Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
Másolás | Nyomtatás
bet365A kapcsolat sikeresen létrejött munkatársunkkal
Szilard C becsatlakozott a beszélgetésbe.
Az Ön chatpartnere Szilard C
Szilard C Üdvözöljük az Élő chaten. Miben segíthetek?
M Gyula Üdvözlöm Szilárd!
M Gyula Ma már többször tartottam fel Önöket
M Gyula Olyan információ érdekelne, hogy utaltam pénzt a számlámra és zárolták. Azt, hogyan kaphatom vissza?
M Gyula Ha esetleg nem oldják fel a zárolást, mert már 3 . napja húzódik a dolog, és nem kapok konkrét választ, hogy mi a gond. Már küldtem több e-mailt is de még csak válaszra sem méltatnak.
.
Szilard C Ahhoz, hogy a számláját ellenőrizni tudjam, kérem, adja meg négyjegyű biztonsági számát.
M Gyula Unalom üzés képpen szerettem volan szórakozni. De csak az ideget eszem. Ahh már lehet fekete listán vagyok annyit érdeklődtem.
M Gyula 1 perc
M Gyula
M Gyula De ha megért kicsit aggaszt a dolog. önök tüntek a legszinpatikusabban és csak dicsérték az irodát mindenhol.
M Gyula Bárhol kérdeztem.
Szilard C Rendben.
Szilard C Rendben.
Szilard C Mint már korábban tájékoztattuk Önt, már csak várnia kell, hogy írásban értesítsük számlája újranyitásáról.
M Gyula tényleg szeretnék már valami konkrétumot. Nem nagy összegről van szó azért nem is értem miért körülményes. Biztosan ez a szabály.
M Gyula Higgye el, hogy én szeretném a legjobban.
M Gyula De miért nem indokolják meg, hogy mi a gond?
M Gyula Igen már sokszor jöttem panaszkodni.. ezért elnézést is kérek. Gondolom sok ilyen .. fárasztó ügyfél van
M Gyula Azért is kértem elnézést az elején
Szilard C Írásban fogjuk értesíteni, amit pontosabb adatok állnak a bírtokunkban a számlájával kapcsolatban.
M Gyula levél vagy e.mail?
M Gyula Már aggódom, hogy nagy lehet a gond.
Szilard C Csak türelemmel kell várnia, hogy éertesítsük.
Szilard C Segíthetek még valamiben?
M Gyula Demennyi idő? Meddig legyek türelemmel?
M Gyula 1 nap egy hét vagy már csak jövőre?
M Gyula Biztosan van valami belső szabályuk erre,.
Szilard C Ált 1-2 hétnél nem szokott tovább húzódni, de most a közelgő ünnepket lessíthatják az ügyet.
M Gyula atya ég
M Gyula Az azért elég hosszú idő, mert addig olyan mintha lehúzták volna a pénzem.
M Gyula ha érti mire gondolok. Nincs olyan megoldás, hogy amíg elbírűlják addig visszakapjam?
M Gyula ű=á
M Gyula Mert szerintem az nem lesz egy hamar.
Szilard C Az biztonsági okokból nem megoldható.
Szilard C Már dolgoznak az ügyén. Csak türelemmel kell várnia.
Szilard C Az is lehet, hogy csak napok kérdése.
M Gyula 1-2 hétig?
M Gyula Akkor lehet, hogy a pénzem sem kaphatom vissza? Ilyen nagy szabálysértást követtem el
Szilard C Maximum 1-2 hét. Az lehet 3 nap is.
Szilard C Ennek biztonsági okai vannak.
M Gyula Hát már az egészet nem értem. De biztosan én vagyok a gyenge...
Szilard C Kérjük, hogy várja meg az értesítésünket türelemmel.
M Gyula A pénzem, miatt nem vagyok türelmes.
M Gyula Már elnézést.
Szilard C Esetleg ha nem kap választ 48-72 órán belül, akkor kereshet bennünket újra élő cseten.
M Gyula De hát itt nemt udnak segíteni.
M Gyula Mert nem mondonak semmi konkrétumot. Nagyon kiváncsi vagyok miért zárolták a pénzem.
Szilard C Nyugodjon meg, mert nem veszti el a pénzét, csak meg kell várnia a viszgálat végét.
M Gyula Ahh .. köszönömAbban tudna segíteni, ha megondaná mi a probléma. De azt sogha nem fogom megtundi.
M Gyula Mi van akkor ha úgy döntönek, hogy akkor sem kaphatom vissza a pénzem?
M Gyula Mert már itt mindenre gondolok. De köszönöm a segítségét tényleg. További szép napot.
Szilard C Nyugodjon meg, mert nem veszti el a pénzét, csak meg kell várnia a viszgálat végét.
Szilard C Köszönjük, hogy igénybe vette Élő chat szolgáltatásunkat.
Szilard C További szép estét.
M Gyula Az már meglesz,,,,
legjobbakat.
Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest