Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
A "mennyit megy a sima hibrid villannyal" témához.
Én szoktam próbálkozni, P3 2011 az alany. Jól feltöltött akkuval (6-7 csík a 8-ból) és megfelelő lendülettel érkezve (lakott terület óra 55, valós 50-51), sík terep és egyenletesen tartva ezt a tempót olyan 1 km körül volt eddig a teteje, természetesen fűtés-hűtés nélkül (külső T 10-25 fok között).
Ha eggyel kisebb volt a töltöttség mértéke, és/vagy egy-két belefékezés (nagyon enyhe fék vagy gyak. csak leveszi az ember a gázról a lábát) és ezt követő gyorsítás is jön, akkor olyan 700-800 méter.
Jellemzően ritka az ilyen terep, hogy városi tempó kvázi sebesség változtatás nélkül hosszan tartható, igaz túlnyomórészt fővárosban közlekedem. Valamelyik alföldi kisvárosban, hétvégén, éjszaka lehet több is menne
Amúgy ha ráérez az ember simán nem kell forgalmi akadálynak lenni akkor sem, ha "Priusosan"* vezet az ember. Pl. piros lámpás indulás első pár métere villany, aztán a kövi pár tízben felszalad az ember a "PWR"-be (lol
), az esetek döntő többségében a kutya nem fog bemenni az ember elé, hacsak nem valami újabb hibrid-villannyal nem megy, meg persze az izmos járgányok, ha úgy hajtják. Utána meg öröm, bódottá, csend, nyugalom, a "hibrid összesítő" csúszkája valahol a full villany és az "ECO" mód között, ki-be kapcsolgatva a benzinmotort fog játszani. Fogyasztás nevetséges, és megy a járgány, ennyi.
*hibridesen
Tegnap megetettem a kicsikét, 100-as benya, ma 65 km futás 0-70 km/h között (Dél-Pest + Ferihegyi út környéke), T 5-20 fok között, fűtés-hűtés nuku, fedélzeti szerint a fogyi 4.0, ami a valóságban olyan 4.1-4.2.
Rizsa vége.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én szoktam próbálkozni, P3 2011 az alany. Jól feltöltött akkuval (6-7 csík a 8-ból) és megfelelő lendülettel érkezve (lakott terület óra 55, valós 50-51), sík terep és egyenletesen tartva ezt a tempót olyan 1 km körül volt eddig a teteje, természetesen fűtés-hűtés nélkül (külső T 10-25 fok között).
Ha eggyel kisebb volt a töltöttség mértéke, és/vagy egy-két belefékezés (nagyon enyhe fék vagy gyak. csak leveszi az ember a gázról a lábát) és ezt követő gyorsítás is jön, akkor olyan 700-800 méter.