- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
Vendég hálózat - akár hat további WiFi hálózatot is engedélyezhet, mindegyik sávra három. A látogatókat azonban nem lehet blokkolni a hálózatához való hozzáférés miatt, a biztonság és a magánélet védelme érdekében. Ez negatív a TP-Link többi AC1200 vezeték nélküli útválasztójához képest, amely hálózati elkülönítést kínál a vendégek számára.
hivatalosan a multissid lenne a guest wifi a digitalcitizen.life tesztje szerint,de úgy van ahogy te mondtad,nem lehet a felhasználókat tiltani a teljes hozzáféréstől.
kiváncsi leszek javítják-e a későbbiekben,illetve lesz-e tether funkció az android/ios app-hoz. -
Kicsirics77
veterán
hát akkor nincs,mondjuk nálunk max a sógorék meg anyós netezik,ők meg nem igen fognak ezzel foglalkozni.
de szerintem ezt keresed te is.igaz ez c5 v2 emulator. nézd már meg a c5 v4-ben van ilyen oldal vagy menü mert most nem otthon vagyok én sem.[link]
advanced fül guest network -
bela85
aktív tag
Szia!
Igen a kamerában be van állítva a 81-es port.
UPnP engedélyezve van a kamerában. EGyébként egy VstarCam C7824WIP típusú kameráról van szó.
Beállítás után újraindítottam már a routert is, kamerát is. Sőt próbáltam már hogy kábelesen kötöm rá a kamerát, de akkor sem ment.
Az új routerbe állítottam be a Dyndns-t, belső hálózaton elérem a dyndns címen keresztül a NAS-t, Routert is, de az IP kamerát nem. Sima belső ip címmel elérek mindent. kamerát is.
Természetesen mobilról 4G, illetve máshonnan rendes vezetékes netről (haveromtól) is próbáltam elérni a dyndns címmel a kamerát, nas-t, de csak a NAS-t érem el.. a kamerát nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest