- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Tigerclaw #36 üzenetére
Az meg lehet,de erre nem találtam hivatalos információt. Azt tudom,hogy az én kártyám sokkal jobban teljesített,amíg ment rajta a memória cimkézés meg a gyors írás. Most egy feltúrbózott voodo2-nek felel meg
Amúgy a srácnak egy ASUS V9520 Video Suite kártyája van (128MB/128bit)
és asszem 400/450 MHz-es,de már nem emlékszem. -
djyuri
őstag
Nos akkor ez a topik ide illik: Bővebben: link
Ebben volt egy pár vita a fejlődésekkel kapcsolatban.
Szerintem ezek a tesztek értékesek azoknak,akik nyomon követik e fejlődéseket,mivel tesztek voltak a machintostól idáig,tehát ennél jobb leírása egy fejlődésnek nincsen,mindhogy nyilvánosságra vannak dobálva az eredmények. -
djyuri
őstag
Szerintem itt már akkorát nem rugott volna az fx. Pomázi barátomnál ki lett tesztelve a 3dmark mikor proci cserén esett át a gép. 1.8-ból lett 3.2 HT.
Változás 3dmark 2005-ben: 249-ről 250-re
Szal nem hinném,hogy jelentene valamit. Bár igaz a hírnevét jobban feldobná,de szerintem felesleges.
Mod: a helyesírásom nem a régi
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
Szarintem nincs szükség a memóriák egyébb hűtésére,mert ha ilyen közel van hozzájuk a minusz 190 fok,akkor ök sem lehetnek -20 -40 foknál melegebbek.
A kialakítás nekem nagyon tetszik. De keveslem az elért értéket. Ha a 2005-nél lenne ekkora,akkor pl a 2hsz sem 2hsz lenne,hanem vagy százezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest