- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15147 üzenetére
Nekem 2 olyan nap volt, amikor nem botlottam csalókba. Eddig. Összesen. Tudom miről beszélsz. Sajnos a masszív (ha-ha) bannolás sem fogja megoldani a többi gondot, csupán a felszínre kerülnek, mivel már nem a csalók miatt panaszkodik mindenki.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15145 üzenetére
Annyira vicces, hogy tényleg annak örültök (ti is), hogy senki más nem volt egy pvp zónában. Ez sok mindent elmond arról, hogy mennyire "jó" a DZ alapkoncepciója. Semmi rosszindulat, örülök, hogy szereztetek 30-40 crafting materialt.
-
bunfi
őstag
90k hp + 65% mitigation + 22% protection from elites = [link]
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #15066 üzenetére
Én nem intézem el a hanyagságukat és mérhetetlen arroganciájukat azzal, hogy valahol el kell kezdeni (másoknak sem kellene). Ha nem rektelik meg szegény Hamist élőben szerintetek csináltak volna bármit is?
Én úgy vagyok vele, hogy érdemes most letennem, mert 40 órája nem találtam semmit amit érdemes megtartani, a craftolgatás meg nem érdekel. Szórakoztasson, ne pedig alapanyaggyűjtő rabszolgát csináljon belőlem a játék, ha el akarok érni egy bizonyos geart.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #15059 üzenetére
Attól, hogy írtak egy queryt és akit kidobott az megkapta a bant még nem lesz anticheat, de legalább elvették egy réteg kedvét a csalástól.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14913 üzenetére
Mindenért szegény mobile cover a hibás. [link]
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14907 üzenetére
Nem szoktam más emberek kárára nyerészkedni, így is elég szenvedés a szintezés és a craft material kimentése...
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14883 üzenetére
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14833 üzenetére
Igen, jól látod, szétvet a pipa és abba a hamis reménybe ringatom magam, hogyha sok lesz a hörgés és feltámad a népek tengere, mint a craft nerfelésnél, akkor talán változik valami. De belátom, hogy van igazság az általad leírtakban is.
azert mert te nem tudod elvezni? miert nem?
Leírtad te magad is. A loot rendszer egy szar és egyre csak rontanak rajta. TTU az egekben, a ΔI pedig nevetséges. De ez engem csak zavar, barátomat, aki 22-es viszont egyenesen szivatja. Meg a hozzá hasonló alacsony szintűeket. És mit csinál a Massive? Glitcheket javít... -
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14824 üzenetére
Ja értem. Tehát, ha segítek az embereknek falconból kiütni az itemet és amit én kapok eldobom (mert mellesleg nekem már nincs rá szükségem, ugye...), akkor minden gond meg van oldva?
Fikázol, sírás, spam? Tőlem olyan mélyen beledughatod a fejedet a homokba, olyan vastag buborékot növeszthetsz magad köré, amilyet szeretnél, de ez a tényeken nem változtat. Súlyos problémák vannak és mit csinálnak helyette az elmúlt több mint egy hétben? Glitcheket javítanak. Mert ez a legnagyobb probléma.
A "múltkori" komment, ha már így szóba hoztad, 3 embert leszámítva mindenkinek világos volt, hogy mit akartam vele mondani, de ahogy mondták már akkor is előttem/helyettem, akinek nem inge...
Nekem nincs az ellen kifogásom, hogy segítesz és játékot szervezel. Tedd azt, de ne degradáljál másokat a fikázó, síró, spammer, troll (egyáltalán tudod mit jelentenek ezek a szavak?) szavakkal, mert az el akarsz zárkózni a tények elől.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14814 üzenetére
Újra. Ez még mindig nem a saját különbejáratú játékszervező topicod.
-
bunfi
őstag
De van, de biztos vagy benne, hogy neki akarsz állni egy 4,5 órás videóban megkeresni? [link]
Ez is benne van egyébként:
"I guess we're not doing this today." Hamish Rejected by Door and Bugged Mission StartsAMA gyöngyszem:
Is it true that a CHIMP came in and did the coding for this game???
Greetings /u/Kavadactyl, Game-developer at Massive here.
That story is not entirely correct. The Chimp were given 3 alternatives; choose between code solution 1), 2) or 3). The Chimp choose randomly as it didn't understand code. 33% of the times it selected the correct code to implement into the game. To our disappointment this resulted in 66% of the bad code in the deployed game. I'm sorry for the inconveniance. -
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #14729 üzenetére
A válasz ott van a kérdésedben. Dobhat.
(#14727) Vtomi80 Nagyszerű, de 980Ti SLI alatt esélytelen a kihasználásuk, akkora többletterhelés (nomeg annyira nem látványos a javulás, amit okoznak, de ez csak személyes vélemény). Az A-Sync pedig nagyon nem nVidia betüszó.
(#14716) Maxtreme A Guardian cikkében is hivatkoznak erre a forrásra. Én olvastam, és elkönyveltem magamban amit kellett. Ez a játék soha nem lesz jó, csalómentes, mert ahhoz alapjaiban kellene újraírni az egészet. A szánalmas az, hogy 3 évet végighazudtak, hogy a PC az nem lesz elhanyagolva.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #14705 üzenetére
Ezek csak azok a buta f@szok, akik úgy csalnak, hogy az még a hülyének is egyértelmű. Sokkal többen csalnak ennél, hidd el. Csak nem teszik ennyire nyilvánvaló módon.
-
bunfi
őstag
Fosajatekbugosszarkommentetek?
Hát ha már így szóba került. hamisBode @twitter januárban, mint előzmény. És itt van három hónap múlva. Megdöbbentő változás, csodálatos, ugye Horst?!(#14670) Edem05 A falon átlövős fajta fizetett érte 20-45 eurót. A mostaniakra sem a fizetés, sem a falonátlövés nem jellemző.
-
bunfi
őstag
Rossz híreim vannak. Ha esetleg megszaporodnak az aimbotgyanús emberek a DZ-ben, ne legyetek meglepve, nem véletlenül történik.
-
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #14652 üzenetére
Ahogy warcat írta, lehet, de a 30-32 között 1-5% növekményről beszélhetünk maximum. A divtechtemető. Ugyanannyira mint a gear modok. Az, hogy Stamina+Skill power kombót kapj, lehetetlen. Én azt sem értem, hogy az ilyen minor holmikkal minek pusztíttatják a divtechet...
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #14648 üzenetére
DZ5 vendor. Arra készülj fel lelkiekben, hogy 150k dz creditben és 4 divison tech/craft.
-
bunfi
őstag
Engem nem zavar, sőt örülök is neki ha van, segít felülvizsgálni a saját véleményem, tapasztalataimat, de csak akkor ha van mögötte szilárd alap, nem pedig néphiedelem. Ott vannak a grafikonok, hogy melyik kártya mennyi fps-t produkál és az dollár/fps-ben mire elég.
(#14638) TTomax Amennyiben eltekintünk ettől, biztosan egyformán jövőálló.
-
bunfi
őstag
válasz
TTomax #14634 üzenetére
Az nem érv volt, hanem prognosztizáció és be is jött. Fél afrikai falu, játszani is szeretnél. Egyébként itt az érvem, 28 oldalon keresztül. A 390 legalább nincs hardveresen megcsonkítva, így nem fog meghalni, amikor kezd már korosodni.
Ha meghalt és már nem garanciális nem sok más lehetősége van. A Polaris 10 nem lesz nagy frissítés, a Pascal pedig az nVidia jó szokásához híven elég prémium áron fog indítani és valószínűleg követi a sima -> TITAN -> Ti ütemezést a profitmaximálás ürügyén.
(#14635) vegitossj7 Most még eladod 80k-ért, azt meg kizártnak tartom, hogy kétszer olyan erőset veszel 100-ból.
Kérem nem félreérteni, én a tényeknek hiszek és az ár/érték alapján választok.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #14632 üzenetére
Ahogy jósoltam, már jönnek is az "érveikkel".
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
SMG nerf készülőben... habár ők balancenak nevezik...
(megkeresem majd a streamen az időt, amikor erről beszél, amint lesz időm) -
bunfi
őstag
A Historian is passzolni fog az eddigi named fegyverek közé, tehát pretty much useless
(#14535) duvi a medved az a pakah
(#14522) warcat A végtelenségig. A vicces az volt, hogy facebook csoportban konkrétan leírták, hogy baromság amit kiteszteltek, mert nem lehet biztosan tudni, hogy hová lőtt az npc és hasonló nettó baromságok. Egyébként elég beszédes a képletben használt változó neve:
uid "Damage Taken from Elites" 5D31260055F145480000064D6A3B97D0
Arra meg, hogy ne használjuk... és mit csináljak vele, ha nem tudom elrollolni? Farmoljak újat? Nyomorék idióta...
-
bunfi
őstag
válasz
kiezTe90 #14410 üzenetére
Pont ezért akadt ki délelőtt is mert már egy hete arról szól a fórum hogy játszhatatlan, sz*R játék.
Talán mert van alapja. De lehet, hogy nálad, benn a buborékban nem az. Egyébként meg ha zavar, ignoráld a kommenteket. Én is azt teszem a bratyizós, LFG vagy gearvillogtatós kommentekkel.
-
bunfi
őstag
válasz
Hunner #14329 üzenetére
Teljesen így van. Semmit nem mond el a talentekről, semmit nem mond el a major, minor, skill tulajdonságokról az adott geareken, de a legkevesebbet arról mondd el, hogy milyen ember áll a másik végén. Ennek ellenére a bevezetése után előszeretettel kickeltek az alacsony GS miatt, a poén kedvéért én is kipróbáltam, a kezemben Vector, a hátamon M1A, mindkettő arany, de amiatt, hogy beraktam a lvl1-es kezdő pisztolyt lementem 155-re. 5-ből 3-szor kérdés nélkül kick. Sajnos sokan még mindig nem értik, hogy csak egy placebó az a szám.
(#14333) orichalcos Én rászántam azt a 40 percet és nem fogtam vissza a szöveges mezőbe írandó válaszok humor+irónia faktorát.
szerk. nem fognak emelni, vagy maximum úgy, hogy akkor mindennek emelik a szintjét, mert épp ez a "lényeg" az incursionsben, hogy 4-gyel magasabb szintűek. (Mondjuk a végigjátszás alatt ha 4-gyel magasabb volt az enemy szintje, az már piros halálfejjel jelölte és azt tanácsolta, hogy szinteződjek még mielőtt nekik megyek.)
-
bunfi
őstag
Sehol sem vagy biztonságban! A mobile cover megtalál!
-
bunfi
őstag
[Tutorial] Unlimited ammo glitch after hot fix via talent stack
Ilyenkor tudnék okádni a sok hülyétől, aki csak azt tudja hangoztatni, hogy nincs ezzel a játékkal komoly baj. Tényleg nincs.
-
bunfi
őstag
válasz
Dani79 #14185 üzenetére
Nem, nem megy a munka a háttérben, mert ahhoz előbb ki kéne rúgni a lead designert és a lead game economy managert. Ameddig ők a helyükön vannak, addig ne reméljetek változást. Amúgy mindenhonnan csak a savat kapják [link] és mégis képtelenek realizálni, hogy ez nem jó út, váltani kéne de gyorsan.
-
bunfi
őstag
lásd: (#14161) ada19
Egyébként így jobban belegondolva, meglepő, hogy csak most derült ki, hiszen ha a Recklessnél sem tudtak mit kezdeni a negatív számokkal, akkor itt miért sikerült volna...
-
bunfi
őstag
Ismételten köszönöm, hogy belerakták a játékba a tradelést. De természetesen úgy, hogy szar legyen, mert közvetlenül a hátizsákomba kell belerakni, nehogy két barátomnak is meglegyen a sentry set bónusz azzal a két kesztyűvel, ami esett egymás után a supply dropból (proof). Tudom, nem kell mondani, megint túl sokat várok el.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
szallasi007 #13997 üzenetére
Sentry és/vagy Striker set item receptek. A többi opcionális, fegyverkieg recept lehet még érdekes, ha nincs szerencséd a dzben.
-
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #13969 üzenetére
Akinek fura neve van, azt messziről el kell kerülni. Ha lelőnek, akkor safehouse/checkpoint -> logout -> new session. Sajnos mást jelenleg nem tudsz tenni.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13949 üzenetére
Verheted a fejed a falba, nem zavar, sőt. De mivel nem ütköztek a kommentjeim a fórumszabályzatba és a témához kapcsolódtak, így a spam jelzőt ne erőltesd. Ha orichalcosnak lesz valami kifogása, azt majd úgyis jelzi.
(#13947) vegitossj7: Sajnos nem, mivel boltban vásárolt a példány. [link] Mellesleg, hogy tényeket is adjak, a Microsoft meghosszabbította a refundot a The Division esetében tekintve a játék állapotát.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13941 üzenetére
Én ennek tudatában járok el és nem fogok vinnyogni. Amúgy is ha a legalja épületen-keresztül-lelőlek csalóknak járt az első figyelmeztetés, akkor nekem is. De egyébként is mindegy, ebből a játékból nem lesz semmi, akárhogy károg a sok "mérbántyátokamassiveot" fanboy. Ez a cég nem egy Blizzard, aki feláll és kimondja elbasztuk és utána ki is javítja. Pénzvisszafizetés meg ugye nincs.
-
bunfi
őstag
Igen, értem. De azt írtam, hogy matchmaking és nem 1-2 próbálkozásos 5 percekre alapozva. Azt pedig tudom, hogy az én egyéni szoc. problémám (?), hogy a 191-es itemek nem érdekelnek.
(#13933) Fényvadász Kaptunk egy ígéretet a béta után, hogy természetesen lesz anticheat. Hát lett. DZ nélkül meg lehet lenni, de azért nem mindegy, hogy meg tudsz-e venni egy lvl32-es AUG vagy M1A tervrajzot, vagy nem. Hogy ez a DZ ranghoz kötés mekkora játékmechanikai baromság a részükről, azt inkább hagyjuk.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13929 üzenetére
Legközelebb majd felveszem videóra, nehogy felszakadjon a hasfalad a nagy nevetésben.
-
bunfi
őstag
válasz
ZsyfKo #13894 üzenetére
Talán az, hogy nincsenek benne dedikált kasztok? Talán az, hogy nincs skillfa? Talán az, hogy a maximum játékosszám 24? Talán az, hogy a játék nagy része 4 fő coop, még a DZ-ben is? Talán az, hogy mindegy, mit ölsz meg, nullásmob vagy főboss ugyanannyi xp jár érte?
A loot mechanika sírásról meg annyit, ha értenéd, hogy hogyan működik a mechanika, akkor nem írnál ilyet. Türelem kell? Nem az kell, hanem kevesebb meaningless talent, kevesebb RNG, kevesebb crafting.
Csalók minden netes játékban vannak, de még egyetlen egyet sem láttam, ahol nem volt anticheat és akit csaláson kaptak - mert volt valaki aki bejelentette - csak 3 nap bannal jutalmaztak.
A fejlesztés pedig nem az én dolgom, mert én otthagytam 19000 forintot a pénztárnál, a Code of Conductban pedig nem volt benne, hogy háromszor kell logoutolnom (session váltanom) és négyszer visszaesnem 85-ről 84-re DZ-ben, mert van egy ember, aki háztömbön (épóleten) keresztül agyonlő.
(#13897) cain69 Kívácsi lennék, hogy mekkora a súlyozása annak a 240-es kesztyűnek a dz-ben...
-
bunfi
őstag
válasz
ZsyfKo #13886 üzenetére
Ez továbbra sem MMO és kétlem, hogy ezek az emberek hagyták volna abba. Szerintem többen vannak azok, akiknek elege van abból, hogy a játék bugos, a loot mechanika egy kalap szart nem ér, emiatt a szokásosnál jóval többen glitchelnek szét mindent, az extra tartalom egy nevetségesen gyenge horda mód és a DZ tele van csalókkal. Azt meg nem kommentálnám ,hogy 220-as Gear score kell majd a következő taralomhoz... Amúgy meg a BF széria korcsosul szépen, de az, hogy ugrálva fejeseket osztani, ne nevettess.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13757 üzenetére
Ez azért már kajak op. Ha van még egy társad, aki kilövöldözi őket, ameddig nem spawnolnak a gránátos katonák... friendly fire for the win
-
bunfi
őstag
válasz
D.Orion #13746 üzenetére
A szerverek túlterheltséget a talent glitchekből származó mérhetetlen többletterhelés okozza, mivel kiderült nem csak a Competentet lehet stackelni, hanem sok minden mást is. Észvesztő sebességgel haladunk a szakadék felé, ami a játékot illeti.
(#13747) RECSKA: Én nem javasolnám, mert felemás megoldás. Emellett jelenleg az sem segítene a problémán.
-
bunfi
őstag
Kitesztelték redditen, kiteszteltem én is. Elhanyagolható a jelentősége, éppúgy nem működik mint a Loud Vent Brake.
(#13716) Snip3r_HUN: Mindkettőn mint 2. major ability lehet Crit Chance (6,5 - 8%) vagy Crit Damage (31 - 38%) is a stability vagy accuracy mellé. Szóval érdemes lenne lecserélni, amint találsz olyat.
(#13718) sith7: Majd írd meg légyszi, hogy ti mit tapasztatatok, ha esetleg nekimentek. Köszi.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13712 üzenetére
A csökkentett észlelhetőség minor ability és nem jó semmire. Ellenben a 20-23% Accuracy vagy 32-39% Stability már más tészta.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13689 üzenetére
Szerintem cseréld le a hangtompítót egy Flash hiderre vagy Muzzle breakre.
-
bunfi
őstag
válasz
-=Jam=- #13703 üzenetére
Ameddig nem úgy nézed, hogy a geared forrása, addig kihívás, meg heroikus küzdelem. Egyébként ahogy olvasom az emberek arra panaszkodnak, hogy ultra agresszívak lettek a mobok, nincs egy lélegzetvételnyi szünet sem, a középen lévő alagutas rész már nem használható. Nem tudtam még kipróbálni, de ha tényleg így van, akkor nagy a baj.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
"...minden boss specifikus itemet dob nagyobb eséllyel..." "...a scavenging a talált item minőségét befolyásolja, ha HE akkor jobb HE..." IGEN, PERSZE!
(#13664) Snip3r_HUN: Kézzel rakját át, ki tudja mi jön, szerintem érdemes ha nincs elég jó smgd.
-
bunfi
őstag
Kicsit kiégtem. Csaló. Pontosabban kettő. Amikor először lelőttek, azt gondoltam, hogy én vagyok a fasz, habár elég rendesen körülnéztem és nem volt ott senki. Mindegy, csak ketten vannak megpróbáljuk. Egyiket lelövöm, odaverek egyet fekszik, másik lelő. Akkor ugorjunk neki még egyszer. Most meghalok. De nem baj, hagyjuk ennyiben. Erre megint előkerülnek és lelőnek. Hát jó, kimegyek látom, hogy jönnek, explo lőszer és mehet az M1. Ledownolom mindkettőt, erre a futás sebességének többszörösével elkezdenek elcsúszni a földön... De persze én vagyok az unlucky és ebben a játékban senki sem csal. A tegnapi se, a hétfői négyes csapat sem és a maiak sem. De legalább annyi vigasztal, hogy nem jutottak messzire, az explo elvitte mindkettőt. Futottam vagy 10 másodpercet és fel is szedtem amit eldobtak és kimenekültem a DZből, mert persze kell egy 30 másodperces timeout azokra is, akik nem rogueban vannak. Kár ezért a játékért. Nagy kár.
(#13646) woker
A fejlesztő úgy fejleszt, ahogy a megrendelő hagyja. Ha nem ad rá elég időt, elfogadja a rossz kódot ugyanannyira hibás ő is. De ebben az esetben a dizájnerek is hibásak vastagon, én a közönségkapcsolatos kollegákkal kezdeném a véres tisztogatást. Hamish barátunk mehetne vissza jazz-zenélni, arról legalább van diplomája is. -
bunfi
őstag
válasz
Sebestyen01 #13636 üzenetére
Nagyon igaz. Mellesleg csak ennyit kellett volna tenniük: [link]
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13580 üzenetére
Azért már az eleje sem volt kutya:
De a stash space az több, mint sértés...
(#13584) Maxtreme
Nem tudom, hogy örüljek-e ennek vagy ne. Jó lenne ha rájönnének, hogy az elégedett vásárló visszajár, az elégedetlent meg max 2-3 alkalommal tudják átvágni... szerk. nálam megvolt a 2. ezzel. Harmadikat nem tervezek. -
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13577 üzenetére
A resetelés nekem általában nem segít. Hol az működik, hogyha átadjuk az új embernek a leadert, hol az, ha mind visszautazunk egy közeli safehouseba. Egyébként ez annak az eredménye, hogy megakadályozzák azt, hogy a végén kirúg mindenkit a leader és behívja a haverjait, hogy felvegyék az ingyenlootot.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13559 üzenetére
Igen olvastam róla a patch másnapján, de kétlem, hogy valami maradandót alkotnak, tekintve, hogy maximum a Caucedus ér valamit, a többi felejtős. A tankra meg kíváncsi leszek, mert FL-ben 125k hp + 64% mitigation + reckless kombóval is egy lövés volt a shotiból, a másodikra meg már meg is halt. De rétegszett lesz, ha használja majd egyáltalán valaki, mert a 4+2-es Sentry-striker kombót nem veri meg.
(#13561) GAbre: Phoenix credit, és azért nem szabad, mert 1000 a hard cap, ennél több nem lehet nálad. Ha több lenne akkor nem írja jóvá, a földről nem veszi fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest