- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz
-secret- #185375 üzenetére
Pár hónapja egy meglepetés szelót szerettem volna felrakni, min tét közeli összeggel, de túl nagy nyeremény miatt nem tudtam feladni. 1,1M lehetett nagyjából a várható nyeremény.
Igen azt tudom. 1-2 hónapja változott talán. Most szeptemberben a lottók is más áron mennek.
-
törölt tag
válasz
-secret- #179497 üzenetére
Fél hétkor akartam rá dobni 200 forintot, kiírta 9,5x megerősítéskor nem engedte már, kiírta 7,5x megpróbáltam azt se fogadta el, bezártam a fenébe. Nem is jött volna, köszönöm a csoda honlapnak így megvédett.
Most hajrá Kawasaki! Ausztrál GG már jó. Nem nagy oddsok ezek, csak jöjjön. Az EL döntőre is GG megy.
-
Dani_kp
addikt
válasz
-secret- #39034 üzenetére
Az egész felejtős
.
Angol FA kupa egy nagy lutri, lást tegnap a Man. City-t és a Newcastle-t.
Juve - Roma pedig teljesen 3 esélyes meccs.
Illetve kötésbe pedig 2-es odds alatt teljesen felesleges rakni...mert ha egy elmegy, de a többi jön, akkor még a beleforgatott pénzt sem nyered vissza.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #6328 üzenetére
Már elmondtuk 50x hogyha számokkal írja ki valaki a meccset kutya nem foglya megnézni, ha már másolod a számokat akkor egy fél egérmozdulattal kitudod másolni a nevét is, ha meg telefonról írsz szerintem a nevüket röviden betudod írni.
polgárjenő: Nem kell megforgatni semmit, ha nyersz ki is veheted, ha elbukod visszakapod, és azt is kiveheted, de vigyázz első fogadásnál érvényes csak. Egyik ismerősöm megrakott egyenként 11 meccset egy ezressel és csodálkozott csak egy ezrest kapott vissza mikor elmondtam neki érthetően hogy az első fogadásra érvényes, nem a 11 db elsőre...Szóval erre majd figyelj.
-
Bati0501
őstag
válasz
-secret- #5567 üzenetére
Na ez az,és ez focinál is simán megvan...
DeathBat666: Akkor a Minnesota fog nyerni?Ezen a tippmix kalkulátoron jelen pillanatban a Chicagora 104,X-re 2,Minnesotara pedig 1 tippelt.
Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek,de sajna a legutóbbi kettőnél lehet,h nekik volt igazuk.Valszeg inkább ezt most kihagyom,meg a holnapot is,mert nem leszünk itthon,majd szombaton rakok meg vasárnapra is.
Am nekem is neten kellene nyomnom,vagy ott is,csak sajna nekem még nincs bankkártyám meg a bwin is bezár,de majd a tippmixes weblapot meglátjuk,de gondolom ott is ugyan annyik lesznek az odds-ok,mint simán,szóval az előny csak annyi lesz,h nem kell majd lottózóba menni+meg vissza lehet fogadni-ha jól mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest