Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

benjoe1 aktív tag Pár napja lettem tulaja egy Toshiba A300-1TM laptopnak. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Igaz ez az első notim. Az előre telepített Vistát lecseréltem Win 7-re. Sikerült mindent feltelepíteni, Toshiba programokat, drivereket. Minden működik rendesen (FN billentyűkombinációk, web camera...) és érzésre gyorsabb a 7 mint a Vista. Végre a hang némító érintés érzékeny gomb is funkciójának megfelelően némít és nem kikapcsolja az összes ilyen gombot mint ahogyan Vista alatt tette. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy vki használja A300 típusnál az S-video kimenetet? Mert nekem nagyon rossz képminőséget ad. Kíváncsi vagyok, hogy nálam van-e a gond (kábel, tv, s-video-scart átalakító). Illetve még egy kérdés. A világító gombokat (fent az érintés érzekenyek, tapipad világítás és Satellite logo) csak a Toshiba Hardware Setup-ban lehet ki-bekapcsolni? Ilyenkor a registry-ben változik vmi? Mert ha igen, akkor lehet hogy elég lenne csak egy bejegyzést futtatni akár az asztalról és lehetne ki-bekapcsolni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou
 Janou