- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
almorion
csendes tag
ArchiCADnél vga.. de ez most mellékes..
Asztali gépek terén igazat is adok neked, biztos, hogy találnék jobb kártyát nem túl drágán, de végig nézve a notebook-piacon (kiejtve persze pár gyártót) pl az általam megfizethető (<250k ft bruttó) gépek videokártyái közül messze ez tűnik legjobbnak. Nem is beszélve arról, hogy csak egy másik, ennél kb 30-40k-val drágább gépben láttam még egyszer viszont a hd2600ost. Nem mulasztottam el megnézni a notebookcheck-et mindegyik szóba jöhető gép esetében, és a 3rd class erősen megállította őket.
Amit a látószögről írtál, újabb szempontot kell, hogy jelentsen, hiába találni igen frankó teszteket a képernyőkre, ez igazából csak élőben jön ki. (asszem az amerikainál van notebook-pettingelésre lehetőség)üdvz.almo
-
almorion
csendes tag
Lényegében ugyanarra, mint tommmmka... ps, cad, 3dmax
Főleg CADes munkáknál jött elő, hogy a videokártya nem utolsó szempont.
Commenteddel ellentétben a HD2600 a notebookcheck-en jó pontozást kapott. Elég jót. (javíts ki persze, ha nincs igazam!)
Egyfelől épp ezért is tetszett meg annyira... Továbbá a toshibákról eddig csak jót hallottam, és tartozik a berendezéshez egy igen derék design is. Szóval ezt néztem ki arra az esetre, ha valaki netán hozzámvágna 50k-t pluszba igen hirtelen.
Mellesleg a széles képernyő jobb tervezéshez. Szerintem .) Ugyanakkor a 17" már a hordozhatóság határát a rosszabbik oldalról súrolja.üdvz.almo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest