- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doni11
tag
válasz
noorbertt #201 üzenetére
Már bocs,de ha már bele vau mások dolgába,annyit megtehetnél,hogy legalább elolvasod,hogy miről is van szó,aztán oszd az észt.
"Trekkelés hülyén hangzik de magyarosított szónak is fel lehet fogni."
A trekkelés szó még valahogy emészthető lenne,de a trekkelerés már több,mint morbid.ha már szakmaiságról beszélünk.
Ahogy elnézem a te képességed hiányiságai is ovis továbbképzésért kiáltanak,de sebaj juliska soha nincs késő -
doni11
tag
Milyen keresőt nem tudok normálisan kezelni ?
megpróbálom kicsit szájbarágosabban
google,com ---- beütöt az általad használt " trekkerelés " szót és ezt adja ki : [link]
Mit nem értesz ezen?
Mutass már nekem olyan keresőt,ahol rajtad kívül bárki használná ezt a " trekkerelés " szót.
Elnézésedet kérem,de amíg az alap dolgokkal valaki nincs tisztában és fölényesen,majdnem hogy lehülyéz másokat és sorozatosan bizonygatja a kitalált igazát,addig nem tartom érdemesnek az eszmecserét.
Eleinte még azt hittem poénkodsz
-
doni11
tag
1. Ismersz engem több tíz éve,hogy ilyet kijelentesz
Ha nem,akkor elég nagyképűségnek hangzik ilyet állítani valakiről,akiről semmit nem tudsz !2. "trekkerelés"
Ha ilyen nagy szakértője vagy a témának,akkor az hogyan lehet,hogy folyamatosan helytelenül írod le a trackelés szóttrekkerelés olyan mint szót ill. kifejezést rajtad kívül senki nem ismeri,vagy használja a világon.
Se az értelmező szótár,se a google
[link]
Ha máson nem,de ezen azért jó lenne elgondolkozni,mielőtt osztod az észt haver!
Ráadásként, már csak az a legszebb az egészben,hogy fölényesen, kioktatva, még meg is magyarázod a hülyeséget.
Na ez a nem semmi -
doni11
tag
kis tájékoztató
-
doni11
tag
válasz
pszichoapu #177 üzenetére
Nekem nincs TKSTAR használati tapasztalatom, de akik eddig megvették az Amazonon, azok mind panaszkodnak, és szenvednek vele. Ezért kell informálódni vásárlás előtt, ha új dolgot vesz az ember
-
doni11
tag
F1DO
Ha ilyen problémákkal szembesülsz,akkor neked nem eredeti Xexun készüléked van szerintem.
A hivatalos oldalon üsd be az imeit és ellenőrizd,mert nekem az a gyanúm,hogy átvertek. -
doni11
tag
válasz
NagyAnd_82 #118 üzenetére
Ilyenről még nem halottam
Csak abban az esetben számlázhatnak duplán,ha dupla sms-t kapsz. -
doni11
tag
válasz
NagyAnd_82 #112 üzenetére
Csak ha szét szeded.
A zöld led információs jelzése, típustól függően változhat.
SIM kártya kell bele.
Nem szabad zörögnie.(esetleg a kártya foglalata zöröghet rázásra ,ha nincs benne aksi) -
-
doni11
tag
Senki
-
doni11
tag
Ja! még egy kérdés. Lehet a TK102-őt szoftverjét valahogy frissíteni?
-
doni11
tag
Hali
Én is vettem egy TK102-őt (nem nem memória kártyás). Mostanra teljesen kiismertem a működését,de egy valamit nem értek.
Egy régebbi Nokia telefonnal próbálva, SMS módban hívást küldök a trackerre és megkapom a lat:xxxxxxx és long:xxxxxxx koordináta adatokat,amit beírva a Google Eart-be pontosan megjelenik a helyszín. Ez így ok,eddig így használtam.
Mostanában vettem egy Samsung okos telefont és ha arról hívom a trackert,akkor is ugyanúgy rendesen visszaküldi az SMS koordinátákat,de most nem szeretném a Google Earth-be bepötyögni az adatokat,hanem az üzenet megjelenésekor az "okos" telefonnak fel kellene ajánlania a google maps megnyitását,ha jól tudom.
Azt vajon miért nem teszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest