- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
-
vargalex
félisten
Szia!
Ha ez a kamera beállítása, akkor ott a gateway és a secondary DNS nem megfelelő, hiszen annak 192.168.0.1-nek kellene lennie! Ilyen beállítás mellett ő nem is lesz elérhető kívülről, de nem is lát ki az internetre.
Nem lenne egyszerűbb DHCP-re állítani és a routerben statikus IP-t rendelni a MAC címéhez? -
Kriza
őstag
Hülye kérdés tudom, de a kamerában is átállítottad a HTTP portot 81-re?
Azt próbáltad esetleg, hogy a belső portot meghagyod 80-on, kívülről viszont 81-re irányítod?
A kamera nem tud esetleg UPnP-t?
Beállítás után a routert és a kamerát is újraindítottad?
NAS elérés dyndns címen megy?
Még egy nagyon fontos kérdés (egyszer egy DLINK routernél órákat szívtam miatta): a tesztelésnél belülről (LAN oldalról) próbálod meg elérni a kamerát a dyndns címén, vagy másik netet használsz hozzá (pl. mobilról 4G-n)?Elsőre én ezeket próbálnám.
Rendszeresen rakok netre rögzítőket és tényleg vannak sokszor érdekes hibák, de szinte mindig van megoldás. A port checker oldalak szerintem nem megbízhatóak, nem egyszer láttam már, hogy zártnak írt portot, amin mégis ment a kommunikáció (yougetsignal). -
csaba951
veterán
Más TP-Link eszközön láttam, hogy más-más ip tartományt használ a vezetékes és vlan eszközökre. pl. 192.168.0.x vs 192.168.1.x. Szerintem nálad is ez lehet a probléma.
Plusz alapbeállításon a vlan eszközök nem kommunikálhattak a vezetékes hálózat eszközeivel. De ez már másik történet...
-
farkas-j
őstag
Mivel a régi routereddel megfelelően működik, így nem a szolgáltatói oldalon van a hiba. Az új routered felületén elvileg jó a beállítás de mégsem működik, így valószínűleg a firmwareben lehet a hiba. Vagy jelzed a hibát és kivárod a javítást, vagy gariban kicserélteted hátha egyedi probléma, esetleg visszakéred az árát és veszel egy másik típust. Jobb ötletem nincsen. Ahogy visszanéztem az enyémnek (V1.2) a firmware javításait, ott is voltak néhány szolgáltatásban működési problémák. Valószínű, hogy a tiedbe is becsúszott némi gikszer.
Most nézem a protokoloknál, hogy UDP or (vagy) TCP. And-re (ésre) nem lehet állítani?
-
bela85
aktív tag
A NAS-t a 8080-ason simán elérem, port open van..pedig ugyanúgy csináltam a portforwardot.. mint az IP kameránál. De IP kamerát nem érem el.. hiába próbálom a 81-es portot cserélni mondjuk 90-esre vag ybármi másra.. Az lehet azért, mert wifi-n van csatlakoztatva az IP kamera??? bár mondjuk logikus hogy azon van..mert nem fogom kábelezni a lakásban
ha már wifi-s..
-
farkas-j
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest