- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Amennyiben egészséges a szemed, akkor maximum fárasztja, de lehet azt sem. A lényeg ha nem érzed telefonozás után, hogy elfárad a szemed vagy mintha homok menne bele, illetve nem romlik hirtelen a látásod, akkor szerintem Neked ezzel nem kell mindenképpen foglalkoznod. Ez kicsit olyan, mint van aki soha nem dohányzott és 30 évesen tüdőrákos lesz, valaki meg egész életében masszív dohányosként 80 évesen is teljesen egészséges. Vagyis ha egy bizonyos szervünk egészséges, akkor elég sok mindent kibír, a szem is.
#16 janeszgol : Nekem például a iPhone 14PM 2 hónapig nem okozott problémát (majd eladtam, de nem azért mert rossz lett volna), viszont a 15PM-től a 13-ik napon az ügyeleten voltam fájdalomcsillapító miatt, azt hittem szétmegy a fejem. Vissza is vittem 14-ik nap a Telekomnak, azóta nem tudok vásárolni, gondolták genyaságból vittem vissza a 14-ik napon. Jó példa még a Honor 200, amit végtelenségig tudtam nézni első pillanattól kezdve, de a 200 Pro-tól 2 hétig fájt a fejem, végül elviselhetővé vált, de kb 4000 Hz-es PWM van mindkettőn és a moduláció is megegyezik, mégsem ugyanaz (DXOMARK display test). Még ugyanaz a telefon is lehet különböző, a feleségemmel vettünk egyszerre 2db ugyanolyan Huawei telefont (régebben), neki éles, sokkal magasabb kontrasztal rendelkező panel volt benne, nekem meg egy fakó kijelző. Amikor elfogy egy panel a gyártáskor, mindig van B beszállító, esetleg C... Lehet a B panel nem bántja a szemem, de a C viszont igen. Azt szoktam mondani, ha 1-2 hónap után sem érzek semmi rosszat a telefon használatakor, akkor az rendben van, attól nincs biztosabb. Például az OnePlus 12-t is visszaküldtem, le is videóztam, hogy jobban villogott amikor bekapcsoltam a villogáscsökkentő módot, mint anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 13 Pro
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged