- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz Dare2Live #22079 üzenetére
"A Corolla Crosst fenti miatt kihúztam. Jövőre jön új RAV4. Ha adnak kifutoból 20%ot az lesz. Ha nem x."
Nem sok esélyt látok rá. Időnkét feldobálja a facebook, hogy kifutó Toyota modellek órási kedvezménnyel, megnyitom és látom, hogy max pár 100 ezerrel olcsóbb, mint a friss modell. -
őstag
válasz Dare2Live #22079 üzenetére
Szerintem mire hozzánk beesik az új rav4 lesz az 26 is... Skoda superbbel egyetértek, csak ha dízel akkor max 150 pacival (lásd éppen vw topic). És a VW csoport Phev is teljesen pöpec. Legfőbb hátránya superbnél kb érdektelen (kicsit kisebb csomagtér).
Most vennék nálam is erősen játszana egy phev super kombi, emelt futóművel. Ami fáj benne hogy nagyon nagy, jelentősen hosszabb mint a rav4.
Karoq-ból kellene új modell, de az nem tudom mikor lesz, de méretben az egy jó kompromisszum.
De ha már vw nézd meg az új tiguant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest