Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #20132 üzenetére
Hybrid volt vagy "sima" szívó benzines az a yaris cross? És ha hybrid 116 lovas moci volt vagy már a 130-as (egyikkel sem mentem még, csak 2,5-es hybrid tapasztalatom van)?
Én imádom a volvót, de nem mertem mert megbízhatósági adataik utóbbi pár évben a béka feneke alatt vannak (bár ha egy 5-6 éves vagy idősebb használt az akár szuper is lehet).
X1-X2-től nagyon eltanácsolnék mindenkit ha a 7 sebességes duplakuplungos automata van benne, abban én féltem múlt nyáron amiknál (bérautó volt, csili vili új). Valami borzalmasan lassan indul álló helyzetből (és nagy gáz nem segít, akkor ugyanúgy egy örökévalóság csak utána kilő), szabályosan hiányzott a rav4-em...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest