Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Dare2Live #22079 üzenetére
"A Corolla Crosst fenti miatt kihúztam. Jövőre jön új RAV4. Ha adnak kifutoból 20%ot az lesz. Ha nem x."
Nem sok esélyt látok rá. Időnkét feldobálja a facebook, hogy kifutó Toyota modellek órási kedvezménnyel, megnyitom és látom, hogy max pár 100 ezerrel olcsóbb, mint a friss modell. -
válasz
Dare2Live #22079 üzenetére
Szerintem mire hozzánk beesik az új rav4 lesz az 26 is... Skoda superbbel egyetértek, csak ha dízel akkor max 150 pacival (lásd éppen vw topic). És a VW csoport Phev is teljesen pöpec. Legfőbb hátránya superbnél kb érdektelen (kicsit kisebb csomagtér).
Most vennék nálam is erősen játszana egy phev super kombi, emelt futóművel. Ami fáj benne hogy nagyon nagy, jelentősen hosszabb mint a rav4.
Karoq-ból kellene új modell, de az nem tudom mikor lesz, de méretben az egy jó kompromisszum.
De ha már vw nézd meg az új tiguant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest