Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Keresővel találtam egy ilyet:
http://totalcmd.net/plugring/emptycheck.html
De nem tudok most rájönni, hogyan működik, milyen "data fields"-ről beszél például:
The plugin implements data fields containing information on whether directory contains files and/or subdirectories. All the fields are loaded in the main execution thread, therefore they can be used for highlighting schemes without the "delayed coloring" effects. Please note, however, that it might cause significant slowdown when navigating file system, especially if you encounter directories with large amount of subdirectories inside them.
A tömörítvényben van egy HTML-fájl, abból idéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest