- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
shtml
őstag
Ismétlem, a nyomtatóbarát verziónak NEM az a funkciója, hogy többoldalas cikkeket egyben tegyen elérhetővé, hanem az, hogy a nyomtatásra alkalmasabb formában jelenítsen meg egy oldalt. Ellenpéldának ajánlom, hogy tekintsd meg pl. a hwsw többoldalas cikkeit nyomtatóbarát verzióban, de ha kéred, számos további példát mutathatok.
Ebből következően abszolút nem volt magától értetődő, hogy a PH nyomtatóbarát verziója a megoldás az én felvetésemre. Ezért soha nem is próbáltam, ui. a cikkeket nem szoktam kinyomtatni. Ebből pedig az következik, hogy nem jogos a nagyképű, letámadó (gyalullak benneteket) és fennhéjázó stílusod, megspékelve egy rakás lebiggyedő ajkú emoticonnal. Vegyél példát karibról, aki egyszerűen leírta ugyanezt a tippet, de nem próbált engem vagy a felvetésemet lekezelően minősíteni.
De még ha igazad lett volna is, akkor sem illő és méltó egy HÁZIGAZDÁ-hoz, hogy ledorongoljon egy kevésbé tapasztalt PH-olvasót, aki csak azért vetett fel egy kérdést, hogy segítsen még jobbá tenni a PH-t. Barátságosabb és kevésbé nagyképű hangnemmel nagyobb tiszteletet és megbecsülést vívhatnál ki magadnak, nekem ez a tanácsom a számodra, minden nagyképűség nélkül. -
shtml
őstag
Valamilyen szinten ez is megoldas, meg ha maceras is, mert le kell scrollozni minden oldal aljara.
Az ötlet nem az enyém, évszázadok óta alkalmazzák és tartalomjegyzéknek hívják ;] A PH-n sem én javasoltam először, más is felhozta már korábban. Sajnos egyetlen házigazda sem reagált még, így egész biztosan most sem lesz belőle semmi. -
shtml
őstag
Más, a PH-nál patinásabb külföldi site-oknál már jól bevált, hogy a többoldalas cikkek egyes oldalaira közvetlen linkek mutatnak. Ha már úgyis arculatot csréltek, érdemes lenne ezt is megvalósítani.
Gyakran előfordul velem, hogy dial-up eléréssel olvasom a PH-t, egy olyan rokonom telefonjáról, akinek a telefonszámláját nem szeretném fölöslegesen növelni. Ha ilyenkor akarok többoldalas cikket elolvasni, akkor két lehetőségem van:
1. Elolvasok egy oldalt, majd a végén betöltöün a következőt, és így tovább. Amíg egy oldalt olvasok, nincs kihasználva a fennálló kapcsolat, csak a közszeretetnek örvendő MATÁV bevételét gyarapítom.
2. A cikk induló oldalát annyi példányban töltöm be, ahány oldalas a cikk. Miután akár 5-6 példányban betöltődött az első oldal (az időigényes képekkel együtt), sorra átváltok a cikk egyes oldalaira. Ez alig jobb az 1. pontnál, mert a további oldalakat kiválasztó drop-down list többnyire csak a teljes oldal betöltődése után jelenik meg. Közben a MATÁV szélesen mosolyog, csilingel a kassza.
Ha lennének közvetlen linkek, gyorsan betölthetném a cikk összes oldalát, majd az elolvasás idejére bonthatnám a kapcsolatot, nem kevés pénzt megtakarítva ezzel.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest