Aktív témák
-
Bocs, ha túl szigorú voltam (bővebben a másik topikban már értekeztünk).
Viszont javaslom, hogy próbálj meg kinyomtatni egy cikket a kbsw-n található nyomtatási ''''funkcióval''''... ;]. Itt sem véletlenül alakult ki ez így, ahogy.
No, de most már minden OK, te tudod, h mit tégy, én meg elhallgattam :P. -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm.... a #11 mondjuk nekem sem szimpi.
Az eredeti problémára pedig: én úgy csináltam amikor még modem volt, hogy betöltöttem az első oldalt, utána simán klikk a köv. oldal linkre (vagy köv. oldal kiválasztás dropdownból), egészen az utolsó oldalig (persze közben minden oldalt megvártam, hogy betöltődjön), majd kapcsolat bontás, ''kapcsolat nélküli mód'' kiválaszt, böngésző ''Vissza'' gombjával vissza az első oldalig, aztán simán csak lépkedtem előre az ''Előre'' gombbal. -
shtml
őstag
Ismétlem, a nyomtatóbarát verziónak NEM az a funkciója, hogy többoldalas cikkeket egyben tegyen elérhetővé, hanem az, hogy a nyomtatásra alkalmasabb formában jelenítsen meg egy oldalt. Ellenpéldának ajánlom, hogy tekintsd meg pl. a hwsw többoldalas cikkeit nyomtatóbarát verzióban, de ha kéred, számos további példát mutathatok.
Ebből következően abszolút nem volt magától értetődő, hogy a PH nyomtatóbarát verziója a megoldás az én felvetésemre. Ezért soha nem is próbáltam, ui. a cikkeket nem szoktam kinyomtatni. Ebből pedig az következik, hogy nem jogos a nagyképű, letámadó (gyalullak benneteket) és fennhéjázó stílusod, megspékelve egy rakás lebiggyedő ajkú emoticonnal. Vegyél példát karibról, aki egyszerűen leírta ugyanezt a tippet, de nem próbált engem vagy a felvetésemet lekezelően minősíteni.
De még ha igazad lett volna is, akkor sem illő és méltó egy HÁZIGAZDÁ-hoz, hogy ledorongoljon egy kevésbé tapasztalt PH-olvasót, aki csak azért vetett fel egy kérdést, hogy segítsen még jobbá tenni a PH-t. Barátságosabb és kevésbé nagyképű hangnemmel nagyobb tiszteletet és megbecsülést vívhatnál ki magadnak, nekem ez a tanácsom a számodra, minden nagyképűség nélkül. -
zrubi
senior tag
Van ám olyan fícsőrje is minden böngészőnek, hogy a képeket nem tölti le. Ez sok sávszélességet/időt megspórol neked :DD
Ettől függetlenül én is támogatnám az oldalankénti linkeket... -
shtml
őstag
Valamilyen szinten ez is megoldas, meg ha maceras is, mert le kell scrollozni minden oldal aljara.
Az ötlet nem az enyém, évszázadok óta alkalmazzák és tartalomjegyzéknek hívják ;] A PH-n sem én javasoltam először, más is felhozta már korábban. Sajnos egyetlen házigazda sem reagált még, így egész biztosan most sem lesz belőle semmi. -
lesaux
veterán
válasz
GeorgeTerror #3 üzenetére
Oké, most már felfogtam, köszi! :)
De a felvetést továbbra sem értem, miért kéne 5 ablakban behozni ugyanazt.
Bejön az 1. oldal, ráklikkelek arra, hogy következő oldal, de közben nyomom a shiftet. És így tovább... -
shtml
őstag
Más, a PH-nál patinásabb külföldi site-oknál már jól bevált, hogy a többoldalas cikkek egyes oldalaira közvetlen linkek mutatnak. Ha már úgyis arculatot csréltek, érdemes lenne ezt is megvalósítani.
Gyakran előfordul velem, hogy dial-up eléréssel olvasom a PH-t, egy olyan rokonom telefonjáról, akinek a telefonszámláját nem szeretném fölöslegesen növelni. Ha ilyenkor akarok többoldalas cikket elolvasni, akkor két lehetőségem van:
1. Elolvasok egy oldalt, majd a végén betöltöün a következőt, és így tovább. Amíg egy oldalt olvasok, nincs kihasználva a fennálló kapcsolat, csak a közszeretetnek örvendő MATÁV bevételét gyarapítom.
2. A cikk induló oldalát annyi példányban töltöm be, ahány oldalas a cikk. Miután akár 5-6 példányban betöltődött az első oldal (az időigényes képekkel együtt), sorra átváltok a cikk egyes oldalaira. Ez alig jobb az 1. pontnál, mert a további oldalakat kiválasztó drop-down list többnyire csak a teljes oldal betöltődése után jelenik meg. Közben a MATÁV szélesen mosolyog, csilingel a kassza.
Ha lennének közvetlen linkek, gyorsan betölthetném a cikk összes oldalát, majd az elolvasás idejére bonthatnám a kapcsolatot, nem kevés pénzt megtakarítva ezzel.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest