Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Én is már erre a meccsre gondolok, nagyon agyaltam, hogy Atletire vagy X-re tegyek, végül arra jutottam, hogy az Atletit húzom
(Bár lehet rosszul döntöttem, mert először a döntetlent akartam tenni, de a tegnapi sérülések után akár ki is kaphatnak) Tehát 10K-val tettem. (27K várható)Azért annyira nem lepne meg ha elmenne, mert mostanában az Atletico mindig megverte a Realt otthon, kíváncsi vagyok meddig lesz ez így....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mini 4K, 2 akkumlátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Bár lehet rosszul döntöttem, mert először a döntetlent akartam tenni, de a tegnapi sérülések után akár ki is kaphatnak) Tehát 10K-val tettem. (27K várható)