Új hozzászólás Aktív témák
-
Gouseppe
csendes tag
30000 pont?!
Nekem csak 1935!
-
-
jamesss
csendes tag
Hello
Ma vettem egy ino3d-s Geforce 6600GT-t, és le akartam futtani rajta a 3dmark 2003-at vagy a 3d mark 2005-öt, de egyik se indult, elindításkor kiírta, hogy ''Direct3D inicializattion failed!''. Mi lehet a gond? Mit tudok csinálni? a geforcenak új a drivere, directX 9.0c-m van.
kösszi -
djyuri
őstag
válasz
Tigerclaw #36 üzenetére
Az meg lehet,de erre nem találtam hivatalos információt. Azt tudom,hogy az én kártyám sokkal jobban teljesített,amíg ment rajta a memória cimkézés meg a gyors írás. Most egy feltúrbózott voodo2-nek felel meg
Amúgy a srácnak egy ASUS V9520 Video Suite kártyája van (128MB/128bit)
és asszem 400/450 MHz-es,de már nem emlékszem. -
PengeeE
tag
Lehet hogy hülye vok, de én elhiszem ezt a ''pár'' pontot.
2 6800ultrával olyan hűtéssel mért ne lenne lehetséges. Csak kár hogy ez így nem mehet mindig...
Eltudnám viselni -
Neck
veterán
válasz
Dilikutya #29 üzenetére
A házmoddingnak se sok értelme van, mégis sok 100 Website csak ezzel foglalkozik...
Mellesleg tényleg nem sok értelme van, de ahogy vanaki a gyorsulási versenyes autóján tuningol tizedmásodpercekért, milliókat fizetve, itt meg van aki tíz pontokért csinálja ugyanezt.
Kinek mi a hobbija. Van aki egy bélyegért fizet ennyit, na nekem meg az is nevetséges.
Mondjuk a 3DMarknak nem sok értelme van.
Kiváncsi vagyok, Q3 Timedemoba mennyit nyomott volna a konfig.
1000FPS? -
djyuri
őstag
Nos akkor ez a topik ide illik: Bővebben: link
Ebben volt egy pár vita a fejlődésekkel kapcsolatban.
Szerintem ezek a tesztek értékesek azoknak,akik nyomon követik e fejlődéseket,mivel tesztek voltak a machintostól idáig,tehát ennél jobb leírása egy fejlődésnek nincsen,mindhogy nyilvánosságra vannak dobálva az eredmények. -
Dilikutya
félisten
Igazi hülyeség, topikot se érdemelne
Az én életemen úgysem nagyon változtat, hogy valaki a 3dmark-ban 30k fölé ment.
-
djyuri
őstag
Szerintem itt már akkorát nem rugott volna az fx. Pomázi barátomnál ki lett tesztelve a 3dmark mikor proci cserén esett át a gép. 1.8-ból lett 3.2 HT.
Változás 3dmark 2005-ben: 249-ről 250-re
Szal nem hinném,hogy jelentene valamit. Bár igaz a hírnevét jobban feldobná,de szerintem felesleges.
Mod: a helyesírásom nem a régi
[Szerkesztve] -
bp144
tag
Van benne valami, de én újságban olvastam olyat,amikor két tuningolt 6800 ultrát egy tuning fx-es amd-vel nitróval hűtve elértek 28003 3dmarkt pontot. Nem lehetetlen, én csak a 3200+-os tippelést nem akarom elhinni. (nem hiszem hogy ennyire jól tudták volna húzni egy 3200+ost, nem az órajelre értem az nem lehetetlen, csak a nyújtott teljesítményt)
-
ITEM
tag
TEsztelni fog a srác két ATI val is majd
Bővebben: link -
ITEM
tag
Apró infók : Originally Posted by Sampsa
Sure we can,
3DMark05
66.93: 12700
71.84: 13217
3DMark03
66.93: 29323
71.84: 30158 -
tr00p3r
addikt
ennek mi értelme? ezt úgy sem tudja állandóan produkálni. meddig lehet ezt az állapotot fenntartani? szerintem ez már baromság. és mennyi pénzébe kerül ez valakinek, hogy összehozza?
-
ITEM
tag
A fórum végefelé ez ott van
Bővebben: link -
PWR
aktív tag
itt minek van kompresszor ha folyekony N-el hütik a gpu-t is meg a cpu-t is? vagy en ertem felre a kepet?
-
Monya78
veterán
Kicist mintha nagy lenne az ugrás ehhez képest:
Bővebben: link
Pedig ez is 2db 6800Ultra + egy FX proci... -
djyuri
őstag
Szarintem nincs szükség a memóriák egyébb hűtésére,mert ha ilyen közel van hozzájuk a minusz 190 fok,akkor ök sem lehetnek -20 -40 foknál melegebbek.
A kialakítás nekem nagyon tetszik. De keveslem az elért értéket. Ha a 2005-nél lenne ekkora,akkor pl a 2hsz sem 2hsz lenne,hanem vagy százezer. -
Neck
veterán
LOL.
Egyébként meg ha tényleg igaz a hír, össze kéne dobni a muksó két kariját a két FXtuninger srác BIOSával, az az FX tuti stabil 3,5GHzen, egy 3DMark erejéig. Kicsit jobban kihajtaná a dolgokat -
thaler2
senior tag
Egy kicsit nevetséges...hja és ilyenkor azért szoktak rakni valami képi bizonyítékot az eredményt igazolva....
-
ITEM
tag
Ezekre itt!
[Szerkesztve] -
Dreamcaster
senior tag
Kicsit fucsa, de a ram mé nincs hűtve??
-
ITEM
tag
TÖBB MINT 30000 PONT A 3D MARK 03 BAN !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest