- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 90 - modellalkat
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tothjozsi96
addikt
Érdekes, nekem is villog de csak akkor hogyha véletlenül WAN-portba dugom az internet UTP kábelét, hogyha a WAN-ba csatlakoztatom akkor megszűnik a villogás.
Van még rá garancia?
Ha nincs és elegendő volt ennek a routernek a teljesítménye én hasonló kategóriában nézelődnék, mondjuk WR841N például. Mondjuk szerintem 2021-ben érdemesebb volna AC képes eszközt vásárolni.
-
-
cocka
veterán
Igen meg ilyenek, hogy ha mondjuk a router képes 5 GHzen wifi jelet szórni, akkor az cfw után mint opció megszűnik stb..
Plusz esetleges eladásnál is marha fantasztikus lehet azzal indítani, hogy amúgy custom firmware van rajta.
Arról meg nem is beszélve, hogy az állítólag sokkal többet tudó fwt nem biztos, hogy kedveli a hardware. Mondjuk lehet, hogy sokkal megterhelőbb a procijának, mint a gyári fw.
Ha az egy jól működő router, akkor semmi szükséged arra, hogy custom firmware-ekkel szétcseszd. Bár ha úgy is lemondtál már róla, akkor végül is mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Technics SA-DA8 MOS-FET erősítő és Technics SB-T200 Hangfalpár eladó
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (6. gen. I5 4 X 2200 Mhz, 8 GB DDR4, 128 GB Nvme SSD, WIN10)
- Pro Ject Dac box e
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Fehér Thermaltake Core V1 Snow Edition táp nélküli számítógépház eladó hozzávaló új óriás ventilátor
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 6 mag i7 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest