- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vegitossj7 #15544 üzenetére
A szokásost a heti 1db-ra értettem
-
-=Jam=-
őstag
válasz
american man #15542 üzenetére
Holnap lesz a szokásos heti karbantartás 9-12-ig.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #14780 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #14759 üzenetére
A páncél az jelenleg bugos, mert csökkenti a bekapott sebzést. Úgyhogy ameddig ez nincs javítva, valóban az a legütősebb felállás szerintem is, hogy Reckless páncél + savage kesztyű + 4 sentry.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
RECSKA #14320 üzenetére
Ez a gearscore semmit nem mond el egy adott játékosról egyébként. Tegnap mentem egy Lincolnt 2db 205-ös emberrel és estek-keltek, bénán játszottak. Barátaimmal olyan 182-es átlaggal meg megcsináltuk a challenge incursion-t. Nem volt egyszerű, de szépen összedolgozva, azért olyan nagyon nehéznek sem mondanám. Figyelni kell, meg tudni kell melyik hullámban jön a rush, amit ha sikerül megfogni, akkor a többi embert kilőni már viszonylag egyszerű egy kis odafigyeléssel. Most gyártjuk a többi karaktert, hogy a héten már több lootot tudjunk gyűjteni.
-
-=Jam=-
őstag
Na összejött végre a challenge incursion!! A legmelegebb pillanat az 5. hullám volt, amikor az egerem egyszer csak megadta magát. Szerencse, hogy volt bedugva egy másik egér is, igaz sokkal nagyobb sens-zel, de 2 hullám alatt ráállt a kezem
A loot fos lett, de nem számít, örülök, hogy sikerült.
-
-
-=Jam=-
őstag
Hát ez hülyeség, nem a loot miatt lesz sikerélményem. Nyilván örülök, hogyha valami használható cucc esik, de maga a tény, hogy sikerült a játék jelenlegi legnehezebb kihívása, önmagában is ad elég sikerélményt.
(#13701) RECSKA: Engem eddig max háromszor dobott ki a játék, és már 240 órát tettem bele. Azért erre elég kicsi az esély, meg elég gyenge kifogás lenne erre fogni, hogy inkább glitch-t használnak az emberek, minthogy megcsinálják kínkeservesen a challenge incursiont.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
demmer123 #13679 üzenetére
Hát azért ez vicc, hogy mindenki a kibaszott glitch-ekért remeg, nem képes megcsinálni normálisan a küldetést. Komolyan mi a fasz értelme van így? Semmi sikerélmény, megöli az egész játékot. Viszont így meg kurvára lemarad, aki nem csal, mert én pl. még egyszer sem tudtam megcsinálni challenge módban az incursion-t, de akkor sem fogok kihasználni ilyen szar hibákat, mert kurva jó érzés lesz, mikor először sikerül.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #13127 üzenetére
Ez hülyeség szerintem, honnan veszed, hogy százalékosan sebeznek?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #12830 üzenetére
brutal+deadly+armor dmg?
Hát az a tökéletes kombó, ha nem healer vagy skill mágus akarsz lenni
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
velizare #12668 üzenetére
Hát azért ez nem teljesen csak a loot minőségéről szól. Ha valaki szétfarmolta az agyát, és most 999 sárga anyag megvolt mindenből a patch előtt, az elég nagy előny a mostani craftolásnál pl. Igen az eddigi gearje leértékelődött, de tud craftolni újakat, amit aki nem használta ki az exploitokat nem tud. Tehát akárhonnan nézzük jogtalan előnyhöz jutnak, amellett megölik a játék lényegét...
(#12668) cain69:Nem csak a zöld cuccokra gondolok, van ott rengeteg arany fegyver is, amiből jóval többet tud craftolni, és nagyobb eséllyel kapja meg a jó talentes fegyvert, amivel adott esetben a DZ-ben szétdarál 2 pillanat alatt. Úgyhogy te nem győztél meg engem, hogy semmi előnye nem származik ezeknek az embereknek ebből.
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #11266 üzenetére
Liberator fix talentes, abból nem kell sokat pörgetni
-
-=Jam=-
őstag
válasz
demmer123 #11260 üzenetére
Elég brutál ez így is, de valóban a páncélrombolással már tökéletes lenne.
Így, hogy nincs rajta horizontális visszarúgás csökkentés, nem nagyon "rángat" jobbra-balra?Mert nekem ez a baj a Vectorommal... AUG viszont egész jó, azt csak felfele megy el, de azt könnyű korrigálni.
(#11262) orichalcos: Én már vagy 50 AK-t craftoltam le, de nem adja nekem sem ezeket egyszerre, hogy szakadna meg
(#11263) [hun] warhea: Talenteket nem.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
venomka1 #10745 üzenetére
A blueprint a tervrajz. DZ-n belül vannak még vendorok, akiknél lehet venni. Ami rossz, hogy azok krafolásához kell Division tech, amit azért nem olyan gyorsan lehet gyűjteni. A "sárga villogás" az a speciális képesség, amikor a sebzésed nagy mértékben megnő arra a 10mp-re ameddig aktív.
-
-=Jam=-
őstag
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
velizare #10023 üzenetére
Direkt tuning nélkül néztem, a hőfok is ok, 60 fölé nem megy és a táp is 500W-os chieftec, aminek el kell vinni a rendszert.
(#10025) .LnB: Azt nem, mert nem találtam ilyen lehetőséget...
Közben megtaláltam, hol kéne lennie. Mindjárt rá teamviewerezek a gépemre, visszarakom még egyszer, és megnézem.
Power Efficiency Toggle: A new feature introduced in the Radeon™ Settings Gaming tab for select AMD Radeon™ 300 series and AMD Radeon™ Fury X available under “Global Options”. This allows the user to disable some power efficiency optimizations.
-
-=Jam=-
őstag
.LnB: Tegnap felraktam a 16.3.1 Crimsont, de nekem azzal is egy fél óra után fagyott a gép, meg elküldte stand by-ba a monitort.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
m0h0senator #9756 üzenetére
Ezt nekem a Crimson driverrel csinálta, az össze verziójával.
Visszaraktam a 15.11 Beta Catalystot, azóta teljesen hibátlan.(#9758) duvi: 3-ra LOL, marha szerencsés vagy, én már vagy 15-öt kraftoltam a haverom meg vagy 40-et és még most se az igazi
(#9761) daveoff: Áprilisról volt szó a kezdetek óta.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
kinghaxor #9733 üzenetére
Javítva lett a tegnapi napon, ha egyszer lelövöd már nem respawn-ol.
(#9736) vraghdash: Ezt én is tapasztaltam sajnos
(#9737) LedyGyuszi: Milyen leírás kéne erről? A kezdőképernyőn a bal felső sarokban tudsz váltani a slotok között, ott el tudsz kezdeni egy másik karakterrel játszani. Utána a bázison a Stash-ben (lerakat) tudod átadogatni a karakterek között a felszereléseket.
-
-=Jam=-
őstag
Egy taktikai AUG nekem is esett tegnap a challenge végén a Boss-tól
De egyelőre a kraftolt AK-t használom. A magyarításban mik lettek javítva, arról nincs valami bővebb infó? Ami baromi zavaró, hogy a Health meg a stamina is életerőnek van fordítva, azt javították, nem nézte valaki véletlen?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
pendre54 #9553 üzenetére
1. Felhőbe ment a játék, nem fog elveszni.
2. Küldetéseknek az elején tudsz váltani normál vagy nehéz között, illetve lvl 30 után vannak napi küldetések kihívás fokozaton.
3. G hosszan, azzal kiválasztod a gránátot, majd után egy rövig G, hogy elővegye, és csak utána tudod az bal egérgombbal eldobni.
-
-=Jam=-
őstag
Scavenging terén én is elég hitetlen vagyok, szerintem semmit nem számít. Egy ideig 140% környékén volt, semmivel nem jött több vagy jobb cucc, mint 40%-kal... És mennyi időt farmoltál King barátunknál amúgy?
orichalcos (9431): Tudom, hogy nem azt jelenti, éppen ezért írtam, hogy én nem vettem észre, hogy átlagban több/jobb cuccokat dobálna, márpedig ha valami 100%-kal több, azt azt jelenti, hogy a duplája, és azért ez elég szembetűnő lenne.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #9408 üzenetére
Ezzel, azért vitatkoznék, mert vannak kimondottam a 3 tulajdonsághoz külön blueprintek, ami biztos, hogy 470-575 között fog adni az adott értékhez, csak a bónusz lesz random.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #9080 üzenetére
Nem biztos, hogy ennyit játszott is, mert nekem is futott a háttérben sokszor, mikor éppen ettem vagy neteztem...stb, így nekem is benne van 3 és fél nap
-
-=Jam=-
őstag
Be kell hívni csoportba valakit, és akkor nem tudnak lelőni
Tegnap én is azt csináltam, mert haverok már nem értek rá. Bementem DZ-be kicsit mászkáltam, és mikor szembejött valaki behívtam magam mellé, és ha elfogadja, akkor onnantól 1 csapat vagytok nincs friendly fire, úgyhogy nem tud lelőni
-
-=Jam=-
őstag
.LnB: Kösz a tippet, visszaraktam a 15.11.1 Beta Catalyst drivet, azzal nem volt semmi fagyás az éjjel
-
-=Jam=-
őstag
Köszi, kipróbálom.
Ja és akinek nem megy DLC:
Szia!
A Division-höz kapott kódok általános kódok. A játék weboldalán kell regisztrálni vele és a kiválasztott platformra generál kódot a rendszer.
Íme a segítség hozzá:
Redeem process is the following :
1/ Go to the following website: www.thedivisiongame.com/redeem
2/ Log in with your Uplay account or register
3/ Select the platform on which you want to play
4/ Redeem the code above
5/ At release, you will receive your ULC content unlock code by email
-
-=Jam=-
őstag
Nekem a végleges is azt játssza, amit a Béta, hogy időnként gondol egyet és lefagy, de úgy, hogy a monitort is leküldi stand by-ba. Már próbáltam minden Crimson drivert, de egyikkel sem jó. Van még rajtam kívül valakinek hasonló problémája?
-
-=Jam=-
őstag
A DLC kódokat a játékon belül kell aktiválni?
Mert az UPlay nem fogadja el.
-
-=Jam=-
őstag
Mi haverokkal a videojatekbolt.hu oldalról rendeltünk elő 4db sima verziót, és kaptunk hozzá sapkát, pólót, posztert, tűzoltó skin pack-ot. A DVD-s verzióban is van aktiváló kulcs, úgyhogy netről is lehet szedni, nem muszáj a DVD-ről telepíteni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #6580 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem szép, de azért játék közben nem ilyen!
Mondjuk én eddig se fikáztam a grafikát, nekem tetszik.Sárkányvölgy: Akkor neked valami spéci E3-as verzió van
-
-=Jam=-
őstag
válasz
NomadND1 #5305 üzenetére
Jó lesz az oldal, de két dolgot mindenféle bántás nélkül hadd mondjak.
Figyelj a helyesírásra a weboldalon, mert elég sok az elírás. A másik, hogy magyaros nyelv nem létezik csak magyar, így a helyes szó a magyarítás ha szövegről van szó. Egy ételt lehet maximum magyarosítani, ha teszel hozzá mondjuk egy kis piros aranyatIlletve a Dark Zone linken a szövegtördelés kicsit elcsúszott.
De amúgy jól néz ki az oldal, úgyhogy hajrá, folytasd/folytassátok tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest