- Magisk
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kincici #6203 üzenetére
huini kartárs siránkozik már egy hónapja - rég vehetett volna egy gépet, ha akarna (lenne rá pénze?), de csak sír, hogy hazudik a Toshiba, meg felteszi 3x a kérdést, hogy a két kedvenc játéka fut-e rajta. Szerintem megnézte, hogy az a teljesítmény, ami neki kellene az elérhetetlen árkategória, ezért siránkozik, meg szidja a Toshibát.
Nem a magyar képviselet dönti el, hogy mennyit gyártanak egy-egy szériából magyar billentyűzettel, szoft-tal, de szerintem ezt sem fogják fel sokan.
Nem értem, hogyha nincs Toshibából megfelelő, akkor miért nem választ más márkát, vannak hasonlóan jók vagy még jobbak is, pláne, hogy a Satellite az abszolút konzumer kategóriája a cégnek, nem tartósak különösebben, nem nagy igénybevételre vannak tervezve, hanem otthoni, multimédiás használatra. A munkagépet Tecra-nak hívják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest