- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Luck Dragon #39 üzenetére
Ja, hogy addigra visszahozák az SD használatot
-
-
NÓPARA
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az infót!
Az igazság majd jövőre kiderül!
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy a 25 ultra mely képátlóval fog jönni? 6.8 vagy 6.9 coll? YT-on láttam róla videókat és van ahol az egyik érték van és van olyan YT ahol a másik van. -
dnelb
veterán
na akkor a rammal visszaértünk végre az s21 ultra szintjére
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Igen ezt olvastam. Az S25 (sima ) verziókról pedig azt, hogy maradnak 25w-on.
Ez érdekes logika lenne, így kíváncsi vagyok.
-
-
-
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Nokia N8 - 808. The best.
-
Ricardo
titán
Végre elegedik a 128GB-ot. Itt volt az ideje. Az alap ram mennyiségének növelése is érett már.
A hab az lenne a tortán, ha a sima vonal is tudná legalább a 45W-os töltést. -
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Ja, pont a lényeg maradt le, hogy már nem vagyok érzékeny a 240 hz körülire.
Természetesen a Xiaomikon bekapcsolom az 1920 hz-es módot, vállalva ilyenkor mondjuk a 11T-n a kötelező 60 hz-es képfrissítést, mert a pwm alapból 120 hz. Nem tudom, hogy bírnám-e, de jobb a biztos. -
osonte
őstag
Amennyiben egészséges a szemed, akkor maximum fárasztja, de lehet azt sem. A lényeg ha nem érzed telefonozás után, hogy elfárad a szemed vagy mintha homok menne bele, illetve nem romlik hirtelen a látásod, akkor szerintem Neked ezzel nem kell mindenképpen foglalkoznod. Ez kicsit olyan, mint van aki soha nem dohányzott és 30 évesen tüdőrákos lesz, valaki meg egész életében masszív dohányosként 80 évesen is teljesen egészséges. Vagyis ha egy bizonyos szervünk egészséges, akkor elég sok mindent kibír, a szem is.
#16 janeszgol : Nekem például a iPhone 14PM 2 hónapig nem okozott problémát (majd eladtam, de nem azért mert rossz lett volna), viszont a 15PM-től a 13-ik napon az ügyeleten voltam fájdalomcsillapító miatt, azt hittem szétmegy a fejem. Vissza is vittem 14-ik nap a Telekomnak, azóta nem tudok vásárolni, gondolták genyaságból vittem vissza a 14-ik napon. Jó példa még a Honor 200, amit végtelenségig tudtam nézni első pillanattól kezdve, de a 200 Pro-tól 2 hétig fájt a fejem, végül elviselhetővé vált, de kb 4000 Hz-es PWM van mindkettőn és a moduláció is megegyezik, mégsem ugyanaz (DXOMARK display test). Még ugyanaz a telefon is lehet különböző, a feleségemmel vettünk egyszerre 2db ugyanolyan Huawei telefont (régebben), neki éles, sokkal magasabb kontrasztal rendelkező panel volt benne, nekem meg egy fakó kijelző. Amikor elfogy egy panel a gyártáskor, mindig van B beszállító, esetleg C... Lehet a B panel nem bántja a szemem, de a C viszont igen. Azt szoktam mondani, ha 1-2 hónap után sem érzek semmi rosszat a telefon használatakor, akkor az rendben van, attól nincs biztosabb. Például az OnePlus 12-t is visszaküldtem, le is videóztam, hogy jobban villogott amikor bekapcsoltam a villogáscsökkentő módot, mint anélkül.
-
-
osonte
őstag
válasz
túró:gombóc #11 üzenetére
Igen, sajnos nem csak a Hz a lényeg, minimum 6-8 dolog még változtat a végeredményen. Lehet a 240 Hz is jó, ha csak mondjuk 5%-ot ingadozik a fényerő, de lehet szembántó, ha valami 2000 Hz-et tud, de 90%-ot ugrál a fényerő... Nem akarok belemenni, de hosszú oldalakat lehet írni a témáról + ott van az emberi tényező (ami nekem nem jó, az másnak igen, de ez fordítva is igaz és itt most a kifejezetten az érzékeny szemű közösségről írok, nem vagyunk egyformák - fényérzékenység, villogásérzékenység meg egy csomó orvosi neve van angolul ezeknek külön-külön).
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Rigormortiis #9 üzenetére
Na igen, az S24-nél hagyján, de hogy a kétszer annyiba kerülő Foldba is volt képük ugyanazt a szettet berakni...
-
-
osonte
őstag
Amennyiben nem lenne érzékeny a szemem, abban az esetben semmi baj nem lenne, de 1 nap használat után 1-2 hétig fáj a fejem, a szerencsétlenebbek szédülnek, hányingerük lesz stb... Eleve az én szememet 2 betegség is folyamatosan támadja, ezért extrán érzékeny a PWM villogásra. A villogás sebességére, amplitudójára, hogy milyen rétegek vannak a kijelzőpanelen stb... Amennyiben rákeresel például, hogy "S24 Ultra eye strain", máris ömlik az infó, de addig jó amíg felteszed ezt a kérdést, mert az azt jelenti, hogy a Te szemedet ez nem érinti.
Amúgy, hogy másik irányból is válaszoljak, nekem tetszik a Samsung S sorozat képe, sőt az új iPhone-ok (az is Samsung paneles, bár néha kerül bele LG is) képe is, pont ezért ennyire fájó, hogy van sok ember, aki megvenné az aktuális Ultra modellt, de nem tudja, mert fáj a feje/szeme tőle. Olvastam egy történetet, hogy valaki hónapokig táppénzen volt mire rájöttek, hogy a telefon miatt vannak a tünetei, ahogy váltott telefont, minden rendbe jött. Tele van a Reddit olyan posztokkal, akik megragadtak az iPhone 11-nél (az még IPS kijelzős, DC dimming-gel vagyis villogásmentes, feszültséggel szabályozza a fényerőt) és minden évben tesznek egy próbát az aktuális iPhone modellel, hátha nem bántja a szemük és szomorúan visszatérnek a régi telefonjukhoz. -
Rigormortiis
veterán
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Mondjuk a kamerán ideje lenne már reszelni, mind a sima, mind az ultra, mind pedig az fe vonalon!
-
A legjobban felszerelt Notám van. Tényleg ciki a kicsi memória. Bár én nem telítem meg soha. Rendre üres a tároló kétharmada.
Szóval legyen benne hely. A kínaiak adják olcsóbbakban is a "sokat" . -
pusszycat
nagyúr
Biztosan meglepődne a Samsung, h engem a 256 GB sem tud lázba hozni. A mostani telóm is 512 GB, tehát legközelebb az 1 TB. ami szóba jöhet. Samsung ezt megint benézted.
-
bollokcs80
Korrektor
Örvendetes hírek, most már csak a 45 wattos töltés kellene, meg valami reszelés a kamerán (legalább egy rohadt autófókusz az ultraszélesbe).
-
osonte
őstag
Én nem csak örülnék a DC dimmingnek, hanem vásárlóvá is tenne. Az A71, A72, A52s még jók voltak a szememnek, de az S sorozat soha, már az A sorozat is felejtős mostanra, pedig az S20, 21, 22, 23 -at 1-2 napon belül küldtem vissza, a 24-el már nem is próbálkoztam. Nemrég jött ki a Realme GT 7 Pro (Alza-n van már 2-2 db néha) Samsung kijelző panellel és mindenféle szemkényeztetéssel el van látva, nem rossz specifikációkkal: [link] [link] . Amint ezt átteszik a saját telefonjaikba, akkor sokan választanák a Samsungot. Amennyiben akarok sok év támogatást, jelenleg a Samsung, Google, Apple használhatatlnak a számomra (van még ami 7 évig frissül?) és a Reddit is tele van panasszal.
-
-
tzolee21
csendes tag
Jó hír 😀Engem az érdekelne kb. mennyibe fog kerülni és mikortól lehet megvenni.
-
Ideje volt. Egy DC dimmingnek tudnék még örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az alapmodell is dobja a 128 GB-os tárolót egy új pletyka szerint.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest