- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5 #7131 üzenetére
Akkor már ez is MultiWANos, vagy az kimaradt ebből?
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #7133 üzenetére
Köszi! este végigolvasom, de akkor töltök le másikat, mert az AT GUI-t kerülöm!
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #7131 üzenetére
Köszönöm!!
Letöltöttem,de magyarul mit is jelent ez a 22mega rt-n18-ra? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #7127 üzenetére
A Web Server menü alatt található, MySql jó lesz szerintem, de majd lehet hogy felteszem a MariaDB-t, úgy tudom az gyorsabb. Az Adminer-t meg kipróbálom. Amúgy nem nagy az adatbázis, szerintem simán megbirkózik vele.
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
válasz
Intruder2k5 #7127 üzenetére
Most kipróbáltam egy phpBB-t az AC56U-n, a jóöreg Tomato 132-n, majd feltettem rá egy fórum adatbázisát, aztán a DNS rekordot frissítettem az otthoni IP-re.
Egy kb 10 megás adatbázisról lenne szó, plusz kb 4 egyszerre aktív userről.
Megnéztem, a CPU használat elég nagy volt (kb 64%-ot elhasznált a mysql)... Bár nyilván, egy 1-200 kb-os adatbázist simán elfuttathat... Csak nekem nem volt ilyenem.
Ui.: A saját fw-mbe is integráltam annó mysqld szervert, azzal picit jobb a helyzet. Kár, hogy időhiány miatt feladtam a projektet...
-
stigma
addikt
válasz
Intruder2k5 #7121 üzenetére
Köszi.
És a telepítás úgy mint a leírás alapján?
Maga a tomato-s CFW-t elküldted, a hozzá szüskéges Firmware-t le kell szednem, mint programot.
1. Kapcsoljam ki a routert
2. Gépet csatlakoztassam ethernet LAn1 portot a géphez
3. Tartsam nyomva a reset gombot, majd nyomjam meg a bekapcsoló gombot.
4.Tartsam nyomva addig a bekapcsoló gombot amíg felvillanak a ledek. Amikot felvillan az összes elengedhetem a reset gombot.
5. A zip fájlban lévő image-t tallózzam be, majd Upload (feltöltés)
6. A router újraindul, miután a flashelés megvolt.Ennyi a feladat nincs más?
-
Petike4040
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7117 üzenetére
Szia!
Oks köszi!
Szia!
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #7112 üzenetére
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #7110 üzenetére
Köszönöm így már telepitette de nem adtam meg portot így nem találom lehet hogy kezdem még egyszer előröl az egészet
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #7105 üzenetére
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #7103 üzenetére
Szia!
Igen aszerint próbáltam, találok valahol másik telepítő scriptet, hozzá?
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7099 üzenetére
Így sem ment. Valószínűleg a linuxal van valami vagy épp valami sunyi beállítási trükk a gond. Korábban a Linux Mintet és az Ubuntut sem tudtam rávenni, hogy csatlakozzon a hálózathoz. Vissza raktam a korábbi programot. Ha sikerül akkor majd megint felteszem a paradicsomot. Köszönöm a segítséget.
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7096 üzenetére
Ok. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget. Ha vissza akarom tenni az eredeti rendszert a routerra, annak is hasonló a menete, csak az asus honlapjáról kell leszedni a fájlt?
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7093 üzenetére
Ez egy helyi szolgáltató. Műholdas kapcsolatuk van. Optikai kábeles hálózaton kapom a netet. Talán a kép segít. Ezt irja ki a részleteknél a win 7-ben a hálózatról.
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7091 üzenetére
Elméletbe nem. A régi XP-gépemmel is fel tudok lépni ha átdugom a kábelt. Klónoztam a gépét, de az sem segített.
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7085 üzenetére
Ok. Így sikerült elindítani és belépni rá. Köszönöm a segítséget. Neki látok beállítani. Remélem sikerül. Még egyszer köszönöm. Szép estét kívánok
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #7084 üzenetére
Én is valami ilyesmivel kaptam , de végigjátszogattam a FW frissítgetést és a legújabbra toltam a tomatót.
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7078 üzenetére
Sikerült feltölteni rendszergazda joggal. Viszont miután újra indítja magát nem tudok belépni az 192.168.1.1 -en. A routeren pedig csak 2 led ég a wifis hálózaté és a bekapcsoló. A lanos nem ég hiba vagyok össze kötve vele. javaslat?
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #7080 üzenetére
Ezek a sorok nem véletlenül vannak a letölthető firmwarek között 3x is beírva szerintem:
[Important]
If your firmware is older than 3.0.0.4.378.9216, please upgrade to 3.0.0.4.378.8041 first. Only 3.0.0.4.378.8041 can upgrade to the firmware after 3.0.0.4.378.9216 -
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #7078 üzenetére
En az edigitalnál vettem az enyémet és a lehető legrégibb firmmel kaptam. A kollegám a neten rendelte az emagnál, s neki a legújabb firmmel jött. Mielőtt bármit is csináltam volna vele én először a saját oldala szerint feltologattam rá a firmeket a legújabbig. Gondolom így a bootloader is frissül benne. Nem?
-
delta12
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #7076 üzenetére
Köszönöm. Próbáltam a leírás szerint feltenni. Viszont a programos módszernél azt írta ki, hogy nincs megfelelő módban a router, a másiknál meg nem jött be a mini loader, csak a tipikus szöveg, hogy az ip cim megváltozott az oldal újra fog töltődni, stb. Lehet az a gond, hogy a helyi hálózatban nekem ipv4 és Ipv 6 is van a tulajdonságok listán. Az Ipv 4 et átírtam, ahogy a leírásban van. Ipv 6-nál kell valamit beírnom, vagy hasonlók. Más nem jut eszembe ami gond lenne. villogott a led az állapotjelzőnél, csak az, szóval elméletben a router a megfelelő módban volt. Javaslat?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Intruder2k5 #7069 üzenetére
Letoltottem ujra, felment, most resetelem az nvram-ot. Most jon a proba, ugy sejtem... remelem nem utkozok komplikacioba.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Intruder2k5 #7067 üzenetére
Koszi!
Probaltan feltolteni, de visszadobta hogy nem valos fw image. Safari alol probalom, az problema lehet?
Szerk: Firefox alol is ugyanez.
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5 #7064 üzenetére
Nekem is ment kb honapokig hogy barmi gondja is lett volna. Most meg tegnap emiatt ujra huztam. Ma is ment reggeltol kezdve egesz nap. Most hogy leultem volna kicsit allitgatni, rogton eldobta a kapcsolatot meg a gyerek laptopjan is pedig ott direkt kabelen van, nem is wifi
Sajnos amikor a kabelt kihuzom es direktbe dugom a laptopba es elinditom a PPOE kapcsolatot amit elotte mar setupoltam akkor minden rendben mukodik ergo nem a kapcsolatta van baj
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5 #7060 üzenetére
Ahhoz, hogy működjön, még futtathatóvá kell tenni:
Kód: [Kijelölés]
chmod +x /jffs/rootfs/tmp/etc/fstabKészen van az fstab, még azt kell megoldani, hogy ez rendszerinduláskor az /etc mappába kerüljön. Ezt szintén a webadmin felületen oldjuk meg, az init script-tel.
Administration -> Scripts -> Init
Ide írjuk be ezt a sort
Kód: [Kijelölés]
cp -r -f -p /jffs/rootfs/* /Koszi a tippet, igy mar legalabb latom a \nas megosztast a geprol.
Ugy nez ki hogy DLNA is scannel, valsz latni fogja az is
Kerdes:
A http://joskapista.no-ip.org:81/rutorrent/ -tol varhatom hogy latni fogja majd szinten a \nas foldert ?
Egyelore nem latja.
Mit erdemes megneznem meg ?
Nagyon szepen koszonom a nagyon sok segitseget !!!!
Udv,
SB
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5 #7057 üzenetére
Jelentem, visszadobtam a 132-est, igy mar valoban szepen megy a DDNS, de sajna a \\192.168.1.1\nas az meg mindig nem latszik
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5 #7048 üzenetére
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5 #7048 üzenetére
Sajna nem valtozott latszolag semmi sem
Masik kerdes
DDNS beallitasnal :
Ha nem kap IP cimet hiaba frissitgetem az mi miatt lehet ?
No-ips dns -em van es a felso reszben a use wan ip address 0.0.0.0. van .... Ezt valtoztassam meg valamire ?Udv,
G.
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5 #7046 üzenetére
Attached Devices
Type Host Description Mounted?
Storage 0 Samsung M3 Portable
Partition 'sda1' ext3 (965.05 MB / 913.87 MB free) is mounted on /tmp/mnt/sda1
Partition 'sda2' swap (494.19 MB) is not active
Partition 'sda3' ext3 (457.03 GB / 196.37 GB free) is mounted on /tmp/mnt/sda3 Yes
[ Unmount ]tehat latszolag jo ...
es megsem latom a cuccot benne ... csak ures ...
-
válasz
Intruder2k5 #7040 üzenetére
Én is használtam egy idejig, minden gond nélkül. Aztán már csak emelet szórásra, plusz kísérletezésre használom. De ez most meglepett...
-
válasz
Intruder2k5 #7038 üzenetére
Értem, és köszi!
Ugyanaz az fw is, de nem értem mi lehet a gond... Szabad kérdeznem, hogy milyen a kapcsolat a router és a 'modem' közt? Dinamikus IP vagy PPPoE?
-
válasz
Intruder2k5 #7019 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm!
Egyébként ez egy elég korrekt tm daemonnak tűnik, azt hittem ez valami agyongyomlált változat, mint Shibby többi binárisa, de nem, ez egy teljesértékű csomag(nak tűnik). Ebben talán én is tudok segíteni az illetőnek.
Tehát, kedves Lasersailing! Azt javaslom, add ki ezt:
/usr/bin/transmission-daemon -g /tmp/mnt/Elements/_t -f -e /tmp/tm.log --log-debug
Majd hagyd nyitva az SSH-t, próbálj meg felmenni a webGUIjára, s ha nem megy, akkor vesd össze a konzolos kimenetet a /tmp/tm.log fájl tartalmával, és ha úgy gondolod, hogy látsz valahol problémát, kérlek oszd meg velünk mondjuk egy pastebinre beillesztett logrészlettel... Egyébként a webGUI eléréséhez kell még a transmission-web is. Az is működőképes? A ps kimenetben látszik ő is?
-
válasz
Intruder2k5 #7017 üzenetére
Üdv!
Nincs ennek a tm binárisnak valami debug kapcsolója?
(#7016) Lasersailing
Nem tudnád valahova feltenni ezt a transmission-daemon binárist? Illetve ilyesmi, hogy strace, vagy ldd parancs nincs a ketyeréden?
Mod: Áhh, nem megy ez a kézi formázás ma...
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7013 üzenetére
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7011 üzenetére
Internal (/usr/bin)
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7009 üzenetére
Igen, ide kattintva nem enged be. Egész pontosan:
címsorban megjelenik (új ablakban): 192.168.1.1:9091
<gondolkodik>Alul pedig:
várakozás a szerverre: 192.168.1.1... -
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7007 üzenetére
köszönöm, így már lefutott. az eredmény végén van az alábbi:
30157 root 8868 D /usr/bin/transmission-daemon -g /tmp/mnt/Elements/_t
A végén a _t az szerintem _torrent akart lenni (legalábbis ez a mappa neve a HDD-n). Lehet, hogy túl hosszú az elérési út? vagy tudja, csak nem tudta kiírni?
Esetleg rakjam be az egész üzenetet? -
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6998 üzenetére
Bocsánat azt nem írtam, hogy amatőr vagyok.
Le tudnád írni ezt bővebben, hogy még én is megértsem?
-
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5 #7001 üzenetére
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #7003 üzenetére
Köszönöm Szépen!
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #6996 üzenetére
Így most helyesen működik ,tehát így hagyom ahogy van , mert ez az nvram törlés utáni sima alapbeállítása.
Köszönöm!
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6993 üzenetére
Szia,
Gyári transmission klienst használtam. (sőt Te segítettél annó beállítani itt a fórumon
)
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6989 üzenetére
Igen és mégse akar csinálni semmit. Ezért forwardoltam kínomban, hátha. Mindjárt lövök képet.
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6987 üzenetére
Igen, elérem most már a 81-es porton. Azóta visszatettem a 80-asra. (Most is elérem
)
Igen, első körben azt akartam, hogy elérjem a routert, aztán ha az megvan és megy, akkor ftp-n keresztül a HDD-t.
Port forwarding:
On Both 8080 192.168.1.1 http
On Both 80 192.168.1.1 httpin -
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6984 üzenetére
Ezt adja vissza:
1755 root 2804 S httpd
5078 root 1516 S grep httpd"Véletlenül nem tiltottad le az admin felületet?" Nem hiszem, azt se tudom hol kell.
"Nem állítgattál valamit előtte? Portokat esetleg?"
De, de a port forwardban.... na közben beugrott, hogy kipróbáltam a 81-est, mert azt állítottam át. Köszi
Akkor marad az eredeti problémám, hogy nem nyit portot. Tehát regisztráltam a no-ip-re és beállítottam a routerben elvileg mindent. Belülről el is érem, de kívülről nem. (VPN-en keresztül próbáltam.)
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6981 üzenetére
Router újraindítás is megvolt (ez is evidens számomra, bocs hogy nem írtam
). SSH-n is kipróbáltam és ott elértem. Ezt se írtam
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #6970 üzenetére
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #6962 üzenetére
-
nyikszi
őstag
válasz
Ok, hazamegyek kipróbálom. Csak azt nem értem eddig miért működött?
Mi értelme van két helyen torrentezni? Pl. a gépre akarok valamit leszedni, nem a routerre és onnan átmásolni. De egyébként nem fut a utorrent mindig, csak időlegesen.
-
válasz
Mi értelme külön a gépen és külön a routeren is torrent klienst futtatni?
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6960 üzenetére
Nem, ugyanúgy hagytam, mint ahogy volt.
Ez van beállítva a Port forwardingnál:
On Both 51515 192.168.1.51 utorrent "számítógép"
On Both 51515 192.168.1.1 utorrent2 "router" -
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6957 üzenetére
Feltettem a Transmission Web Control-t. Itt van a kép, sajnos itt is azt mutatja, hogy zárva a port:
Biztos én rontok el valamit, csak nem tudom mit
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6957 üzenetére
Igen, futott és a transmission gui-ból próbáltam, holnap linkelek képet is.
-
Laca0
addikt
válasz
Intruder2k5 #6951 üzenetére
Csak 1 van mindkét parancsból. Nincs opt.
Eredmény, hogy a wget leszedi a "rytecxmltv-Hungary.gz" fájlt, csak samba-n keresztül látok "RQU3E1~8" nevet. Linuxon ott van rendesen.
A gzip nem látja. Most már parancssorban sem megy. De ami nagyon furcsa, hogy az ls sem! Ha a tartalmazó mappán futtatom a listázást, akkor látom. Ha konkértan arra a fájlra keresek, akár full útvonallal is, akkor azt mondja, hogy nincs ilyen "ls rytecxmltv-Hungary.gz" No such file or directory
Tulajdonos, csoport root/root, jogok 777
Ilyet még nem láttam... -
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6948 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Írtam emailt nekik, meglátom mikorra lesz változás.
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6946 üzenetére
Bakker! Akkor most NAT-olt IP címem van?
A routeren a wan IP cím:
100.66.147.*wathsmyip.com:
188.143.0.*Mi a túrót lehet ezzel kezdeni? És egyébként is miért csinált ilyet a digi?
Kár, hogy ismerősöm ott hagyta őket, így nem is tudok szólni.
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6940 üzenetére
Köszi. Elvileg megy. Hol tudom ellenőrizni, hogy már az entwareből megy?
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6839 üzenetére
Na, tegnap végre felment az entware. Próbálom ezt feltenni:
1. Letöltöd innen a transmission csomagokat.
- OK, mind a 7 transmissionnel kezdődőt leszedjem?2. Átnevezed a kiterjesztésüket tar.gz-re.
- Átnevezem, OK.3. Kimásolod belőle a binárisokat a router /jffs/transmission mappájába.
- Na most itt mit másoljak ki, mert control, data, debian könyvtár és fájl van bennük, tehát felülírnák írnák egymást.4. Adsz nekik futtatási jogot: chmod +x /jffs/transmission/*
- OK, ez már menni fog SSH-ból.5. A Transmission binary path értékét átállítod /jffs/transmission-re.
- Ez is menni fog.Előre is köszi a segítséget.
-
válasz
Intruder2k5 #6936 üzenetére
Én csináltam PXE szervert a még mindig jegelt fw-mbe, az ISO helyett én kicsomagoltam a rootfs-t, kernelt a HDD-re és NFS-sel aktívan szolgáltam ki az OS-t futás közben. Természetesen ehhez fordítanom kellett egy előre netbootra felkészített kernelt a Linux OS-aimhoz, illetve Win alatt initrd-t kellett gyártani, ami nincs sehol leírva... És nagyon meglepődtem az eredményen, mert a kis routeremnek meg se kottyan. Nyilván a régi 10/100-as N12D1-em nem volt az igazi, de ez nem rossz... Most az iSCSI-n gondolkozom, bár az már erős lenne beágyazott vason...
Egyébként nem csak XP-t tudsz vele telepíteni, hanem pl Win7-et is (persze Win10-et is) és még a teljes ISO sem kell hozzá, csak a wimbootot kell betölteni és az tölti le Neked tftp-vel a WIn telepítőt. De itt is kell parancssor, ha meg nem szeretnél ilyesmit, akkor felcsatolod a wim fájlt és gyártassz hozzá fixet. Onnantól nem lesz gond vele.
Én annó rászántam a beállítására egész sok időt és nagyon megérte. Nekem a NASomon van az éles rendszer (akkor még nem volt ilyen routerem meg a NAS erősebb), oda backupol minden és ha gond van, PXE-ről be tudok bootolni bármilyen mentést, rendszert. Illetve a kedvenceim a diskless rendszerek, tehát hogy a NAS HDDjét írja/olvassa a NAS.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6936 üzenetére
Olyan rendszernél lehet ez könnyű, amelyik alapértelmezetten RAM -ból fut. Ha jól emlékszem, akkor a Puppy beépített telepítő tool -jában van is hálózati opció.
-
akom
őstag
válasz
Intruder2k5 #6932 üzenetére
Leginkább nem a memória hiánya volt a gond, mivel manapság már a 4-8GB is van a gépekben.
Amikor én próbáltam PXE-n keresztül installereket, és egyéb nagyobb (1GB<) isokat, akkor ott a sávszélesség volt a legnagyobb probléma. Gigabites kapcsolaton keresztül is csak 800-900KB/s-el töltődtek le az a dolgok. Így a nagyobb rendszerek betöltése órákba tellett. Akkor keresgéltem, hogy mivel lehetne ezt a sebességet fentebb tornászni, sajnos nem jártam sikerrel. -
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6903 üzenetére
Na, most volt időm upgradelni, de... ugyanaz ment fel!?
1.28-as verziót ír ki. Pedig direkt leszedtem megint a firmware-t. Betallóztam az upgrade-hez (nvram törlés kipipálva) és kész. Mit hagytam ki?
Na, mindegy, egyelőre marad. Igazából azért tettem fel, hogy az entware bittorrentet feltegyem. Hogy érem el az MC-t? Vagy nem kell, lehet TC alól csinálni? Ezt írtad valakinek:
Próbáld meg entware binárisokkal!
1. Letöltöd innen a transmission csomagokat.
2. Átnevezed a kiterjesztésüket tar.gz-re.
3. Kimásolod belőle a binárisokat a router /jffs/transmission mappájába.
4. Adsz nekik futtatási jogot: chmod +x /jffs/transmission/*
5. A Transmission binary path értékét átállítod /jffs/transmission-re.Tehát ezt megcsinálhatom TC alól is? Menni fog?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #6928 üzenetére
Most vettem észre, hogyha van jelszavas védelem, a meghajtó megosztásnál, akkor hiába írom be jól, akkor mindig azt írja ki, hogy helytelen (Szóval tudok csatlakozni, csak hozzáférni nem.
). De hogyha nincsen védelem akkor probléma nélkül tudok csatlakozni. Viszont csak úgy hogyha az intézőben beírom az IP-jét, azaz a Hálózat menüpont alatt nem jelenik meg, mint az RT-N66U-nál.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #6926 üzenetére
Én állítottam be őket,
D-Link IP címe: 192.168.0.1
Asus RT-N66U IP címe: 192.168.0.254
Deluxe IP címe: 192.168.0.252 -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #6924 üzenetére
Mint a kettő switch módban üzemel.
-
válasz
Intruder2k5 #6919 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #6919 üzenetére
Igen, fel van, azóta sem lett leválasztva
most kiadtam a putty-ban a parancsot
entware-install.sh
és lefutott
remélem amit beállítottál nem kuráltam szét -
válasz
Intruder2k5 #6917 üzenetére
Na akkor keresem vissza hogy az hogyan is kell.
Köszi. -
válasz
Intruder2k5 #6915 üzenetére
-sh opkg not found
ezt a hibát kapom
-
poki198q
tag
válasz
Intruder2k5 #6911 üzenetére
Grat!
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6903 üzenetére
OK, köszönöm, de már megint nem lesz rá időm, na majd holnap. Talán
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #6901 üzenetére
OK, akkor ez a legújabb stabil, nem multiwanos, ami mehet rá?
http://tomato.groov.pl/download/K26ARM/132/tomato-RT-AC56U-ARM--132-AIO-64K.zip
És azon kívül, hogy upgradel-em, kell valamit csinálnom az NVram törlése után?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6882 üzenetére
Akkor átbootolok Androidról Puppyra, mert képernyőbillentyűzeten gőzöm sincs, hogy miként kell CTRL-C -t nyomni. Puppy -n viszont statikus IP -t nem állítottam még. De, majd csak megtalálom, hogy hol kell.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6879 üzenetére
A ping már világos, de mi az a Windows?
OK, mindjárt nézem a pinget.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6877 üzenetére
Köszi! A kliensben fix IP -n már túl vagyok. Mi a folyamatos ping parancs? Ping continuous?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6875 üzenetére
Linksys E3000. A linkelt oldalon szerepel a kompatibilitási listában. Ellenőriztem típusszám szerint. Jól esne, ha meg tudnám menteni, de nem dőlök a kardomba, ha kuka lett. Csak akkor hogyan tovább?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6873 üzenetére
Ez remek, de akkor most mit tegyek? Különösebben nem vagyok árérzékeny, azt is belekalkuláltam a dologba, hogy esetleg bal váll fölött, nagy ívben elhajítom ezt a router -t. A problémám inkább az, hogy mit vegyek helyette, amibe bedugom a modememet, és működik? Azon vagyok a legjobban kibukva, hogy 2016 -ban ez ekkora probléma.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6870 üzenetére
Tulképp az nem egyértelmű számomra, hogy mi történik a reset után. Konkrétan a Tomaton nyomott reset után mehet a másik custom firm, vagy előbb vissza kéne raknom a gyárit, és arra mehet a másik custom?
Ez az instrukció:
Preparing the Router
To make sure the router accepts the new image correctly we must reset the router to its factory default state. Do not skip this step unless the router is new, fresh out of the box. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6868 üzenetére
Az áramtalanított állapotú 30 mp. értelme nekem sem világos
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6865 üzenetére
Jééé, tényleg! Működik. Köszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6856 üzenetére
Sajnos?
Örülj neki! Hidd el, hogy én is kihagynám! -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6854 üzenetére
Köszi! Bent vagyok!
Azért próbálkozom, mert a 132 -es build changelog -jában szerepel a Huawei CDC-Ethernet módú kapcsolódás javítása. Ha esetleg működik, akkor lehet, hogy Tomatoban is át kéne állítanom a router IP -t 192.168.1.1 -ről, 192.168.100.1 -re?
LINK -
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #6847 üzenetére
Köszi az infót!
-
válasz
Intruder2k5 #6841 üzenetére
Küldök privát.
-
válasz
Intruder2k5 #6839 üzenetére
A WinSCP-vel most meg nem tudok belépni a routerbe.
Mindent így csinálok[link]Feladom.
Már több napja nem tudom beállítani, mindig jön valami. -
válasz
Intruder2k5 #6832 üzenetére
Rendben köszönöm
Torrentre visszatérve, az állapot seed ugyan, de mikor megállítom, majd újra indítom egyből van feltöltési sebesség. -
válasz
Intruder2k5 #6830 üzenetére
Nem állítottam be arányt.
Más: ext3-ra formáztam a HDD-t majd felcsatoltam a routerra, ellenben ezt elfelejtettem:
hozzunk is létre gyorsan 3 particiót, amiből az első a programoké lesz, a második swap területként a szűkös memóriát fogja kiegészíteni, a harmadikat pedig kinevezzük adat particiónak.Formázzam meg újra és csináljam meg a fentieket?
-
válasz
Intruder2k5 #6822 üzenetére
Megoldódott.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6819 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6811 üzenetére
Hogy kell kikapcsolni EXT3 -on (vagy EXT4 -en) a naplózást?
-
válasz
Intruder2k5 #6815 üzenetére
Köszönöm.
A net use parancs kiadása után jelenleg a Totalcommanderben szépen megjelent egy y: meghajtó.
Ez csak ugye így a saját hálózaton működik?
Mondjuk elviszem a laptopot egy másik wifi-re akkor már külön FTP kapcsolatot kell létesítenem DDNS-en keresztül ha jól gondolom.A másik pedig hogy a Samba file sharing mire is való pontosan? Jobb/rosszab az FTP-nél?
-
válasz
Intruder2k5 #6813 üzenetére
Ja igen azzal lesz majd egy kis szívás.
Létrehozhatok ott akár Letöltések nevű mappát is, vagy Download mappát is a transmission helyett?Szerk: illetve majd a routertban a file system suppot-ban ki is kapcsolhatom az NTFS, FAT pipákat?
-
válasz
Intruder2k5 #6811 üzenetére
A HDD bent van a munkahelyemen, holnap hozom haza.
Hogy holnap az asszony ne adja be a válópert, és gyorsan rugalmasan fel tudjam csatolni a HDD-t ahhoz:
kikapcsolom a routert
leválasztom a pendrive-ot,
felteszem rá a ext3, vagy ext4?- re formázott HDD-t
Router bekapcsolom, és akkor felcsatolja automatikusan és mehet minden mint a pendrive esetében? -
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #6758 üzenetére
Szerintem sokan sajnálnák, ha végleg befejezné.....
Különben van ehhez hasonló (tomato) firmware?
-
válasz
Intruder2k5 #6783 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #6781 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #6778 üzenetére
root@unknown:/tmp/home/root# ls -l /jffs/transmissionweb
-rw-r--r-- 1 root root 10856 Oct 13 2014 index.html
-rw-r--r-- 1 root root 13493 Oct 10 2014 index.mobile.html
drwxr-xr-x 6 root root 0 Oct 31 20:30 tr-web-control -
válasz
Intruder2k5 #6776 üzenetére
Talán minden kész, de az új felület eléréséhez újra kell indítani a routert?
Ajjaj:
mount: mounting /jffs/transmissionweb on /usr/share/transmissionweb/web failed: No such file or directory
-
válasz
Intruder2k5 #6774 üzenetére
Nem.
Azt hol is kell?Szerk: megvan, állat hogy miket nem tudsz!
-
válasz
Intruder2k5 #6772 üzenetére
mkdir: can't create directory '/jffs/transmissionweb': Read-only file system
Ez a hibaüzenet fogad, úgy látom mégsem tudom létrehozni a könyvtárt. (vagy wifi miatt nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest