- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
Engem a Wildlands is lekötött sokáig enélkül a sok Division elem nélkül is, ez az Ubifikáció ahogy az egyik YT-er mondta borzalmas. Miért akarják hogy minden játékuk ugyan olyan legyen? Pont az lett volna a lényeg hogy vannak stilus elembeli különbségek a játékok között, de ezt elmossák szép lassan, aztán már mindegy lesz melyiket veszed, csak a kinézet más
-
duvi
nagyúr
Igen. Bármkor kipinelheted. Nyisd meg a Loadout menüt és mutass a class emblémádra a bal felső sarokban. Ilyenkor megnyílik az aktuális feladatlistád. Nyomj egy spacet és kész a pinelés.
(#351) S e t h
Ha egy távoli nagy drónt lövünk le, akkor nem kell odamenni hozzá lootolni. Automatikusan megkapjuk a lootját. Ha egy kis közeli drónról van szó, annak kilövés után látszik a loot ikonja a minimapon. -
Achar
tag
Esetleg karácsony környékén vagy jövőre. Van egy pár bosszantó dolog, THEVR-éknál a béta tesztes videóban látni a legtöbb hibáját a játéknak, például rohadt kellemetlen random pontokra dob vissza kb 1 km-re, engem is bedobott egyszer egy hegy alá.
Az AI is elég érdekes néha, van, amikor taktikázik, van amikor földbuta. Csapatban játszottam mikor jött egy drón egy kisebb tanyán. Na ez elkezdett körbe-körbe repkedni, tök értelmetlenül. Volt olyan, amikor 1 km-ről lőttünk egy "tábort", az ellenség meg mint a felbolydult hangyaboly, rajzott összevissza, csak felénk nem.Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy azért várni kell egy kicsit a megjelenéssel, mert az UBISOFT-tól megszokott módon egy félkész játékot kapunk, és egy fél év kell meg egy jó pár update meg patch, mire értékelhető lesz a játék. De ez csak az én véleményem...
-
XeeN
senior tag
A mi 4-es partink a szokásostól eltérően, most nem ugrik bele egy új játékba. A beta sajnos egyikünket sem győzte meg. Tudom, hogy ez a verzió egy korai build, de a (tapasztalt) bugok mennyisége elriasztott. Az ára sem mellékes, ezért majd min. három hónap múlva újra értékeljük a helyzetet.
-
weky
tag
Sima verziót vettem Uplay-en, de nem adta meg a 20%-os kedvezményt.
Az érdekesség az volt, hogy először levonta 100 uplay pontot, be is tudtam írni vásárlásnál a kupon részbe, ahol még kiírta hogy -20%, de a vásárlás a normál összegben történt, majd a korábban levont 100 pont újra az egyenlegemhez írodott. Az emailben megküldött számlán is a kedvezmény nélküli összeg szerepelt.
Az Ultimate Edition tartalmazza a 3 nappal korábbi kezdést, a Year 1 szezonbérletet, meg ahogy nézem az off-road és survival pack-ot (ezek ingame felszerélések + járművek) illetve bónusz küldiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest