- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nofear19
tag
válasz
woodworm #1608 üzenetére
Eddig is ugyan annál a net szolgáltatónál voltam és semmi gond nem volt az ip cím láthatóságával, mióta az új routerem van, azóta vannak a gondjaim. Az ip cím amit egy my ip oldallal lekérek, megegyezik a plex média szerver által látott címmel, feltételezem hogy akkor nem natolt a hálózat.
Egy program segítségével le ellenőriztem ismét a 32400-as portot amit a plex használ és zárva van úgy is hogy a plex nem fút a gépemen és ki vagyok jelentkezve.
Pl. a 80-as, 22-es port szabad.
Az utorrent tudom hogy nem mérvadó port szempontjából viszont a plex nem hazudik mert telefonról való csatlakozás esetén írja hogy indirect kapcsolódik bár nekem nem tiszta hogy mit jelent az indirect a plex részéről.Van olyan program esetleg ami több infót is kiír egy adott port ellenőrzésénél, hátha rávezet a problémára ?
-
Doki16
addikt
válasz
woodworm #1519 üzenetére
Nekem a 100-as nettel egyszerűen nem megy 30 felé a sebesség 5GHz-en. Már jó pár dolgot megpróbáltam, de feladtam mert az istenért nem jön több. Máshol ugyanilyen C5 routerrel tud a telefonom 100-as nettel 90-et wifin.
Ezek szerint erre a V2-re is lehet valami mást felrakni?
-
SztiviVander
addikt
válasz
woodworm #1410 üzenetére
de ő v2-t kérdezett mivel 1.x-et használtan se nagyon kap. a c5 v2 meg broadcom, szóval nincs semmilyen azonos tő a 1043-al.
esetleg c7 v2-t kap még itt ott használtan (ami azonos soc a c5 1.x és a 1043-al), de újan már az is v4-nél jár és abban már szintén újabb soc van ami nem egyezik a két másikkal. szóval akkor mit hasonlítsunk mivel? ezért nem értettem a kérdést. most már értem, csak épp így nincs értelme. -
SztiviVander
addikt
válasz
woodworm #1408 üzenetére
oké, majd ha legközelebb leírja és nem azt várja hogy gondolatot olvassak akkor nyilván nem küldöm oda (vissza). azt nem tudom mit értesz azon hogy "egy tőröl fakad". az egyik egy 2.4N a másik meg egy AC-s router. mi ezekben az egy tő? hogy mindkettő tplink vagy hogy mindkettő wifis router?
-
SztiviVander
addikt
válasz
woodworm #1402 üzenetére
nem bizalmatlanság, csak az egyszerű tények. volt egy jól bevált v1.2, ami túl jó is volt, csináltak hát belőle egy kombinált antennás verziót, egy olyan soc-al amire nincs semmi -legalábbis normális biztos- cfw és aminek ha szoftveres hibája van akkor az kb úgy is marad. ismerve hogy a tplink mennyire támogatja az alsó szegmenst, 1-2-3 fw az első évben, azokban is semmi komoly javítás aztán meg a nagy semmi. és mindezt úgy marketingelték mintha ez az 1.2 utódja lenne, pedig csak abban egyeznek meg hogy mindkettő háza fekete... én nem vennék ilyet, de nekem valószínűleg nem is ugyanazok az igényeim mint másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest