- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #19974 üzenetére
Azt mondjuk érdekesnek tartottam toyota/lexusnál hogy az "alap" flottás árat (gondolom van jobb ár is) nyíltan nyomják, de magánszemélyként ha azt kicsengetted akkor sem adják oda ha erősen próbálkoznál (nekem kifejezetten jobb lett volna 22-ben rav4-nél a céges kevesebb ár mint a téli garnitúra, de egyszerűen nem adták, gondolom importőr kikötötte és kész, megengedhetik maguknak a nulla rugalmasságot). Mondjuk pont akkora a különbség hogy csak ezért nem éri meg céggel szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest