- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Úgy gondolom, hogy egy ilyen játékban valamivel ösztönözni kell a játékosokat arra, hogy játszanak/farmoljanak és végre nem egy egyszerű gear emeléssel szúrják ki a szemünket, hanem visznek egy kis színt a dologba! Persze kb ugyanaz van mint a gear emelésnékl, de számomra ez szimpatikusabb formája ennek!
-
RazoR
veterán
DeadEye Changes
There will be will be changes to the 4 Piece
You can only get the full 100% crit-chance buff while you are in cover, out of cover, you only have a 60% crit-chanceSo when you want the full bonus, you have to use the cover
SVD will also be rebalanced to have lower accuracy and stability to get it more in line with M1A
This will be tested on the PTS and then they go from there (there are also other options)Egyértelmű volt, hogy a krit sebzést veszik visszább, de így nem lesz annyira gáz szerintem...
Az SVD-hez viszont minek nyúlnak? Megint a sok rinya miatt változtatnak valamin!Ninja Backpack
-The new Ninja Backpack will be part of the next PTS
It was reworked to become a Wildcard for GearSets
-When you have a 3 piece of AlphaBridge plus a Ninja Backpack, you can unlock the 4 piece bonus
-The PTS version will allow you to have 5 Different set pieces plus Ninja Backpack and that will give you 5 2-piece bonuses (just to test how OP it is)Az utolsóban már most biztos vagyok , hogy nem marad így! Túl OP lesz így!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39653 üzenetére
Botrányos ez a hozzáállás részükről! Rendesen felháborító szerintem! De már a pénzüknél vannak, had szívjon a paraszt 20 ezerért! Új tartalomként meg kiszúrják a szemünket a csillagszórózófejű mobokkal....
-
RazoR
veterán
Hát ez mekkora egy elcseszett brigád!
Írtam a hivatalos fórumra a cheaterekről és linkeltem egy cheatengine videót, erre ez a válasz jött:
Hello,Do not under any circumstances post links to hacks or cheats on these forums. Doing so is punishable with a permanent forum ban.
You can PM me or any other staff member directly with any links you may find in the future.
In regards to hacks, we are looking into all reports submitted and cheaters are being banned on a regular basis. I cannot go into details as to what we are doing as that would likely aid the cheaters in avoiding detection in the future.
Just be assured that we take cheating very seriously and perform regular ban waves.
/ Johan
De jót nevettem!!!
-
RazoR
veterán
A szép ebben az egészben, hogy sz@rásig van a yt ilyen videókkal a hibákról, glichekről, csalásokról, mi-hogy-merre-meddig, ha vennék a fáradtságok és egy fikarcnyit is érdekelné a fejlesztőket ezeknek a javítása/kivédése akkor csinálnának egy kis csapatot házon belül akik ezzel foglalkoznának csak. Nem gondolom, hogy túl nagy erőfeszítés lenne a kódban megkeresni ezeket a hibákat és kijavítani! De úgylátszik a zöldhasúak számolása és a semmitérő parasztvakító "tartalmak" gyártása mellett erre már nem futja!
Ez a legdühítőbb az egészben!
Én már csak a társaság miatt játszok, ha egyedül lennék már rég töröltem volna.... -
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39611 üzenetére
A miértet értem én, szerinted én miért játszok vele még mindig?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39606 üzenetére
Irigylem az optimizmusod a játékkal kapcsolatban, de ebben már szerintem nem lesz "normális tartalom"...
Max kapunk csillagszórózó fejű mobokat, meg tök felesleges ilyen olyan statisztikai rangsorokat...#39608: az ilyenek elég egyértelműek, hogy valami nem tiszta mivel a DE-nál ahhoz hogy 9000+ FA legyen és leszedj valakit 2-3 lövésből az életerő 2800 körüli lesz csak, szóval esélyes a no death a cheatenginben ha 1 mm alá nem ment az élete és egyből full életre töltött. Ez tipik no death!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39592 üzenetére
A legjobb példa az ilyenekre mikor craftolod az M4-et és minden 3. pörgetés után beadja rá az LMB mesterlövész talent-et, egy gépkarabélyra...
Nem gondolom, hogy túl nehéz lenne egy szűrőt beállítani, hogy gépkarabélyra ne adjon már mesterlövész puskára való talentet.
De még sorolhatnám az ilyen nem átgondolt dolgokat... -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39588 üzenetére
Persze, de nézd meg az Alphát, oké tényleg OP volt, de most meg használhatatlan kb. A DE az előző verziójában szintén OP volt, de most így azért nem olyan egyszerű azzal játszani, ha közel ér egy DPS kb esélyed sincs DE-al. De majd leveszik a 100%-ot 50%-ra és még egy szett mehet a kukába a magányos csillag mellé!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39583 üzenetére
Szép volt!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39511 üzenetére
Mr Strange és dizzketta, valószínüleg épp nem volt bekapcsolva semmi....
-
RazoR
veterán
Engedd el....
Ez a bevett gyakorlat náluk, rinyáltak az Alpha miatt nézd meg most, rinyáltak a DZ miatt, nézd meg most, rinyálnak a DE és a Seeker miatt....
Érdekes, a csalók miatt is sokan rinyálnak, úgyhogy biztos arra is lesz megoldás... ja nem!Deadeye-nál szerintem lecsökkentik a 100%-ot, seekernél meg csökkentik a golyó sebzését.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39483 üzenetére
Van már, kicsit magasabb páncéllal, 1272 FA-val csak nincs rajta ammo...
De köszi! -
RazoR
veterán
Valaki találkozott már ilyennel? Vagy ez valami új respawn csak lemeradtam valamiről?
-
RazoR
veterán
Hogy nekem mennyire elegem van abból, hogy csak ruszkikkal futok össze és mindnél van valami okosság....
Ma ruszkik hívtak be a csapatukba és azokkal mentem a csaló ruszkik ellen -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39427 üzenetére
"mit ad isten" ülllyyéé bele!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39408 üzenetére
Az a loothekk csak a Te IP-den működik szerintem, másén nem...
-
RazoR
veterán
Tegnap este 3 lehívott helit hagytam ott mert rám jöttek folyamatosan az oroszok.Lejjebb mentem hátha, Mr. Strange és dizzketta betaláltak...
-
RazoR
veterán
Köszönjük Ubisoft ez a csodálatos ingyenes hétvégét a csalókkal, glitcherekkel, makrósokkal, multigroupokkal, játszhatatlan szerverekkel együtt! Sok értelme van...
-
RazoR
veterán
válasz
persil #39318 üzenetére
Egy idő után majd megismered a neveket, klánokat akikről eléggé egyértelmű lesz, hogy valami nem tiszta. Sokszor tényleg csak a lag és nehéz eldönteni, hogy csaló az illető vagy csak te látod úgy a lag miatt hogy 2 pillanat alatt darált le. Ha csapattal mész akkor azért egyértelműbb a dolog mert ha 1 vagy 2 player darálja le a 4 fős csapatod akkor ott volt egy kis segítség....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39301 üzenetére
Az leütés volt nem lelövés...
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39290 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ez miért kell, mi a céljuk vele? Ilyen fos szerverparkkal inkább azon lennék, hogy a lehető legminimálisabb legyen a terhelés, nem még ingyen hétvége.....
-
RazoR
veterán
Tudom, hogy volt már szó róla de nem találom, hogy lehet áthelyezni a Division-t egy másik meghajtóra úgy, hogy működjön továbbra is és ne kelljen újra telepíteni?
-
RazoR
veterán
válasz
arnikusz #39098 üzenetére
Azért nem tesznek semmit a cheaterek ellen, mert nem tudnak! Az alapoknál van elcseszve a játék netkódja és rengeteg adatot amit szerveren kéne tárolni, kliens oldalon tárolnak és emiatt ilyen könnyű hozzá cheatet csinálni és emiatt nem tudnak kb semmit tenni ellene!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38682 üzenetére
Öööö de úgy volt....
-
RazoR
veterán
Jó ez a loadout, de úgy bele lehet kavarodni....
Viszont az pozitív, hogy egy cuccot több összeállításhoz is felhasználhatsz! -
RazoR
veterán
Ennyi idő után tényleg még mindig itt tartunk??????
Ugyanúgy mint minden héten keddenként....
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, May 23rd at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
The estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #38584 üzenetére
Tényleg, jó hülye vagyok....
-
RazoR
veterán
Én azt nem értem, hogy mennyi itemnek fog számolni egy loadout-ot? Mert egy build 33 elemből áll és egy karinál lehet 6 loadout, ez sokkal több mint 120 item! Vagy a loadoutot nem számolja bele a férőhelyekbe? Na mindegy, holnap kiderül!
-
RazoR
veterán
Kiváncsi vagyok mikor óhajtják kiadni a peccsnoteszt...
-
RazoR
veterán
válasz
Fenybenhanyo #38569 üzenetére
Életerő öléskor a javaslatom, az a legfontosabb!
-
RazoR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest