- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
picstike
tag
2 routert kötöttél össze wifivel? Én most érdeklődök valami ilyesmi után de még nem jártam sikerrel.
Van egy ZTE routerem amit a DIGI adott és van egy C7 routerem amit összekötöttem utp kábellel. igy meg van az 5ghz Viszont,már az udvarban nincs jelem,ezért szeretnék wi-fin keresztül összekötni egy WR841ND hogy a kameráimat lássa. Ezt hogyan tudnám kivitelezni? -
Grg
tag
Gargoyle is tud 12,13-as csatornát, csak a 841-nél putty-on keresztül kell megmókolni
Én amúgy a DD-WRT-t ajánlanám, mert a Gragoyle nem igen szereti a 4Megás routereket, ezért jópár dolog hiányzik.(Ennek ellenére én Gargoyle-t használok rajta és szintén repeaterként csak WDS-el)
Illetve a kevés tárhely miatt oda kell figyelni, mert ha bármit állítasz, bekapcsolja a DHCP-t, hiába kapcsolod ki, tehát úgy kell állítgatni, hogy a legvégén kikapcsolni a DHCP-t és akkor úgy marad, amíg megint nem állítasz át valami beállítást... -
Grg
tag
Szia,
nem tudom aktuális-e még, de másoknak talán jól jön a 12-13-as csatornák engedélyezésére:
Ha nincs telepítve a Webshell:
A System/Plugins-nál a refresh pluginsra katt. majd megkeresni a Webshell for Gargoyle-t és installálni.
ezután System-nél megjelenik a Webshell opció (nem emlékszem, hogy ehhez kell-e/magától újraindul-e install után)Webshellbe belépni és a következő parancsokat beírni és mindegyik után execute-ra katt:
uci set wireless.radio0.country=HU
uci commit wirelessÚjrainditani a routert
Webshellbe belépni és beírni hogy:
iw reg getHa minden jó akkor ezt kell kapnunk:
global
country HU: DFS-ETSI
(2402 - 2482 @ 40), (N/A, 20), (N/A)
(5170 - 5250 @ 80), (N/A, 20), (N/A), AUTO-BW
(5250 - 5330 @ 80), (N/A, 20), (0 ms), DFS, AUTO-BW
(5490 - 5710 @ 160), (N/A, 27), (0 ms), DFS
(57000 - 66000 @ 2160), (N/A, 40), (N/A)phy#0
country US: DFS-FCC
(2402 - 2472 @ 40), (N/A, 30), (N/A)
(5170 - 5250 @ 80), (N/A, 23), (N/A), AUTO-BW
(5250 - 5330 @ 80), (N/A, 23), (0 ms), DFS, AUTO-BW
(5490 - 5730 @ 160), (N/A, 23), (0 ms), DFS
(5735 - 5835 @ 80), (N/A, 30), (N/A)
(57240 - 63720 @ 2160), (N/A, 40), (N/A)global
country HU: DFS-ETSI
(2402 - 2482 @ 40), (N/A, 20), (N/A)
(5170 - 5250 @ 80), (N/A, 20), (N/A), AUTO-BW
(5250 - 5330 @ 80), (N/A, 20), (0 ms), DFS, AUTO-BW
(5490 - 5710 @ 160), (N/A, 27), (0 ms), DFS
(57000 - 66000 @ 2160), (N/A, 40), (N/A)Success
Illetve a Wireless beállításoknál látni a 12-13-as csatornát is
-
-
suste
veterán
Általában a Gargoyle -t szoktuk ajánlani a könnyebb kezelhetőség miatt. Én valami régebbi verziót tennék fel abból is.
De ha már az extrák szóba jöttek, akkor megemlíteném a mi 841 Owrt BB buildünket is.
Qos, ddns, cifs, relayd és a saját 9092-es weboldal van benne.
A cifs -es hálózati meghajtó felcsatolás miatt nagyon sok mindenre rá lehet venni, nálam működik ftp szerverként, statisztikáit menti a hálózati meghajtóra, de akár felhőbe is tudná, stb stb.... -
Marci112233
addikt
Azt még megpróbálom, de szerintem az vagy vagy nem, de neten az időképen lépegetve egyszerűen csak tölt meg tölt mikor váltogatok a lapok közt, és mikor videókat is kéne töltenie, van hogy meg is szakad és kiírja hogy nincs kapcsolat, de valójában pedig nem jelzi a tálcán hogy nem lenne net.
Garantált sebességem 2 Mbit/s, ebből általában ha jó net és van seed is akkor 1,7-1,8-al töltök lefele.
-
Marci112233
addikt
Hát nem tudom, így most megy, de nem tudom küldjem-e vissza vagy sem. Még a 14 napos elállás sem járt le, de visszavinni nem tudom csak postázni mert Budapestről rendeltem az meg tőlem röpke 300 km.
craft75
Úgy értem hogy ha ki van kapcsolva a HW NAT status akkor oké a wifi és átküldi a másik szobába is a teljes 15 Mbit/s sebességet is. Ha viszont bekapcsolom akkor max 3-4 van a másik szobába és a net sem megyen rendesen. Több percig tölti az oldalakat videókat meg el is lehet felejteni. Kikapcsolva minden úgy megy ahogy kell. -
trance89
őstag
lemérted?
te használd nyugodtan úgy ahogy szeretnéd, én nem fogom 1W-al ordíttatni a tőlem 60cm-re levő routert
mellesleg nem is tudom miért ajánlják több hálózati eszközökkel foglalkozó oldalakon/fórumokon hogy az alap értéket lejjebb kell húzni mert túl magas otthonra
példa: [link]
és még ezt is ajánlanám a figyelmedbe: http://en.wikipedia.org/wiki/DBm
szóval ha nálam nonstop 26dBm-el ordít a router és idézek:
27 dBm 500 mW Typical cellular phone transmission power
Maximum output from a UMTS/3G mobile phone (Power class 2 mobiles)
akkor az biztos nagyon egészséges, gyakorlatilag csak mintha itt lenne mellettem egy telefon hívás közben ahányszor csak a pc előtt ülök... -
-
trance89
őstag
próbáld meg ezzel:
http://logout.hu/bejegyzes/punk17/openwrt_tp-link_841n_nd.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged