- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
válasz
Kicsirics77 #2087 üzenetére
Nem kell beforrasztani elég beledugni a 3 tüskét és menni fog.
rostiron:
Kell egy USB serial átalakító (pl. ilyen) annak a GND (GND-re), RX (TX-re), TX (RX-re) tüskéjét kell rákötni a router csatlakozójára. A tápot az átalakítón állítsd 3.3V-ra és ne kösd össze a routerrel. Windows alatt putty nevű programmal serial kapcsolatot választva tudsz rácsatlakozni az UART konzolra. Ha maradt kérdés, privátban keress. -
LK
addikt
válasz
Kicsirics77 #2080 üzenetére
HWR telekom, a modemet megnézem otthon
Nálunk otthon a 2.4-et is ledobta néha. A gyerekem váltogatja őket.
A HWR topic nem pörög túlzottan, az ügyfélszolgálat látásmódját meg már mondtam.
Más: ha véletlen kiderül, hogy stabilabb a net és a hiba a routerben van, szerinted, (szerintetek) van értelme garit kérni rá? Újra, másikra cserélni, egyebek? Vagy ezzel nincs mit tenni? -
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1964 üzenetére
Tegnap olvasgattam az iPhone vs 5GHz szakadással kapcsolatban és van téma rendesen... sok a panasz. Esetleg meg kellene nézni a régi 3600-os 5GHz-es beállításait. Vannak e fix értékek ott beállítva pl. mode mixed vagy csak ac, Channel Width milyen Mhz stb.
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1962 üzenetére
Ugyanazt az SSID és jelszó párost állítottad be az Asus-on mint a TL-WDR3600 esetén? Ha igen, próbáltad elfelejtetni vele és újra hozzáadni?
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1959 üzenetére
Csak az iPhone produkálja ezt? Milyen eszközökkel csatlakozol még a wifi-re, azokkal nincs gond?
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1953 üzenetére
Próbáld meg csak 5 GHz-en használni.
-
VIBO
őstag
válasz
Kicsirics77 #1954 üzenetére
Ajjajj. Én is most rendeltem be
-
VIBO
őstag
válasz
Kicsirics77 #1950 üzenetére
Melyik van neked?
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1950 üzenetére
Az szép baleset. 2,4- et is használod párhuzamosan? Próbáld meg, hogy azt letiltod. Ha már 2 készülék produkálja ugyanazt, ott más is lehet. Fizikálisan nem tudod máshová tenni? A beállítások alapok vagy már belenyúltál? SSID különböző 5 és 2,4 esetén?
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1943 üzenetére
Majd írj, hogy neked bevált e.
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsirics77 #1940 üzenetére
-
mycso
veterán
válasz
Kicsirics77 #1921 üzenetére
Nálam leginkább 5GHz + android, amivel baj van.
Lóg egy tv is 5GHz-en, ott nem tapasztalok hibát.
Illetve mint kiderült a 2.4GHz + android is szétkapcsolgat. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #1860 üzenetére
Ment vissza a jó öreg 3600 a rendszerbe.
-
Methionyl
senior tag
válasz
Kicsirics77 #1824 üzenetére
Rendben, köszi
Igazából ahogy írtam kábellel nincs gond, ha pedig szakadozik akkor szimplán át megyek mobilnetre de amint megunom inkább kicserélem ha nincs rá más megoldás..
-
woodworm
veterán
válasz
Kicsirics77 #1816 üzenetére
Mindkét hozzászólásomban leírtam, hogy a C1200-asra jellemző. Nem tehetek róla, hogy árva gyerek módjára az is ehhez a topikhoz csapódott és a tp-link fontosabbnak tartja a sebességjelölést a dobozon, mint a router típusát. Így szinte minden router említésénél nyomozni kell, hogy pontosan miről van szó.
-
woodworm
veterán
válasz
Kicsirics77 #1814 üzenetére
A a c1200-asban lévő soc nem túl jól sikerült, hajlamos az újraindulásra. Pontosan melyik van neked?
-
Kroni1
veterán
válasz
Kicsirics77 #1796 üzenetére
Értem köszi! Mondjuk a Gbit inkább LAN-on szükséges nekem (Destop PC, NAS) mintsem wifin, tehát azt gondolom ezzel nem lehet gond.. A VPN miatt kicsit még gondolkodom az ASUS 58U-n, ha BF alatt lesz olcsón akkor lehet rápróbálok.
-
Kriza
őstag
válasz
Kicsirics77 #1790 üzenetére
Köszi az infót!
Régen bírtam a TPLink routereket, de az ilyen húzások miatt egyre inkább megy el tőle a kedvem.
-
Kriza
őstag
válasz
Kicsirics77 #1787 üzenetére
Guest WiFi lényege az lenne, hogy ne lásson bele a LAN hálózatba se a router HTTP felületét ne érje el, de ez így multi SSID-vel nem teljesül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest