- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Nem az én szerencsehetem, az biztos. Hihetetlen hogy 30-on eltöltött 20+ óra (DZ 30, Challenging és daily Hard) után még mindig nem esett egyetlen High End sem, ami a Challenging jutalma pedig általában annyira használhatatlan hogy 2 külbönöző stat rerollal is esetleg Epic szintű lenne...
-
ada19
senior tag
UPDATE: The servers are now back online with update 1.0.2 fully deployed. Thank you for your patience.
Szerk.: ez a kemény!
My real life memorial to Bullet King on the corner of W49th and Broadeay
-
ada19
senior tag
válasz
Anonymus23 #9592 üzenetére
Ezzel kapcsolatban meglepően pozitív tapasztaltaim vannak, már többször toltuk Matchmaking-et Challenge módban, és szinte mindenki tudta mikor honnan jönnek ki rizikós pakkok, és egyből vagy shock vagy flash grenade ment rájuk.. A tűz is ki tudja őket akasztani.
-
ada19
senior tag
válasz
ForRedGlory #9520 üzenetére
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9471 üzenetére
Ki tudja lehet van neki 80% reduction armorból meg 6*10^23 burn és exotic dmg resilience.
-
ada19
senior tag
Hunter Pack unlock kód, nekem már megvan: UJGD-9RRM-6RQQ-DAVC
Kérlek jelezd, ha beváltottad!
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
Tudom miről beszélsz, 5 évig aktívan WoWoztam (eredetin természetesen), talán 2 hónap megszakítással.
Ugyanúgy, ahogy Divisionnek is a haverokkal való játék adta meg az igazi ízét.
Sokan akarják amúgy WoW-hoz hasonlítani ami fatális hiba, egyrészt aki ilyet tesz biztosan nem játszott vanillával és nem tudja milyen "tartalom" volt anno, meg nem számol azzal hogy hány kiegészítőt kellett megvenni és havidíjat belelocsolni hogy tudj játszani (1 év folyamatosan játék több mint 40e Ft volt már 10 éve is + sűrűn jöttek kiegek, stb.)
-
ada19
senior tag
válasz
SkyS1gn #9179 üzenetére
Igen, valóban, viszont mondhatnám hogy ez a műfaj ilyen. Teljesen egyetértek a következő review tartalmával:
Steam reviewSzerk: igen, a rogue vicc jelenleg, egyik DLC-ben már ígérték a teljes revampot, hátha addig is történik valami.
-
ada19
senior tag
Milyen armor modokat használtok / nak high-end gearrel? Elkezdett felgyülni csomó epic performance, nem tudom van-e értelme ezeket felhalmozni, vagy főleg a main statosok mennek (Firearms stb.)?
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9073 üzenetére
Lehet kifejezetten a tankos Incursionhöz lesz, említette is hogy anti-tank sniper.
Valami brutál armor sebzéssel pl.
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
Szerintem csak szerencse.. Tegnap 26 kék cuccot (0 epic) extractoltam DZ-ből, havernak első epic lett. Anno WoW-ba Heroic Halls of Lightning-et 17x kellett letolnom mire kiesett az a 2h axe, aminek egyébként majdnem 30% droprate-je volt... Vagy akár lehetne D3 példákat is felhozni.
Kitartás!
-
ada19
senior tag
válasz
hitvanyalak #8392 üzenetére
Fel kell venni mindig.
-
ada19
senior tag
válasz
Rathrol #8133 üzenetére
Miért itt szeretnéd megvenni? Konkrétan drágább mint bárhol máshol.
Esetleg: Gamesplanet
-
ada19
senior tag
1080p High-on jó leszel, ha néha esetleg beesik 60 alá akkor pl. Shadow Detail-lel lehet játszani, az sokat eszik. Fontos hogy virtuális memóriád legyen vagy automatán, vagy 8 GB, nekem minden más esetben kidobált Windows asztalra hogy kevés a RAM, egyszer (rengeteg tűz volt) ki is lépett konkrétan. Virt. mem óta tökéletes (vagy persze 16 GB RAM is jó).
-
ada19
senior tag
DZ huncutkodás: http://gfycat.com/PortlyDigitalCanine
-
ada19
senior tag
válasz
hitvanyalak #7935 üzenetére
Pics or didn't happen!
Használjátok egészséggel.
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7796 üzenetére
Sleepből 5 perce felkeltett gépnél el tudtam indítani simán, a Uplay-t is újra kellett indítanom hozzá hogy a frissítést is leszedje..
-
-
ada19
senior tag
Azok eredetileg nem voltak részei a Season Passnak, US-be lehetett Agent Origins kóddal tolni (azaz talán működik nálunk is, Ubisoft szerint nem). Viszont Ubisoft később megerősítette hogy mégis belerakják Season Pass-ba, de csak később.
Így szerintem mindent megkaptál most, ami meg lett ígérve.
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7254 üzenetére
Nálam ugyanez van, G4S, annyival megfejelve hogy 2db volt egybe rendelve, egy fuvarlevélszámmal, tegnap egy itteni kolléga címére átírattam, és guess what?
Itt is (Debrecen), és nála is csengetett egy futár (Budapest) a csomaggal!
-
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7184 üzenetére
Nekem csak alapjáték + Season Pass + National Guard set kód van benne, neked van Hazmat is? (PC)
-
ada19
senior tag
Aki Goldot kapott (576-tól), Hazmat set milyen formában jár? Dobozban van, külön küldik?
-
ada19
senior tag
Konzolokszervizéből rendeltem 2 normál PC kiadást, még minden jár hozzá (póló (L és XL), sapka, poszter, tűzoltós DLC), felajánlanám másoknak!
Sajnos már kiküldték futárral (szombaton), így én elállok tőle holnap, tehát ha valakit érdekel a hét második felében átvehető náluk. Ha érdekel, írjatok PM-t pls.
-
ada19
senior tag
Akit már hívtak, említették hogy biztosan lesz Gold vagy csak az ajándékkal kapcsolatban volt a hívás?
-
ada19
senior tag
Valóban gyorsan reagálnak de sajnos fogalmuk sincs.
Rosszindulat nélkül írom mindezt, csak megkérdeztem mikor várható véglegesítés, mert ha garantálják a Gold-ot lemondanám a simát. A válasz (ma reggeli, remélem nem bánják hogy kiteszem ide is):
"Sajnos nem tudom előre megmondani , hogy a beérkező mennyiségekkel minden rendben lesz e, több éves tapasztalat, hogy az előrendelők több helyen is leadják az előrendeléseiket ezért fordul aztán elő, hogy limitált vagy gyűjtői kiadások később is beszerezhetőek.
A nagy megjelenések a megjelenés előtt 1-2 nappal érkeznek be a forgalmazóhoz és utána hozzánk, hogy időben a boltba vagy a házhoz rendelőkhöz kerülhessen, a gold bizonyos számban lehetett előrendelni így elvileg nem lehet gond, de sajnos nem egyszer előfordult az utóbbi időkben hogy megjelenéskor a forgalmazó végűl csak töredék mennyiséget szállított le egy bizonyos játékból." -
ada19
senior tag
válasz
daveoff #5958 üzenetére
Ez 100%? Feb. 5.-én adtam le 2-re, vagy 2 héttel utána lett lezárva a dolog, ennek ellenére ma azt a választ kaptam, idézem:
"ha az előrendelést sikerült leadnia akkor elvileg minden rendben van, azt sajnos mi sem tudjuk előre, hogy a tényleges mennyiséget a megjelenés napján a forgalmazó tudja e majd prezentálni vagy sem
megértését köszönjük" -
ada19
senior tag
Konkrétan semmit. Ilyeneket akartam megtudni, hogy biztosan jut-e (erősen sejtem hogy fug jutni, mert barát aki 2 héttel utánam rendelt is kap még, 576 emailen megerősítette neki), fogalmuk sem volt (ha kapnak eleget jut, ha nem nem - kösz!), én naív azt is szerettem volna tudni, hogy bolti átvétel esetén aznap már átvehető-e, nem azért mert sürgős lenne feltétlen (válasz: nem tudják, majd küldenek SMS-t.)..
Lehet csak én szeretnék sokat tudni.
-
ada19
senior tag
Ha esetleg valaki a debreceni 576-ba szeretne érdeklődni az előrendelésével kapcsolatban: ne vesztegessétek az időtöket, fogalmunk sincs milyen rendezvényen vannak.
-
ada19
senior tag
válasz
Ditoo0225 #4074 üzenetére
24-en biztosan tudnak egyszerre 1 DZ-be lenni (maxot nem lehet még tudni, de ennyit már látott egy streamer) - tapasztalatom alapján instance alapú, hasonlóan mint Destinybe, így kb. teljesen random kikkel leszel együtt (a csapatodon kívül persze). Gondolom azért régiónként valahogy vannak priorizálva a játékosok, én legalábbis csak európaiakkal találkoztam (főleg németek és angolok).
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #4075 üzenetére
Remélem publikus lesz a listájuk, valamint sok szerencsét fenntartani egy KOS listát a random instance alapú DZ-be.
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #3905 üzenetére
Majd sikítoznak hogy ők csak a helikopterhez jöttek. Hatalmas találmány a proximity voice chat.
-
ada19
senior tag
Ebből adódtak a legjobb helyzetek, amikor kimozdítod az embereket a kis komfortzónájukból, és hívtak erősítést - ugyanúgy nekimentünk ketten, hárman az UBRS raidre várakozó emberekre, pedig tudtuk hogy esélyünk sincs.
Nem erőszak a PvP, akinek nem tetszik, megy PvE szerverre, vagy elkerüli a Dark Zone-t. Nagyon egyszerű.
-
ada19
senior tag
válasz
aerosmith #3884 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nagyon túlgondoltad szerintem. Legtöbb játékos a kihívás miatt keresi a PvP-t, es nem azért mert debil és örömet okoz neki a rombolás. 5 év aktív WoW maradandó élmények közül az összes PvP-vel kapcsolatos. Mi mindenkit támadtunk, egyáltalán nem érdekelt van-e lootja már.
A játék erre lehetőséget ad, vagy elfogadják az emberel vagy sírnak miatta tovább.
-
ada19
senior tag
válasz
Ditoo0225 #3786 üzenetére
Mindenkinek jut póló sapka aki le tudta adni a rendelését? Méretek miatt szólni kell vagy ami lesz lesz? Miért rendelhető még mindig a Gold, ha csak 200-at kapnak belőle? Ilyen kevesen rendelték volna azt a verziót?
Bocs hogy rád zúdítom de talán megkérdezted ezeket is.
-
ada19
senior tag
Javasolnék egy külön topikot, én már (lehet egyedül vagyok
) kezdem unni a sok puffogást.
"Tom Clancy's: The Division - A DÜHÖNGŐ!!!4444"
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #3298 üzenetére
Szerintem hangulatos, mi biztos csak az ingame-t fogjuk használni annak ellenére hogy nem sikerült megadnom, hogy voice speaker más legyen mint a többi hangé ami az esetemben elég szívás.
Így jópár játékossal sikerült már összebandáznom, meg azt is vicces hallgatni ahogy DZ-ben valakit betámadsz és sikoltozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Opel topik
- Nyaralás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Macbook White 13" unibody
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest