- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
radka202
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra annak érdekében hogy megoldást találjak a problémámra...
Több problémám van a laptopommal.A típusa Toshiba Satellite A300...A problémám oka hogy lassan már fél éve recseg a hang a gépen mindig...amikor betölt az oprendszer...amikor filmet nézek...amikor játszok..zenét hallgatok..Magával a hangszóróval nem lehet gond mert van xp is telepítve és ott tökéletes a hang...Más helyeken olvastam már hogy másoknak is voltak ilyen problémái...Azt ajánlották ott hogy töltsek le új drivert meg lehet hogy az update rossz frissítést szedett le... letöltöttem már drivert de mikor telepíteni akarom azt írja hogy hiba a setup.exe leáll....Tudni kell a oprendszeremről hogy úgy lett windows vista-ról windows 7 re telepítve hogy a toshibanál vettem egy Upgrade DVD-t és így lett Windows 7...De mostanában már azt automatikus frissítéseket se tudja letölteni és telepíteni ott is hibát r ki... így már az is lassan 2 hónapja nem működik...Tudtok valamit javasolni ? Vagy ezt újra kellene már rakni...Segítségeteket előre is köszönöm..
Nem tudom hogy mikor tudok felnézni meg megtalálom e a választ ezért megköszönném ha az e-mail címemre küldenétek el a megoldást...
e-mail:radka202@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou