- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
sima win floppy indítólemezzel csináltam ,amikor volt még floppy meghajtóm...
a lényeg h egy másik rendszer alól tudod törölni,mert így most használatban van...pl linux vagy Hiren's.BootCD stb is jó lenne.
ezt a progit még próbáld meg : Unlocker
segítségével a rendszer, vagy más program által zárolt (hozzáférés elutasítva), nem törölhető állományokat törölhetjük le... -
Krystal_s
addikt
régebben nálam is volt ilyen törölhetetlen file , windows alól általában nem lehetett törölni mert használatban van, néha total commender-el sikerült, ha nem akkor dos módban tudtam törölni...azaz floppy vagy cd-ről indítottam a gépet és rákerestem az adott file-ra, ilyenkor nem volt használatban és tudtam törölni...talán neked is sikerül így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest