- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Cerebellumm #2528 üzenetére
Akkor ez XP-nél tekinthető "normális" működésnek?
Nem emlékszem, hogy kezdetektől így van-e. -
lúúúzer
tag
válasz
Cerebellumm #2192 üzenetére
Gratula!!
-
ABE
őstag
válasz
Cerebellumm #2181 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a #2146-os és #2148-as hozzászólást, melyek szerint a T2350-es megy L30-ban, tehát a T2250 is menni fog.
-
lúúúzer
tag
válasz
Cerebellumm #2163 üzenetére
Bocs, nem jártam erre korábban. Mintha valaki már rakott volna bele Kingmaxot és jó volt.
Sőt nem sokan jártak eddig erre l30-cal rambővítés után, hogy nem ment volna nekik. Szerintem nem lesz gond. -
lúúúzer
tag
válasz
Cerebellumm #2161 üzenetére
Lehet, hogy nem aktuális már neked, én ilyet tettem a gyári 256-os mellé: Kingston (1 GB DDR2-533 DDR2 SDRAM)
Ezt írja az everest róla, mást nem tudok. Ezzel teljesen tökéletesen megy. -
kecsawi
senior tag
válasz
Cerebellumm #2154 üzenetére
Nekem a két egyforma 667-es kingmax hibázott, de ha az egyiket 533-as kingmaxra cseréltem vissza akkor hibátlanul ment a két egygigás modul. Így is hagytam. Azt nem is néztem... valakinek megy dualban a memória?(l30-asnál)
-
Kbali
nagyúr
válasz
Cerebellumm #2156 üzenetére
Ha csak hasonló, akkor nem a legjobb.
Asszem a Kingstonnál van pontos típus szerinti specifikáció is. Ha az megvan, akkor után már csak a guglival rákeresel a cikkszámra. Az e-bolt-ban vannak specifikus ram-ok, igaz némileg drágábban, mint a sima és csak rendelésre hoznak, de az legalább tutira jó. -
ufonauta
aktív tag
válasz
Cerebellumm #2154 üzenetére
Én anno Kingston 1 gigásat tettem bele. Felmentem a CHS oldalára kinéztem a szimpatikus RAM-ot, lefoglaltam, főnököm meghozta, betettem és örültem. De azt ne várd, hogy több, mint fél év után emlékezzem még a RAM cikkszámára is. A franc se tudja milyen RAM volt. Műxik oszt kész. Most másfél gigával hasít. Nézd meg a most bentlévő RAM paramétereit, ha meggyeznek, akkor nagy valószínüséggel műxeni fog. Miért ne műxene?
-
kecsawi
senior tag
válasz
Cerebellumm #2145 üzenetére
Választhatod a biztos, de drágább hivatalos szakszervízt, vagy próba szerencse alapon az olcsóbbat, de akkor bevállalva a "bukás" veszélyét - vagy harmadik lehetőség a ph-s arcokkal üzletelni
-
-
kecsawi
senior tag
válasz
Cerebellumm #2133 üzenetére
Belemegy, de mindenképp ragaszkodj a memtest futtatáspróbához, mert külön-külön hibátlan modulok is hibázhatnak párban, és akkor nem fogják garanciában cserélni!
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Cerebellumm #1900 üzenetére
Ha van rá keret szerintem tedd bele az 1 Gigásat. Én is így cselekedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest