- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #35884 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal, ha egy sniper build zoomolva erős, de csípőből lőnek agyon vele, úgy, hogy mindel lövés fejen talál..
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #35877 üzenetére
Én pont ezt nem értem, hogy miért nem álltak meg az alpha nerfnél, miért kellett belenyúlni mindenbe megint? Minden patchnél ez van..
Ráadásul most sok játékosnak aktiválták az extra célzási tehetséget, mert last standben svd-vel két golyóval lelőnek csípőből
De legalább van ökölemelős ünneplő emoji meg pénzért kő papír olló...
-
VTom
veterán
Az mi, hogy last stand 1v1-ben mindketten fedezékben ugyanakkor dobunk gránátot egymásra, én kiesek a fedezékből, vérzek, minden bajom van, a csávó a robbanás után azonnal kiugrik a fedezékből, odafut (ÉN MÉG VÉRZEK!!!!) és szarrá lő??
És tegnap, meg ma még millió ilyet tudnék mondani, a lelőhetetlen játékostól az aimes k*rva anyjáig.
Két napig volt jó a last stand, gondolom amíg a "fejlesztők" dolgoztak a cheat engine-en a patch után.Most törlöm ezt a fost a gépről!
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #34357 üzenetére
A Last stand-be a DZ leaderboard alapján fog besorolni a szerver, nem? Ergo a cheater más cheaterekkel ketül majd egy szerverre, vagy nem jól gondolom?
Engem már annyiszor lelőttek 19mp-cel, hogy azóta én is lelövök mindenkit, aki 19mp lesz. Ez sokat segített, mert azóta nem stresszelek ezen ennyit.
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #34350 üzenetére
Egyébként én kivenném az ultit a játékból, vagy csapatonként egyet engednék, mondjuk legyen az, ami a csapatvezetőnél van.
Bárki elnyomhatja bármikor, de akkor mindenkinek elkezd töltődni, és a cspattagok közötti legrövidebb visszatöltési idő alatt vissza is tölt.Nagyon sok meccset az ultik döntenek el most.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #34063 üzenetére
Én komolyabban játszom, mégis most indítottam csak a második karaktert
Sajnos nincs időm négy karakterrel farmolni.
Mondjuk a második karakterrel tyúklépsben nyomom a sztori módot perpill., nem egy óra alatt lett lvl30-ra húzva
-
VTom
veterán
válasz
Hunbeast87 #33909 üzenetére
Már millió riport meg video lett elküldve nekik.
Ha 1.6-tal nem jön battleeye vagy valamilyen anti-cheat, akkor kb. a játékosok 90%-a fogja abbahagyni, including myself.
-
VTom
veterán
válasz
Harambee #33422 üzenetére
Amit mindenképpen tegyél meg, az az, hogy a térkép bal felső sarkában állítsd át a World Tier-t 5-re. Akkor dobál 256 GS cuccokat.
Aztán szerintem csapatban (akár radomokkal) neki állhatsz küldetéseket farmolni, pl. Lexington challenging fokozaton átlagosan 10-15 perc alatt hozható.
Vagy gyűjtögess inteleket, és HVT-ket is farmolhatsz (itt is javasolt a csapat, mert elég kemények)
Vagy PVE Boss-ok.Mindegyikhez találsz segítséget az összefoglalóban.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #33384 üzenetére
A manhuntoknak is csak egy ultijuk lenne.
(#33385) norti Persze, a balanszolás, meg a glitchek korrigálása kellene a legjobban, már régóta.
-
VTom
veterán
A tudás, meg a build részét képezi a sok spéci hülyeség is, pl. taktikusnál a sok robbanó cucc, meg a smart cover.
Az ultival egyet értek, abból bőven elég lenne csapatonként egy, mondjuk mindenkinek lehetne ugyanaz ami a csapat vezetőjénél van beállítva, és bárki elnyomhatja bármikor, viszont akkor mindenkinél elkezd töltődni.
-
-
VTom
veterán
válasz
b0n3dr4g0n #33293 üzenetére
Ez viszont annyira nem jó hír, met így ugyanolyan keringő marad a PvP.
-
VTom
veterán
Én viszont tudok, hova lehet írni?
Nagyon gáz ez így
Szerintem 5 dolog kellett volna az 1.6-ra:
- set balance. pl. Alpha nerf mondjuk csak az ingyen talent jöjjön át a fő fegyverre, Predator, Alpha, Sentry, Striker kb. egy szintre hozása
- Bővített DZ
- Last Stand játékmód
- Glitchek, bugok javítása
- BattleEyeSemmi más.
(#32982) swagger55 Én szivesen vállalom a fordítást, és a publikálást.
-
VTom
veterán
válasz
PETEE78 #32929 üzenetére
szerintem most kb. olyan 70/30 lehet a PVE javára.
Most nagyon sok új játékos van, akik akciósan megvették a játékot, és még csak a szárnyaikat próbálgatják.
Azért is vannak most ilyenek, hogy 2mp alatt lelövik őket a DZ-ben. Amíg nincs közel fullos szett, addig elég egyoldalú lesz egy fullos alphával/Predatorral találkozni a DZ-ben.
-
VTom
veterán
válasz
sixpak #32912 üzenetére
Nem szabad senkiben sem megbízni a DZ-ben
Az igazság az, hogy ritka az önzetlen játékos a DZ-ben.
Mert ha helikoptert hívok, és odajön egy játékos. Ha van rajta loot, akkor biztos fel akarja akasztani, de akkor a miénk nem fér fel, ezt hogy képzeli? Lelőjük. Ha nincs rajta loot, akkor meg mit is keres itt? Lelőjük.
Hasonló a szitu, mikor manhuntokat vadászunk idegen játékosokkal, lövöm a manhuntot, beugrik elém valaki, egyből rouge leszek 19 másodperces számlálóval, amiért semmi jutalom nem jár, és puff, már le is lőttek hátulról azok, akikkel eddig a manhuntokat lőttük.
De láttam már olyat is, aki szaladgál az ember után, hogy "helló", meg "please stop, don't run" aztán lelövi.
Ilyen ez a popszakma
-
VTom
veterán
válasz
sixpak #32906 üzenetére
én múlt héten ítam egy szösszenetet ide, hogy alig találkoztam csalóval, van aki csak sián jól játszik, erre azóta midnen nap legalább eggyel összefutok. Úgy látszik ezt kapom, mert védtem a játékot
Próbáld meg a másik szempontból is nézni a dolgokat.
A DZ-ben nálunk alap, hogy csak akkor megyünk oda kimentéshez, ha úgy érezzük, hogy azt nekünk hívták.
Ha megjelenik egy játékos a kimentésünkön, szó nélkül lelőjük.Ez nem (csak) azért van, mert gyökerek vagyunk, hanem mert nagyon sokszor futottunk már bele abba a hibába, hogy megjelent egy játékos, gondoltuk hadd szaladgaljon ott, elfér, aztán megjöttek a haverjai, és halomra lőttek minket, a lootunkat meg kivitték.
Azóta inkább lövünk egyből.Kivéve ha magyar, és beköszön, vagy látjuk a nevén.
-
VTom
veterán
Hogy egy kicsi on is legyen, még ha szomorú téma is.. Mármint remélem ez elmegy on-ba.
DZ2 tető, négyes manhunt banda. két Yozsee-ékkal összesen nyolcan mentünk fel, pajzs + sebzés ultikkal, min a nyolcunkat lelőtték, a négyből három konkrétan nem is sebződött (a negyediket nem láttam, mert lelőttek)
Szerver váltás.
Ezúttal hármas manhunt banda. Meg lettek csapva, öt perc múlva már megint manhuntok hárman, és képtelenség őket lelőni, még úgy is, hogy a csávó elém guggolt le a fedezékbe, egy méteről lőttem bele egy tárat fullos alphában, 6 aktív talenttel, 392K DPS-sel, mikor táraztam, felállt, és elszaladt, majd lelőttek.
Nem hiszem, hogy cheat, szerintem armor glitch, vagy toughness bugoltatás.
Remélem a sok 1.6-os baromság helyett a glitchekkel, bugoltatásokkal és a csalókkal is foglalkozik a massive, mert ez így nem vicces.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #32481 üzenetére
Ne legyetek már ilyenek, komolyan nem értitek a képet? A Főni a topikgazda, aki éppen rosszalkodik a DZ-ben. Ez egy poén akart lenni.
Ha olyan szemszögből nézem, akkor a játékélménnyel kapcsolatos.
Én pl. mosolyogtam rajta, és továbbpörgettem, szerintem ezzel a többség így van.És ha már vannak sapkás képek, szeretném, ha Ákoska is tenne fel egy macskanadrágosat
Troll off.
-
VTom
veterán
Hehe, milyen vicces, hogy itt védtem a játékot délután, erre este belépek, és lelőnek az oroszok az őrtornyon keresztül.
Szerverváltás, ott meg négyen nem tudtuk sebezni a hosszú nevű játékost, de négyből hármunkat ő lőtt le
Megint szerverváltás, na onnantól jó lett.
-
VTom
veterán
válasz
DokiBaxxi #32196 üzenetére
Eeej, égi szép idők, mikor a négyes manhunt bandán egy teljes DZ szintet buktam, mire meguntam rájuk menni egyedül.
Egyékbént ez tényleg fair dolog azokkal, akik nem akarnak PvP-zni, csak farmolni járnak DZ-be.
(#32198) arnikusz Csak az XP-ről és a pénzről szól nem? Kulcsot szerintem bukod..
(#32203) swagger55 Kulcs bossoktól is esik, nem csak játékostól. Csak játékostól több. Szerintem nincs ezzel baj, hogy a DZ-ben meghagyják a motívációt a PvP-re.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #32177 üzenetére
Persze, nem is azt állítom, hogy nincsenek csalók. Ezek az egyértelmű esetek, amiket én is írtam.
De ettől függetlenül sok olyan játékos is van, akit nem tudnak lelőni, mert jobb náluk, ezért rámondják, hogy csal, pl. DZP.1.0-1.3-ig emlékszem, hogy több volt a csaló, azóta biztos sokan megunták.
TTL.Houdini is csalt március óta, de valamiért már nem. Vagy most éppen nem.Mindegy, nálunk amíg nem lesz más megoldás, marad a szerver váltás, amíg nem tesz máshova. Én emiatt nem hagyom abba a játékot, mert nem lehetetlenítik el a csalók, csak előfordul, hogy felbukkannak.
-
VTom
veterán
válasz
TommyS_27 #32168 üzenetére
Azért van aki megtért, Houdinit pl. múlt héten töben is lelőttük
Tényleg, ha már itt tartunk, tegnap Paul Rhodes rouge ügynökként lelőtt valakit a szerverünkön
Úgy látszik ő is megbotlott, biztos nem bírja a feszültséget.
Egyébként én aránylag régen találkoztam csalóval, sok olyan játékos is van, akire sokan rámondják, hgy csal, mert kb. lehetetlen számukra, hogy lelőjk, pedig csak jó a gearje, és ügyesen játszik. De gondolom ezt Neked nem kell bemutatni
Persze a speedhack, RPM hack, a teleport, meg a falon átlövés más tészta, az egyértelmű bizonyíték. Ilyennel a 300 órám alatt talán négyszer találkoztam.
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #32161 üzenetére
ennek minden mondatával egyetértek.
Biztosan tenni fognak a csalók ellen, mert hosszabb távon terveznek a játékkal, ha SP2-t is terveznek kiadni.
Szerintem jönni fog az anti-cheat az 1.6-tal, vagy röviddel utána, csak nem verik nagy dobra. Ki tudja így is mennyi szivárgott már ki belőle a cheat gyártókhoz.
Jó lenne egy Battle-eye szerű megoldás ide is.
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #31980 üzenetére
nekem /g kapcsolja be a csapat chatet, de nekem angol a játék nyelve.
-
VTom
veterán
válasz
velizare #31967 üzenetére
Ez elég durva szett lesz PvP-re. Gyakorlatilag instant +10% sebzés, +30% crit sebzés és 33% crit chance ha minden harmadik találat crit.
Plusz a módosítók.A vérzést is megáltoztatják, jobban lelassítja a játékost.
Ezért gondolom, hogy Alpha, Predator és Seeker lesznek a nyerők. A frontline-t meg meglátjuk. Plusz a support kariknak is megnő a szerepe.
Jó lesz ez.
(#31970) cain69 Na í]y már elég durva nerfet kapott az Alpha..
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #31959 üzenetére
Én nem parázok ettől a patch-től, a PTS-en kipróbáljuk, és a visszajelzések alapján fog megszületni a végleges verzió.
A leírás alapján lehet majd választani az Alpha, Predator, Seekr, és talán a frontline szettből, szerintem egyik sem lesz rossz PvP-re (bár a frontline-t én tuti nm fogom használni).
Jön plusz tartalom, új játékmód, ezek tök jók, a cuccokat meg ki kell farmolni, át kell kalbrálni, hát ez van.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #31918 üzenetére
Mindenki frontline-ban nyomja majd alpha helyett, ennyi..
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31900 üzenetére
1v1-ben próbáltuk ki a stackelést, és úgy emlékszem az 1 millió szívósságot ugyanolyan gyorsan lőttem le, mint a 450 ezret. Én gyakorlati használt nem tapasztaltam még, de persze lehet, hogy mindig amikor sikerült harc közben stackelni, többen lőttek egyszerre, és úgy is haltam, nem tudom.
Central Park témára: ha minden igaz, incursion-ben fog jönni, ez nemrég benfentes infó volt. Lehet, hogy a Last stand-re gondoltak.
Itt is a válasz akkor az Alphára
(mondjuk én nem értem...):
De értem.
Summary of Gear Set ChangesAlphabridge 4-piece bonus now shares the free talent from your weapons instead of all three.
Frontline’s 4-piece no longer removes the critical hit chance, instead it removes the effect of any mods you have applied to the shield.
The Reclaimer set focuses on the Support Station. Its 4-piece bonus activates all Support Station mods simultaneously. It no longer has an effect on consumables.
Tactician’s Authority’s buff only disappears after you use a skill.
A new Gear Set, SEEKR, has been added to the game.Ezzel gyakorlatilag egy szintre hozzák a Predatort és az Alphát, kb.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31890 üzenetére
Ezt aláírom én is, pár játékosról tudom biztosan, hogy csalt, ők mind speed hack-et használtak.
Ezen kívül volt pár gyanús eset, mikor szerintem el kellett volna dőlnie, de nem dőlt, de ezek lehetnek bugoltatások, stackelések (bár szerintem a stackelés nem ér semmit, kipróbáltuk, és kb. ugyanúgy lelőnek vele együtt) de az is lehet, hogy csalás.
Meg az orosz banda volt erősen gyanús, akiknél a pajzsost hárman alig bírtuk lelőni, de az is lehetett akármi.
Eddig összesen talán négyszer riportoltam játékost, akiről biztosan tudtam, hogy csaló, és 290 órám van a játékban.
Volt olyan is, hogy hárman voltunk manhuntok egy tetőn, mindhárman közel fullos alpha-ban, feljött egy játékos egyedül, és majdnem lelőtt mindhármunkat, egyikünk meghalt, ketten meg alig bírtuk leszedni, mert ügyesen mozgott, és nagyon jó ütemben használta a skilleket.
Vagy a DZP tagokat is említhetném, akiket rendszeresen riportolnak csalásért, pedig csak négyen mennek fullos gearrel, összeszoktak, és tudnak játszani (1000 és afeletti órával a játékban)
Szóval ez a csaló téma elég érzékeny, szerintem olyan sokan azért nincsenek, csak sok már a jó játékos..
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31869 üzenetére
Nekem is el van rakva a Predator, úgyhogy miattam nerfelhetik ahogy akarják.
Akkor majd másban nyomja mindenki, és azért lesz sírás.. Mindig lesz egy legerősebb gear. Inkább kellene még legalább kettő-három jó szett, ami hasonló erőt képvisel, mint az alpha, és essen is, ne csak szökőévben kétszer.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31807 üzenetére
Hát, azért ez így elég király szerintem..
-
VTom
veterán
válasz
ult1mate #31628 üzenetére
Nekem addig volt textúra töltögetés indításkor, amíg HDD-n volt a játék. Amíg nem érte el a VRAM a 2.1GB betöltést, addig nem jelentek meg normálisan a textúrák (kb. 5-10mp)
Mióta átraktam m.2 SSD-re, ez megszűnt. Érzésre a játék is simább lett, bár azt nem értem miért.
Mondjuk nálam futásnál soha nem jelentkezett ilyen, de játszottam már olyannal, akinél hasonló probléma volt.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #31619 üzenetére
Nekem pont ez adja a pikantériát a játékban, hogy ha találkozol valakivel,nem tudod, hogy haverkodni jött, vagy le akar lőni. Ettől lesz rouge a rouge
És ettől lesz jobb az élmény.
De megértem a Te álláspontodat is.
-
VTom
veterán
válasz
DokiBaxxi #31614 üzenetére
Ja, a Midtown se rossz, tényleg
Ez is vérmérséklettől függ, én vissza szoktam menni a négyes manhunt bandára is, mert általában PvP-zni megyek. Volt, amikor már úgy köszöntöttek röhögve, hogy "Aah, Tomi, my friend" aztán lelőttek tizedszerre is
De sokszor egyet le tudok szedni közülük, bár leütni nem mindig sikerül.Én úgy fogom fel, hogy a loot úgyis sz@r, a DZ XP úgysem számít, DZ pénz meg van bőven, és egybként is csak ritkán jó valamire. De az érzés megfizethetetlen
-
VTom
veterán
válasz
cikasz #31599 üzenetére
Ez nem mese..
Én sokszor tolom egydül DZ-ben, igazából hónapok óta szombaton jöttem ki először a DZ-ből, HVT-ket csinálni, ha voltak csapattársak, ha nem, bent voltam.
Egyedül simán meg lehet oldani, a Pit-et, Q building-et azért elég húzós egyedül kitakarítani, de ügyesen taktikázva azt is meg lehet oldani. Persze ehhez azért komolyan megépített karakter kell. DZ1-3-ig meg semmi probléma nincs egyedül.
Ha egyedül nem tudtok megoldani egy kimentést, akkor még erősen fejlesztésre szorul a karakteretek szerintem.
(#31607) Anonymus23 Én nem csinálnék PvE DZ-t. A DZ az legyen DZ
így is elveszítette már a kezdeti értékét, mert először a DZ sokkal jobb lootot adott, mint a PvE terület, így érdemesebb volt vállalni a kockázatot. Ma már DZ-n kívül fel lehet gearelődni, és már fullosan mész DZ-be.
(#31609) SkyS1gn Nagyon állat!
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #31591 üzenetére
Meg kell érteni azokat is, akik kifejezettem PvP-zni mennek DZ-be, amire a játék csak itt ad lehetőséget.
Ha nem tetszik, hogy lelőnek, mert éppen van egy négy fős csapat aki mindenkire lő, akkor próbálj meg szervert váltani, vagy gyorsutazz el a térkép másik felére, és ott farmolj, más megoldás sajnos nincs. A farmolásra millió lehetőség van PvE területen, küldetések, incursion-ök, UG, Survival, HVT, de PvP-re csak a DZ van esetleg a Survival. Aki fullos karaktert épített, az nem a mobok ellen építette.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha lelő egy négyes csapat, mert erről szól a DZ. Persze vannak akik még pluszban parasztok is közben, de ez más téma. Ha nem csalók, csak éppen ebben lelik örömüket, legyen.
Mi ha rouge-ok vagy manhunt-ok vagyunk, nem nézzük hogy egyedü van-e a játéékos, ha az utunkba akad, lelőjük, nem várjuk meg, míg ő lő először.Egyébként szerintem 200+ órával a játékban majd unalmas kezd lenni a PvE, aztán irány a DZ.
(#31592) HKorn Asszem a DZ-s bandaháborókról Ákoskával tudnánk mesélni
Szegénynek azóta sem lett meg a macskanadrágja
(#31593) akoska07 Engem szombaton hívott be egy három tagú francia csapat, öt perc múlva már manhunt-on voltunk
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #31545 üzenetére
Ha DPS karaktert szeretnél építeni, akor felesleges ennyi elektronika. 2500-2700 elég. A többi mehet staminára és firearms-ra.
Az alpha szett bónusz a famas-szal a legjobb jelenleg, mert a famas harmadik talentje ad egy instant 15% sebzésnövelést a fegyveredre. Plusz erre jön még a famas másik 2 talentje, és a másik fegyver 3 talentje.
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #31475 üzenetére
Tegnap a Főnivel mi is csodálkoztunk, esett 2-3 alpha térdvédő, fegyvertok, meg predator cuccok, neki alpha mellény.
Mintha belenyúltak volna a lootba a tegnapi javítással.Mondjuk Hocsikának meg két Delta esett, meg a survivalnél nem tudott felülni a helikopterre, szóval ő annyira nem volt boldog.
Mérgében úgy emlékszem le is lőtt gyorsan valakit...
-
VTom
veterán
Másnak is eltűnt 50K DPS-e, vagy csak nekem??
Csak bug volt szerencsére. Újraindítás után megvan.
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #31205 üzenetére
Ezt a mellékküldit csináld meg, és megnyílik.
Egy égő ház lesz, ami pont robban, mielőtt bemennél, vagy valami ilyesmi ha jól emlékszem.
-
VTom
veterán
válasz
Gtaati #31153 üzenetére
Az jó, ezeket is le lehet lőni, csak nehezen. Egyszer én is lelőttem egy speed hackert, mert - szerintem véletlenül - visszajött mellém miután "elszaladt", és pont belefutott a tüzes turretbe, én meg lelőttem. De azóta nem sikerült iylen bravúr, szeritnem valamit benézet akkor.
Nekünk szombaton a szombat esti DZ partiba sikerült belefutnunk, a könyvtárnál volt kb. 15 játékos, mindenki egymást lőtte vagy fél órán keresztül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest