- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #25830 üzenetére
"A fiúkkal bemegyünk a DZ-be"
Nagyon komoly volt a tegnap este.
Még nem szórakoztam ilyen jól, amióta ezzel a játékkal játszok.
Volt minden, ami kell.
Manhunt ölés és lefutás is.Hajnalban még bementem egy kicsit.
Volt egy srác és kergettük egymást DZ szerte.
Kétszer lelőtt, aztán mondtam magamban, hogy na jó, most lefekszek aludni, mert elég volt, de csak visszamentem rá és sikerült fordítanom. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #25755 üzenetére
Egyszerű, régebben neked is volt egy ilyen sztorid, írtad, hogy one-shotolt egy shotis csíter, és visszamentél 50x, mire elmondta, hogy milyen csítet használ.
Valószínűleg ez a gyerek is csinált közben report videókat, és kellet a snithez a több fajta kamera beállításVan aki rólatok gondolja, hogy csíterek vagytok.
Nekem is volt olyan, hogy 10x visszamentem egy csíterre, hogy minél egyértelműbb videó legyen róla, az is megkérdezte tőlem, hogy miért megyek vissza.
Egy kezdő és nem feltétlenül gyakorlott játékos (de még a sokat játszók is) nehezen tudják megkülönböztetni a tényleg jó (gyakorlott) játékost és über gear-t a csíttől. Ebben a játékban meg nem is igazán lehet, mivel adott helyzetben tényleg csítnyi különbségek vannak gear és gear között.De nekem is volt olyan, hogy kiskarakterrel visszamentem nagyon sokszor egy 4+3-as bandára, és már megnyugvás volt, hogy sikerült 3-20-as statot összehozni ellenük, 1v7-ben
Azok meg ott tapsoltak felettem, aztán amikor elmagyaráztam, hogy mekkora lúzerek, mivel egyedül le tudtam belőlük szedni 3-at, erre már nem volt válasz, elhúzták a csíkot.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
RECSKA #25718 üzenetére
Holnapi napom sűrű lesz, reggelre jövök vissza 12-be. De legalább előbb is szabadulok péntek este. 9-21:00-ig melózom.
Ma tudok lenni hajnal 1-ig kb. De holnap este csak 21:00-éjfélig. Reggel betonozunk otthon arra meg ki kell magam pihenni. De hosszú hétvégén ki se jövök Dz-ből. A rendet fenn kell tartani!!!
"Jónapot kívánok Dz ellenőrzés! Kérem ürítse ki a táskáját köszönöm! Amennyiben ellenál úgy kénytelenek leszünk erőszakot alkalmazni!"
-
Raymond
titán
válasz
RECSKA #25474 üzenetére
Azt ertem hogy a Dark Zone PvP, de en ugy tudtam (es a beta-ban is az volt) hogy a normalis story mode-nal is ha bementem a taborba vagy az allomasra akkor ott rohangaltak az emberek, tancoltak, ugraltak, elalltak az ajtot stb. Ez mar nem igy van?
@Anonymus23: hat van hogy kifogy van hogy nem, BO2-t meg most is jatszom
A kimondottan szar valtozatokat (Ghost, Advanced Warfare) nem is jatsza senki. Talan ket honapja elinditottam az AW-t es nem talalt szervert
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #24936 üzenetére
Hasonló tegnap este mondom bemegyek egy kis szintemelés (45 a 3. alt.) és credit gyűjtés.
DZ1 20 percig elvoltam szépen csak a mobokkal, lemegyek a metróba a saroknál lesben állok egyszer csak teleport orosz a hátam mögött fordulnék rá és csúcsú.Kulcs nem volt nálam a lila cuccokat pedig nem szedegetem, úgyhogy visszamentem mókázni.
Előre küldte a két nem rugó haverját és mondják sorry, ne lőjek meg egyebek gyerekhangon.Én sem vagyok hűle, látom, hogy be akarnak keríteni, elkezdem szedni szemből a teleportos rugót, gondolom meglepődött le is ment 1/3-ra, de a barátok csak beszálltak és leszedtek természetesen becsületesen hátulról.
Amint kibillented a csalót az über létéből- ezt valamennyien tapasztaltuk- rögtön elszakad a cérna. míg bent voltam a bejáraton azt lőtték szegénykéim, de átmentem eggyel fejjel és rájuk uszítottam a mobokat, majd otthagytam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest