- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flynth
tag
Lila LvL 8 tavcsoves puska,
Lila SMG
Lila Shotgun (nem hasznaltam, tul kozel kell hozza menni)
Lila pisztolyLila tavcso (+30% crit headshotra ha jol emlekszem)
En ezeket talaltam DZ-ban es tobbnyire soloban toltam, nem igazan hiszem, hogy nehez egyedul ervenyesulni, ha van egy jo tavcsovesed
-
warcat
veterán
Itt az eredeti videó, alatta ott van a teljes gearjének a linkje is.
-
nekem is marksman mellé kellene egy második fegyver. a nagyobb kaliber miatt assault és lmg fegyverekkel próbálkoztam, de szerintem smg lesz belőle a plusz kritikus miatt.
az lmg szerintem így op az assaulthoz képest. tényleg vagy deploy time kellene, és akkor maradhatna, ahogy most van. mozgásnál újra deploy, de fedezékbe lebukásnál nem kellene újra letámasztani. de ha valaki csípőből tüzelve rambózik az m60assal, annak hadd ne legyen már negatív visszarúgása!
a tárméret meghatározhatná az újratöltési időt. 30-40 lőszerméretnél még ezek a kétsoros szekrénytárak vannak, mint az assault fegyvereknél, felette csigatár, dobtár, ezeket kicsit nehezebb illeszteni, 50-60tól felfelé meg heveder, böszme nagy reloaddal.btw, nyugodtan le lehet törölni a bétát, újra le kell majd tölteni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest