- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Darth_Revan #27843 üzenetére
Én plusz 1 FPS-t nyertem a frissítés óta
Viszont inaktív a fényerő állítás a játékban, és nVidia driverből nem tudom ráerőltetni a v-sync-et, csak a játékban tudom bekapcsolni.
Mást egyelőre nem tapasztaltam. -
.LnB
titán
válasz
Darth_Revan #27767 üzenetére
Annyira feleslegesen várod...
Más: első indítás után kifagyott a játék. Jól kezdődik, majd délután talán lesz időm kipróbálni.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan #25348 üzenetére
Meg mindig beakad a játék ? Amúgy filoztam rajta h lehet a vramban van egy lassú rész az új geforcekon , más oka nincs h lángol jon mert dx11 -s a motor
-
válasz
Darth_Revan #25247 üzenetére
En mindig. 880 oraja tolom, mindig ilyen volt nalam
-
válasz
Darth_Revan #25245 üzenetére
Nekem ia csinalja, hogy 80-90% a cpu es gpu kihasznaltsag, majd egyszercsak mindketto kiakad es 100%. De en ezt csak dzben vettem eszre, ott is csak 5-6-ban.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan #25237 üzenetére
Sose láttam még K-s procit notiba
.
Én inkább a melegedés miatt hiszem hogy lehet baj, mikor jön a sok kis szar hopihe , az sok objecct és gyor
san kell dolgozni ott lehet trottling már.
-
válasz
Darth_Revan #25240 üzenetére
Akkor ezt kizarhatjuk.
Sajnos nem a legjobban optimalizalt a kicsike. Arnyek ultran marad, ugy is beszakad?
-
válasz
Darth_Revan #25229 üzenetére
Monitoroztatsd a gpu kihasznaltsagot, meg a cpu orajelet, kihasznaltsagot.
Szerintem tulmelegszik, es a vga valamint a proci is throttlingol.
Szerk : latom irtal kozben. Procihomerseklet es orajel hogy alakul fel ora division utan?
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan #25227 üzenetére
Azért
az a notis 1080 asszem nem olyna mint a rendes 1080 , illetve egy fontos dolog
, hogy egy idő után gondolom nem tudja lehuteni 60-70- fokra a kártyát :], szóval vegyél visszább kicsit a opciokbol:]
6700HQ
notiba nincs K-s proci :] .
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #25227 üzenetére
Az a 6700k mehetne 4.5g-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest