- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #615 üzenetére
Tesztelgettunk kicsit egy forumtarssal, keszul a leiras, meg fogsz lepodni, hogy mire kepes a c5 az openwrt-vel!
Mindenfele trukkozes nelkul, csak megfelelo kliens kell hozza.....
-
fil
őstag
válasz
SztiviVander #581 üzenetére
Igen ,arra gondoltam ,hogy a routerről tudjam ébreszteni. Nem cron-al ,hanem pl. menüből ,mint pl. a pfsense-en.
-
chros
őstag
válasz
SztiviVander #581 üzenetére
komolyabb munkahelyről elég kicsi az esélye hogy ki vannak engedve a WOL-hoz szükséges portok
Minden megoldhato, en is komolyabb helyen nyomom
PL. a legegyszerubb, USB Thetering mobillal, aztan arra route-olni a forgalmat a kivant IP-k fele. -
bigdady
nagyúr
válasz
SztiviVander #215 üzenetére
Miért lehet az hogy 5ghz-es wifin csatlakozva a routerhez lassabban tolt be a nas-rol egy filmet az eszköz mint a sima 2.4 ghzen? Mindkettőn min 3-as a jel....
-
mukisrác
aktív tag
válasz
SztiviVander #242 üzenetére
Bizony, külön SSID van a 2 tartománynak
-
törölt tag
válasz
SztiviVander #219 üzenetére
Köszi, feltettem ott is most a kérdést (járok abba a topicba), csak úgy éreztem, hogy a router miatt itt lett volna célszerűbb, ezért tettem fel itt, de köszi, igazad van
-
vargalex
félisten
válasz
SztiviVander #197 üzenetére
Szia!
Nem feltétlenül rossz a dual antenna. Nálam egy D-Link DIR-825 teljesít már évek óta szolgálatot, de semmi gond a wifi hatótávval, sebességgel. Több típus megfordult már nálam (Asus WL-550gE, Asus WL-500gP, TP-Link TL-WR1043ND v1, TP-Link TL-WR1043ND v2, TP-Link TL-WDR3600, TP-Link TL-WDR4300, TP-Link TL-WDR4900), de mindegyik gyengébben teljesített tőle.
Egyébként itt a cégnél a teljes emeletet (kb. 400-450 nm) simán lefedett úgy egy TL-WDR4300, hogy az épület egyik sarkában volt. -
bigdady
nagyúr
válasz
SztiviVander #198 üzenetére
Meg van mi volt: túl erős volt a password és tp link nem kezelte
-
gogi?
tag
válasz
SztiviVander #173 üzenetére
Nem ide akartam be írni későn vettem észre remélem ezzel nem zavartam bele a társalgásba !!
-
chros
őstag
válasz
SztiviVander #155 üzenetére
A patch jol muxik, es frissitve lett kb oktoberben. (egyebkent pedig nem futott le, tehat nem arrol volt szo, hogy rossz helyen modositott volna)
Elviekben nem kene hogy gondot okozzon.
Koszi a visszajelzest! -
farkas-j
őstag
válasz
SztiviVander #123 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletekbe menő választ!
Azt hiszem eldőlt a dolog, megveszem a C5-öt.
-
Petronas16
csendes tag
válasz
SztiviVander #119 üzenetére
Sziasztok!
köszönöm annak, aki próbált segíteni, de megoldottam az összes problémát. Elég volt hozzá egy segítőkész helpdesk munkatárs a TP-linknél...
Ez az 1bites jelző nem esett jól, de megértem a véleményedet és valószínűleg te is gyakran találkozol ilyennel ha valami olyan dologgal találkozol az életben, amihez kevésbé értesz. Nem vagy tök hülye hozzá, de nem is vagy vérprofi. Csak nem mondják a szemedbe. (talán jobb is)Én nem mondtam egy szóval sem hogy a problémáim a router miatt vannak, sőt elismertem, h nem értek hozzá... 2 hete a guglit túrom a megoldások miatt, de így, hogy a TP-link-es ember segített és elmondta mit hogy kell csinálni már látom, hogy akinek nem ez az élete az képtelen egy ilyet tisztességesen összehozni, de attól még kellhet neki a dolog. És ilyenkor mit tesz az ember akinek nincs ideje mindent megtanulni? Segítséget kér, mert sztem nem az a lényeg, hogy mindent tudj és mindent megtanulj, hanem az, hogy ha szükséged van valamire azt tudd, hogy hol keresd.
És még néhány szó a gugliról. Ahány találat volt a kérdéseimre annyi féle volt a válasz.Láthatod, hogy még Ti is ellentmondtatok egymásnak, úgy, hogy tudtátok, ugyanarról beszéltek, csak más megközelítésben.
Azért köszi neked is és további jó bütykölést a routereken.Üdv: P
-
SaGa59
őstag
válasz
SztiviVander #116 üzenetére
Stimmel, de az átlag windows user számára az a megosztás látható, aminek a gépe megjelenik a hálózati kapcsolatok mappában. A többi kézzel kell beírni vagy a net use parancsba, vagy a keresőbe, azaz elérhetetlen.
Mióta van a linuxokban samba, folyamatosan supportálok ilyen vegyes környezeteket és tudom, hogy a legtöbbször ez az ilyen problémák forrása. -
suste
veterán
válasz
SztiviVander #109 üzenetére
igen benne van
csak nem akartam még komplett 0.5-öt csinálni, mert alig volt változás
viszont az Archerekhez meg nem volt még 0.4 sem..... -
aicon
senior tag
válasz
SztiviVander #81 üzenetére
Ez volt a magyarázat, mindig tanul valamit az ember....tx
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #92 üzenetére
A CC tavalyi bejelentésére én csak felnevettem
. Mikor alig elötte lett hivatalos a BB...persze...
Szerintem az is jó lesz, ha a szokásos őszi/téli érkezés meg lesz.
Az biztos, hogy én nem fogok trunk-ból buildelni, mert nem akarok a csomagokkal foglalkozni (forgatás, tárolás), egyszerűbb az élet a BB sajátjaival.
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #90 üzenetére
Biztos valami luci bug.
Eleve az 5ghz kezelés utólag van javítva, valszeg újabb luciban más módosítások is vannak.
De ez legyen a legnagyobb baja a rendszernek! Gondolom nem a lucit nézed egész nap.
Majd CC-ben biztos jó lesz....persze más meg rossz -
vargalex
félisten
válasz
SztiviVander #88 üzenetére
Szia!
A LuCI nem szinezi, csak a jel erősségétől függően más-más képet rak ki. 0 jelerősség mellet teljesen szürke lesz. Persze, ha éppen nincs forgalom, akkor nyilván a kliens kapcsolhat energiatakarékos módba és azért lesz 0 a jelszint.
-
chros
őstag
válasz
SztiviVander #84 üzenetére
Ha szurke, akkor asszem nem csatlakozik hozza kliens (bar lehet, hogy tevedek: es el sem indult). Mindegy is: a kek a jo allapot!
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #84 üzenetére
led: luci/rendszer/ledkonfig/ alapértelmezetthez pipa a wlan2g-nél és a wlan5g-nél
-
chros
őstag
válasz
SztiviVander #81 üzenetére
Mi openwrt-t hasznalunk suste-vel, ott meg nem tokeletes az 5GHz
Pl az S5 telom elhagyja a jelet rendszeresen, s ujracsatlakozik ra, S3 is ezt produkalta. Erdekes, hogy egy HP laptopnak nincs gondja ezzel (baratome, o nem panaszkodik ra). A 2.4 muxik jol
(#79) suste:
-
aicon
senior tag
válasz
SztiviVander #77 üzenetére
Auto-n van, de a 36-s csatornát válassza ki magának.
USA-t választva semmi nem látja, tel, laptop, tp-link archer usb wifi stick se.
érdekes.... -
suste
veterán
válasz
SztiviVander #42 üzenetére
a mostani fw az kb 12MB, ennél nagyobb már nem igen lesz, és több dolog sem lesz benne
persze kisebb javítások még vannak a 0.4-ben, de remélem lesz elég időm, és rá tudok koncentrálni, ezért most már minden rendesen működni fog, ami be van építve a 8081-en és az alap dolgok is....(lásd a blogot)
innentől mindenki magának építi, szóval van 4MB szabad flash, de ezt lehetőség van 1-2 gombnyomással akkorára növelni, amekkorára csak akarod (extroot), így nemigazán van határ.... -
chros
őstag
válasz
SztiviVander #32 üzenetére
Sajnos nem tudom kiprobalni, mert nincs olyan WIFI-s eszkozom
(minden vacak laptopban csak kevesebb van, 300-at tud, az biztos.)
(#29) 8nemesis8: itt folyik rola erdekes diskurzus: [link]
Ebbol az derul ki, hogy az %GHz-es driver (ath10) meg nem tokeletes.Amit meg erdemes megemliteni, hogy openwrt nem tud hardveres NAT-ot!!! (csak a gyari firmwarrel tudja.) Az mas kerdes, hogy gyakorlatban nem olyan nagy problema.
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #30 üzenetére
szerintem többet tud ez a belső antenákkal, mint a 3600 a 2 frekis külsővel!!! (igaz nem sokkal)
de persze biztos lehet javítani még rajta jobb külső antennákkal....
(én mondjuk buherálás helyett az antennák árából vennék egy repeatert...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest