- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyAnd_82
csendes tag
sajnos ezt a készüléket még van hova fejleszteni, programozhatóság szintjén.... :/
Elég primitív hibái vannak...
Ami számomra a legzavaróbb, ha merül az akkumulátor akkor 3 percenként küldi a "low battery" üzenetet...
Ugyan ez a helyzet, ha pl sebességtúllépés érzékelésére vagy terület elhagyásra van beállítva, akkor is szintén 3 percenként küldi az értesítö sms-t...Elég hamar lemeríti az tulajdonos egyenlegét...
Esetleg tudja valaki hogy, ki lehet-e kapcsolni azt hogy 3 percenként küldje az értesítést?
Nekem böven elég volna ha csak 1x értesítene, hogy a követtett/megfigyelt dologgal mi történt. -
Gépötty
senior tag
A karakterkódolás (karaktertámogatás) miatt voltak korábban olyan problémák, hogy a telefon csatolt üzenetet küldött egyszerűen azért, mert a hosszú magánhangzókat, és más különleges karaktereket több, hagyományos karakterből összerakott formában továbbították.
Azt mondjuk nem tudom, egy a tracker milyen különleges karaktereket használhat, hacsak nem @ vagy & jeleket, aposztrófot esetleg a koordinátáknál...
Ha van erre beállítási lehetőség, érdemes játszani vele. -
Gépötty
senior tag
Nekem itt tanácsolta valaki a djuice reload netet, ami be is vált: egy éven keresztül 5Ft/MB tarifáért használható, ami a feltöltés összegétől függően olcsóbb lehet 45 napig (rendelni kell!). Tegnap megszűnt ez a csomag, de maradt a Telenor Hipernet Praktikum, aminek ugyanezek a felhasználási feltételei, de az alapcsomag ára, és a feltölthető összegek magasabbak.
Nálam kb. napi 1Ft-ra jön ki (inkább úgy írom, hogy heti 6-8Ft) a folyamatos használat díja, ami össze sem hasonlítható a T 500Ft/hónap költségével. -
snowdog
veterán
T-Mobile Domino WEB [link] Ezzel havi 500 Ft-ból - ami 150 MB - kijön.
doni11
Szerintem félreértetted a kérdést (bár félreérthető is volt). Talán nem az érdekelte milyen hálózaton használható, hanem hogy ki milyen csomaggal használja. Feltételezem az érdekli melyikkel a leggazdaságosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest