet ott csesztem el hogy nem 255.255.255.0 hanem 255.255.0.0?bár most hogy bírtam a ipconfig erre már a 255.255.255.0 és az ipar address 192.168.1.227
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3581 üzenetére
Sok mindent nem lehet el állítani, mi az ami ilyen gondot tud okozni, gondolom nem a másik rétegben lesz a hiba....? Nem?
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3581 üzenetére
2x megcsinálom, ha meg van a reset, akor egyből belép, megcsinálom a beállítást és után ahogy írtam nem igazán kapcsolódik, és azóta vissza dugom és azt irja nincs Net, még valamit megnézek
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3578 üzenetére
beállítottam, de azt irja hogy nincs internet (biztonságos)
Lehet valamit a asus ba is allitalottam valamikor....?
És ha kihuzom a kábelt akkor nem is csatlakozik vissza, csak kábelen... Huhhh
Szerk :és már kábelen se enged vissza... Mi a fuck van itt
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3576 üzenetére
Igazad van azon volt, így el érem És akkor megprobálok úgy be állítani ahogy akkor mondtad? És mennie kell?!
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3574 üzenetére
Akkor csak azért kapcsoltam be hogy tudjak írni ide, de most Telon írok direkt de akkor is az Asus szöveg jelenik meg
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3572 üzenetére
ez a kábel Ipv4:192.169.1.1 subnet mask 255.255.255.0
wifi 192.168.1.22 -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3570 üzenetére
igen és wifi kilove és csak kábel,de semmit nem tudok mert a restert ota nem tudok belépni a felületre ,vagy hol tudom megnézni ha nem ott
nem a 255.255.255.0?
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3568 üzenetére
Igen mert akkor beszéltünk erről és akkor sikerült de most itt állok és nem tudok jutni egyről a kettőre
sajnos...
Röviden a gargoyle próbáltam felrakni egy újonnan vásárolt 741nd re és most nem tudom elérni mivel továbbítani szeretném a Wifi jelet..... -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3565 üzenetére
Az Asus nem engedi be?
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3565 üzenetére
A beállítások frissítésre kerültek. A weboldal frissítése most megtörténik.
Az IP-cím vagy portszám módosult. Az Ön és a(z) RT-AC56U közötti kapcsolat bontásra kerül.
A(z) RT-AC56U beállításainak eléréséhez csatlakozzon újra a vezeték nélküli hálózathoz és használja a frissített IP-címet és portszámot.ott meg ezt irja ,bocsánatt de épphogy tudok valamit a routerekről ,de egyszer ment ,de most nem
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3563 üzenetére
teljese jol müködött a 841nd-n de most kellet venni egy másikat,nem tudom elérni a 192.168.1.100-en pedig azt irta hogy sikerült a telepités...
világit a on a Fogaskerék meg a lan -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3029 üzenetére
Nem jött össze össze hangolás, úgyhogy leszedttem a gargoyle 741nd ver:4.27 :gargoyle_1.9.0-ar71xx-generic-tl-wr741nd-v4-squashfs-factory.bin
De nem tudok semmit csinálni, már nagyon ideges vagyok -
gabesz82
őstag
válasz
Intruder2k5 #3558 üzenetére
nálam a legutolsó van, sajnos az IGMP-t ezek szerint a V4-nél kivették...
-
gabesz82
őstag
válasz
Intruder2k5 #3557 üzenetére
Hello!
persze, nem gond, openwrt-vel teszek egy kísérletet. köszönöm megint!
-
sony309
őstag
válasz
Intruder2k5 #3509 üzenetére
Köszönöm!
Így akkor "normális", hogy két wi-fi hálózat keletkezett?
-
sony309
őstag
válasz
Intruder2k5 #3507 üzenetére
Igen, jól értetted!
Már be is állítottam, működik is.
De a 2. router (841N) wi-fi hálózatát le tudom valahogy tiltani?
Ugyanis nincs rá szükség! -
gemini
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3482 üzenetére
Nemrég leszedtem a legfrissebbet, de reset nem volt előtte, csak most csináltam egyet. Megpróbálom így is, köszi! 100/100-at nem várok tőle, csak valamivel többet a jelenleginél.
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3454 üzenetére
Benne van minden ami kell. Több oldal is. De simán bele nézhetsz a tar.gz-be milyen fájlok vannak.
Ahogy az összes ott található mentésekhez csak uhttpd kell. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy egy-két oldal még az asuson is működik. Ami nem a beállításokhoz tartozik. Leginkább a statisztika oldalra gondolok, ahhoz nem kell semmi pl. Mert hogy mit logolsz azt neked kell úgyis megírni. Persze az uhttpd másodpéldányon egy kicsit állítani kell.
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3451 üzenetére
Nincs, de mentésként fel lehet tenni bármilyen openwrt-re.
Nem volt ez olyan gyors már jó ideje megvan. -
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #3451 üzenetére
Nem kell hozzá suste firmware (ha jól gondolom), elég egy alap OpenWrt.
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3449 üzenetére
Suste basic.tar.gz mentéseiben benne van. Persze ez alapból root jelszóval érhető el,de megoldható hogy jelszó nélkül is megtekinthető legyen pl 9093-ra átlinkelve.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3383 üzenetére
http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/tl-wr1043nd-v3-p314146981/
Ezt érdemes akkor?
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3381 üzenetére
Akkor milyen routert tudnál ajánlani 100 megabites nethez? Az a 10 ezer forintos 1043-as TP-Link mehet? Mert akkor elkezdek gyűjteni rá.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3375 üzenetére
Már tucatszor próbálkoztam újraindítással meg minden ilyen vacakkal, net nélkül be sem jönnek az oldalak. Sem a 192.168.1.1, sem a 192.168.0.1, ráadásul a https://tplinklogin.net oldal nem is létezik.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3373 üzenetére
Te jobban értesz hozzá. Szerinted minden stimmel itt? Ha igen, mi a következő lépés?
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3363 üzenetére
Ebben is tudsz segíteni? Nem volt még dolgom DOS-os cuccokkal.
-
SRII
őstag
válasz
Intruder2k5 #3365 üzenetére
Szia!
Auto-ra van állítva. Megpróbálom 40MHz!
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3361 üzenetére
Azt hol kell megnéznem?
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3357 üzenetére
Egyik oldal sem jött be.
Ha az állításod igaz, akkor miért nem?
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3355 üzenetére
Net hiányában hogyan menjek fel az oldalra? Ne idegesíts.
Nincs eltörve kábel, nem kontakt hibás. Egyéb ötlet?
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Intruder2k5 #3351 üzenetére
Mi az, hogy nincs fizikai kapcsolat? Annyira noob nem lehet valaki, hogy nem dug be egy kábelt. Mindent ugyan úgy csináltam, ahogy eddig is, tehát az ethernet kábel egyik vége a gépben, másik a router hátuljában, a net kábel meg a WAN, tehát a kék lyukba van bedugva. Modem és router közt? Ezt hogy kellene értelmeznem? Van a gép meg a router, akkor hogy kerül ide a modem? Tegnap úgy 5 percig volt net, aztán megint nem volt net az új routeren, de a régivel minden kifogástalanul megy. Azt a Network cuccost meg hol kellene megnéznem? Azt ne mondd, hogy a Neten, mert a WAN ugye narancson világít, vagyis valamiért nincs Net.
Az Edigitalon rendeltem, ott olvastam néhány 1*-os értékelést, többek szerint eleve rossz routerről van szó és nekik nem működik. Lehet, hogy pont abba a balszerencsés 5%-ba tartozok?
-
bugizozi
őstag
válasz
Intruder2k5 #3301 üzenetére
8.4
-
vorik
tag
válasz
Intruder2k5 #3216 üzenetére
Jó hírek!
Írtam vargalex-nek, aki azonnal válaszolt, beszéltünk telefonon, átvittem hozzá vasárnap délután és egy órán belül megjavította - ráadásul egy iszonyat kedves, segítőkész embert ismertem meg benne.
Ezer millió köszönet neki is és nektek is!!!
-
vorik
tag
válasz
Intruder2k5 #3216 üzenetére
Írtam neki, köszi szépen!
-
icemad
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3144 üzenetére
Ok. Köszönöm. Közben egyesével beállítottam mindent, (talán gyorsabb is volt így), és rendben működik.
-
jézusom
addikt
válasz
Intruder2k5 #3065 üzenetére
Oké, szétvágok egyet, lemérem
Archer_C2-ről mi a véleményetek? Jelenleg ez tűnik ideálisnak, Ac Wifi, Gigabit lan kell.
-
jézusom
addikt
válasz
Intruder2k5 #3063 üzenetére
Köszi!
Van egy ilyenem , régen használtam Win7 alatt. Most nem akarja felismerni a gép. Különböző cp210x driverekkel próbálkoztam. Nem tudsz erre valami okosságot? Esetleg régi sony-ericson, vagy LG telefon kábel nem jó?
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3051 üzenetére
Egy kicsivel szerintem kevesebb ugyanis ez v1. Azzal tapasztalatom nincs, de alex fw-jével talán elérhető amit írsz.
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3047 üzenetére
Azt nem tudom de most már wifin keresztül be tudok lépni a 192.168.1.100-on a felületre !
köszönöm még egyszer! -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3045 üzenetére
Igen!
Tulajdonképp működik és úgy hogy szerettem volna ,csak annyira felidegesített hogy nem tudok sehogy kapcsolódni a admin felülethez hogy szétbas..zott az ideg..
Csak azért kelletem kíváncsi mert ha költözünk lassan akkor lehet még egyszer meg kell csinálnom majd és tudja mi volt a baj.....,de max írok ide ha baj lenne,nem de.... -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3033 üzenetére
Szia !
Itthon vagyok de valamiért nem tudok belépni a admin felületre ,kábellel se úgy hogy 192.168.1.1 és 192.168.1.100 de semmi, mit csinálok rosszul?win 8.1
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3033 üzenetére
Köszönöm ezt már csak holnap fogom kipróbálni, de remélem sikerül
Nagyon hálás vagyok az eddigiért is! Holnap fojt.köv -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3031 üzenetére
Igen így siker! kész a általad linket kép alapján beállítottam ,(elöször nem világított a WLAN led de a beállítás után már igen ,de nem látom a wifit) és hogy ez után mit kell csináljak hogy a Asus wifi-jét fogja és továbbítja a tp-linkról a készülékekre ?
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3029 üzenetére
Leszedetem de nem csinál semmit amikor rányomok hogy upgrade
-
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3027 üzenetére
Köszönöm,s ennek a feltelepítési mente hogy történik?
Illetve nem tudom pontosan melyik fájlt kell letölteni ,:-/
(841nd Ver:5.x ,de most a legfrissebbet töltötttem fel) -
G-Bali
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3025 üzenetére
Mivel egy másik fórumba javasolták errea problémára a cfw kell akkor tud valaki segíteni? Mert a tp-link itt kell Megkérdeztem másik asus - t majd ott hogy hogy lehet beállítani....
-
Csabi1984
addikt
válasz
Intruder2k5 #3022 üzenetére
Köszönöm. A legfrissebb van rajta a v1 arra nem jön újabb sajnos.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Intruder2k5 #3020 üzenetére
nekem még a V1-van!
-
Csabi1984
addikt
válasz
Intruder2k5 #3016 üzenetére
Igazából igen ez a kérdésem
Másik meg az,hogy létezhet hogy mivel gyengébb a routerem azért produkál anomáliát?
-
peterattila
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2953 üzenetére
Újra előjött a hiba, megint nem tud csatlakozni "Failed to authenticate ourselves to peer". Reset után újra beállítottam, de továbbra sem. Írtam a tp-link helpdesknek, log fájlokat csatoltam, kíváncsi leszek mit mondanak. Van egy olyan érzésem, hogy hulladék ez az egész.
-
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #2992 üzenetére
Nem, mert OpenWrt van rajta.
-
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #2990 üzenetére
Igen.
Ezekről a helyekről töltögettem:www.tp-link.com/ve/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V5 : V5,V4,V3,V2,V1.
V5: zip file teljesen fölöslegesen tartalmaz egy Thumbs.db nevű file-t.
A file tartalma azonos az.../en/... helyről letöltöttel.
V4: A file tartalma azonos az.../en/... helyről letöltöttel.
V3:
V2: A file neve: wr741nv1_en_3_12_4_up(100910).bin ! V1 verzióhoz való ?
V1: A file neve, tartalma azonos a V2 helyről letöltöttel !www.friedzombie.com/tplink-stripped-firmware/: az innen letöltött TL-WR741ND-V2-FW0.0.0.bin nevű file tartalma azonos a V1, V2 helyekrő letöltöttel.
www.tp-link.com.br/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V2 : A V2 helyről ugyancsak a V1 verzió jön !
www.tp-link.com/ar/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V2 : ugyanaz
www.tp-link.de/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V2 : wr741nv1_de_3_11_7_up(100930).bin Erre a verzióra valaki azt írta, mindegy hogy V1 vagy V2.
OpenWRT WEB flash: téglawww.tp-link.ua/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V2 : wr741nv1_ru_3_13_11_up_boot(121102).bin Csak RU verzióhoz ? Boot lehagyva,
OpenWRT WEB flash: tégla.Csak kíváncsiságból, gyakorlásnak próbálgattam a fw.-eket. A router hibás: WiFi adás nem működik csak a vétel.
-
válasz
Intruder2k5 #2956 üzenetére
Azt jól gondolom, hogy a switch-et ki is hagyhatom, mert a második router így switchként üzemel?
-
válasz
Intruder2k5 #2956 üzenetére
Szia!
Beállítottam mindent a leírásod szerint és szuperál!! Hálás köszönet a gyerekek nevében is.
-
peterattila
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2953 üzenetére
Szia!
Újrakonfigoltam a routert, mindent kézzel beírva. Most csatlakozott, 2x restart után is. Kiderül, hogy lesz-e baja ezek után is. Köszi!
-
kiss.a
tag
válasz
Intruder2k5 #2929 üzenetére
bekapcsoló led az állandóan villágit, mellette lévő beállítás led váltakozóan villog a wifi jellel.
-
szasza7103
tag
válasz
Intruder2k5 #2919 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget sikerült Puttyval resetelni bár kicsit kacifántosan. Mostmár be enged.
Angry ipscan-el megkerestettem az ip címét majd puttyval telnettel reseteltem.
Fontos hogy a wan csatiba kell a gépet dugni.Üdv!
-
szasza7103
tag
válasz
Intruder2k5 #2917 üzenetére
Sajnos nem tudom. De valószínüleg a gyári.
10 mp nyomás után nem történik semmi.
ha bekapcsolás után nyomkodom a reset gombot akkor egyszer csak elkezd villogni gyorsan a system led és ott megáll. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2882 üzenetére
Sehol, de az van a HGW-nek fenntartva: Lan1/Link, Lan2, Lan3, Lan4 van a modemen.
Lan1/Link-en nem működött, átdugtam Lan2-re, restart PC, reboot router és voila! -
macilaci78
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2880 üzenetére
Hát izé...
A modemből a Lan1 helyett Lan2 lett, a többi aszerint, ahogy írtad és működik. -
csurdongulos
tag
válasz
Intruder2k5 #2873 üzenetére
Szia,
köszönöm a választ, megpróbálom akkor a gargoyle-t, nincs szükségem semmi egyéb extrára, csak, hogy a WDS vagy legalább a repeater megfelelően működjön és csatlakozzon a UPC modemhez. -
Gyb001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2869 üzenetére
Már működik is.
Kösz. -
Gyb001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2867 üzenetére
Bevillan az összes. Utána a power led, egyik kimeneti port világít. wifi néha villan egyet.
Telnet sikerült csatlakoznom. Úgyhogy nagy gond nincsen.
DD-WRT v24-sp2 std (c) 2014 NewMedia-NET GmbH
Release: 06/23/14 (SVN revision: 24461)Majd hétvégén beleásom magamat a telnetbe és kezdek vele valamit
-
Gyb001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2865 üzenetére
TL-WR841N V 8.4
-
Gyb001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2863 üzenetére
Reset után már tudom pingelni. és a böngésző fejlécében megjelenik a DD-WRT felirat.
ping 192.168.1.1
...
15 packets transmitted, 5 received, 66% packet loss, time 14068msValami más gond lesz úgyhogy keresek valami módszert amivel visszaállíthatom.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2861 üzenetére
-
QG
tag
válasz
Intruder2k5 #2847 üzenetére
Köszönöm, a laptop fix IPje volt a kulcs.
-
QG
tag
válasz
Intruder2k5 #2845 üzenetére
A DHCP klient listában nem látszik.
A resetet addig nyomtan, míg a tápon kívül az összes led elaludt, kb 22 másodperc.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Intruder2k5 #2840 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
-
crissprivat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2836 üzenetére
Szia.
Igen,a firmware emulátorok közt nézegettem én is,de nem találtam. Mindegy.
Köszi azért. -
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #2831 üzenetére
Hogy a csudába találtál rá az iraqi honlapra ?
A "gyári" már csak a v4es verziótól tart frissítést. -
Eclips21
őstag
válasz
Intruder2k5 #2828 üzenetére
gyári.: 3.9.7 build 090821 Rel.38819n, tudtommal sose volt frissítve
nem is úgy néz ki mint ami te linkeltél hanem így
-
Eclips21
őstag
válasz
Intruder2k5 #2826 üzenetére
Nem hiszel nekem?
Nincs ott
amúgy elírtam az előbb 46. oldal 1. kép
-
Jofi81
őstag
válasz
Intruder2k5 #2805 üzenetére
Sajnos nem Android, hanem Windows Phone, arra pedig nincs hasonló alkalmazás.
-
Jofi81
őstag
válasz
Intruder2k5 #2803 üzenetére
Sajnos nem tudom megnézni, csak telefon van kéznél, egyébként asztali gépem van vezetékes kapcsolattal. A csatornaszélességet megpróbálhatom, de nem tudom, hogy ha eddig működött 40MHz-en, akkor most miért nem.
-
válasz
Intruder2k5 #2799 üzenetére
És tényleg. Úgy rémlett, mintha fizetősé vált volna.
Köszi. -
Cry0
őstag
válasz
Intruder2k5 #2783 üzenetére
itt a 4. pontba irja a wds-t
-
Cry0
őstag
válasz
Intruder2k5 #2779 üzenetére
ja értem akkor ez a megoldás felejtős S:
-
xpeke
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2727 üzenetére
Még egy kis segítség kéne. (nem vagyok túl jártas ilyen téren). Van itt 3 opció:
-WPA-PSK/WPA2-PSK
-WPA/WPA2
-WEP
Melyiket váalsszam és azon belül, mit hogy állítsak? -
rudelhugó
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2717 üzenetére
A samba az nem egy tánc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest