Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Mobil flották
Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Mit raktál ma, hogy kész?
Azt az ingyenes fogadást csak 1 eseményre lehet visszarakni?
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
én meg azt, hogy mit rakjak, amin nem fog elmenni egyik fogadás se

megint leesett 1,16-ra a Stoke gól, várhatok megint...McCartman... jaja addig, meglehet ez még simán

hopphopp, Norwich szabadrúgásgól, jöhet a 3. City találat, és már meg is leszek a fogadásommal

-
pohár
félisten
na végre tudtam fogadni... meccs over 3,5, gyerünk skacok, vágjatok még kettőt az első félidőben

McCartman... rá, most volt a 4. fogadásom, a Stoke gól lesz az 5., aztán majd kiderül, hogyan tovább
-
NagyDave
tag
Reading 1
Csak legalább legyen X
Messze van még a vége 
-
stefyY
őstag
Wigan vezetés...
-
pohár
félisten
na, már vezet a City, faszombamár

akkor mehet az over 1,5, hátha vágnak még egyet2-0, hát beszarok, még ez a rühes SB fel se oldotta a piacot az 1. gól után

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ment DNB-re pici pénz. 6.9-ért nem hagynám ki. Demba bá' remélem alkot valamit.
-
GabN73
addikt
Azta, mennyi meccs, lehet csemegézni ismét

MikE008: Majd a 70. percekben

-
Daniel Alves
őstag
Newcastle 8.00x ???

-
stefyY
őstag
Laza 7 meccsem lesz 16 órától, ahol érdekelt vagyok...

-
stefyY
őstag
Első meccs a 14-ből pipa.

-
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Na?

Amúgy 1 percen ment el egy jó szelóm. Megint.

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ez szép és gyors volt

-
NyxNyxNyx
addikt
Mire fel az 5 perc hosszabbítás?

-
pohár
félisten

-
GergőBp
tag
Manchester United - West Brom-tól Ti mit vártok? Budás West Brom győzelem, vagy kötelező (részemről) Machester United 3 pont?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szerencse, hogy megraktam a Persie gólt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WaterWave
veterán
persie azért van a cserepadon mert ha kapnak egy gólt, vagy kettőt akkor tudjanak fordítani

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
veszélyben a 10k
szerencse hogy vakon vannak a csatárok 
-
WaterWave
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
azért nem gyenge kezdő ez

-
Daniel Alves
őstag
MANUTD.HU
A mai kezdő: De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Young; Kagava, WelbeckCserék: Lindegaard, Ferdinand, Giggs, Hernandez, van Persie
, Scholes, Büttner(#31570) WaterWave:
azért RvP elég vastagon benne volt ez eddigi Manu. sikerekben
-
GabN73
addikt
Amikor Tottenham meccset nézek, és játszik Bale, mindig Batmant képzelem oda... Ahh, inkább kéne vennem egy jó whiskeyt szilveszterre...

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ez volt a 3., majd 4-től tervezek még 2-t, aztán a 6. az Arsenal over lesz (remélem nem úgy, mint a múltkor...)
-
pohár
félisten
na akkor megvárom élőben a City és Stoke meccset, aztán élőben megrakom az 1,5 overt, és a Stoke gólt, remélem nem fog nagyon hamar gól esni, hogy gyors felkússzon 1,2 felé az oddsuk

-
szpal17
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem volt helyzet.

Megijedt a lehetőségtől...elvesztette az egyensúlyt.
-
Daniel Alves
őstag
Difó bazdmeg

komolyan nem hiszem el hogy egy ilyen szinten ezt hogy...?
-
Sajnos gyarapodik az elhalasztott meccsek listája

A Glasgow Rangers meg leszophat.
Nem is értem miért gondoltam, hogy egy 2-6 2-4 2-6 után most eshet megint 3 gól a meccsen. -
janos1988
addikt
Örüljünk skacok, de ne írjuk már be 6-an 2x, hogy góóóóóóóól meg hasonlóak. Ne legyen már olyan ez a fórum, mint a másik, hogy a hsz-ek fele vagy ez és élő közvetítés 4 embertől.
umek7: Ha én nem tudok dönteni, akkor a varázsszó a gólok. Ezért raktam a QPR-t és a WH-t is erre.
-
umek7
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Egy kicsit hosszú lett:
Én teljesen háromesélyes meccsnek tartom ezt a találkozót. A Queens Park Rangers játékosállományilag simán Premier League csapat (a Reading-et már kevésbé tartom annak), ahogyan igaz az is, hogy Harry nem egy világklasszis edző, de kvalitásaihoz mérten szerintem a QPR megfelelő csapat a számára. Előbb-utóbb kezd beérni a munkája, és ha még egy kis szerencséjük is lenne akkor talán nem 10 ponttal szerencsétlenkednének. Szinte minden meccsükön van legalább 1 olyan pechjük ami sorsdöntő a végeredményre nézve, ennek valamikor változnia kell, olyan nincs hogy nem kapnak sosem tizenegyest, nem lőnek potyát, nem jön ki nekik a lépés, stb. Idegenben rendre gyengén muzsikálnak viszont hazai pályán több győzelmet érdemeltek volna. A példa kedvéért egy kis statisztika, annyira nem rajongok érte, de több meccsnél már hitelesebb. Természetesen tudom hogy lehetne ezekre is ellenpéldát találni, ezzel csak továbbra is alá akarom támasztani az állításomat, hogy annyira nem bénák ők mint azt az eredményeik mutatják. Így adatokkal együtt talán nyomósabb mintha csak simán azt írom, hogy "de amúgy nyerhettek volna".
QPR - West Bromwich 1:2
54% - 46%
16(5) - 10(4)QPR - Fulham 2:1
47% - 53%
15(6) - 4(3)QPR - Aston Villa 1:1
56% - 44%
12(9) - 6(2)QPR - Southampton 1:3
41% - 59%
10(5) - 16(12)QPR - Reading 1:1
51% - 49%
17(7) - 11(3)A Southampton kivételével szinte mindenhol partiban voltak, volt ahol nem kicsit domináltak. A "nagy" (bár a Liverpool-t manapság már nem feltétlenül nevezném élcsapatnak, erre mindjárt áttérek) csapatok ellen áltaban jobban is ment nekik a játék hazai pályán:
QPR - Chelsea 0:0
QPR - Tottenham 1:0
QPR - Arsenal 2:1
QPR - Liverpool 3:2
QPR - Everton 1:1Áttérve a Pool-ra pár mondat erejéig, nem megbántva senkit, de a szurkolók szerint is már csak egy középcsapatról van szó. Hol vannak már azok az idők amikor bajnokesélyesként lehetett velük számolni. Rodgers nem rossz edző de egyelőre ennyi telik tőlük. Nem kizárt hogy jövőre már egy sokkal erősebb Liverpool-ról beszélhetünk majd, de ez az idei eddig semmi extrát nem nyújt. Arról nem is beszélve hogy pont a minap nyilatkozta le BR hogy Sturridge-n kívül nem várható további erősítés a csapatnál. Ami zavaró bennük az az, hogy marhára kétarcúak. Nyernek a West Ham-nél 2:3-ra, majd odahaza kiszopnak 1:3-ra egy Aston Villa-tól, majd kitömik otthon a Fulham-et, aztán egy Stoke simán lefordítja őket 0:1-ről. Na, nem véletlenül vannak egy instabil 10. helyen. Az is esélyesebb hogyJulio Cesar kivédi a szemüket, legalábbis hamarabb mint Reina . A csapat többi részével kapcsolatban is vannak kétségeim (Suarez kivételével), de így is hosszú már ez a hsz...
A kérdés csak annyi hogy a QPR végre valahára tud e még egy meccset nyerni, ha igen, akkor nem gondolom hogy több góllal tennék ezt a Pool ellen, mert az Agger-Skrtel duó nem örülne neki, ezért választottam a pont egyel nyernek opciót, csak hogy a realitások talaján maradjunk.
-
pohár
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
ööö, asszem valami 700, jöhet a 4. 3500-as szeló

épp a 2,5 overen filózok 1,25-ért, erre gól... pedig jó lett volna
tippmaxon raktam egy ilyet:
145 A. Lewis - M. van Gerwen V 1,53
65 Norwich - Manchester City: A mérkőzésen 1,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,20
67 Arsenal - Newcastle H 1,40
Eredő odds: 2,57040
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 1030 Ft -
stefyY
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
na lol...
go SPURS! -
NagyDave
tag
válasz
szpal17
üzenetére
Én nem látom a meccset, csak most így ahogy nézegettem, úgy gondoltam, hogy ők legyőzhetik a londoniakat.
(#31544) stefyY: Na, azért majdcsak összejön! Legalább nekem is jönne be a "kisebb" szelvény

Na, és látom, már jött is a Tottenham gól! Csak így tovább!

Ez meg is lesz így!
Csak akkor sz*rok be, ha mondjuk csoda folytán bejön az 54 ezres szelóm, mert ha ezt is megteszem rajta, akkor 114 ezer jönne úgy
De nem vagyok telhetetlen, tényleg, már az 54 ezer is csoda lenne 
-
pohár
félisten
micsoda gól

-
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Aztat' mondják a tudósok, hogy 1-2 lesz a meccs eredménye végül.

-
WaterWave
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
és mit értenek megfelelő alatt?

mert már láttam érdekes dolgokat, jó a real meccsre gondolni, hogy mikor lepattant a laszti a fűre akkor nem is láttad a labdát mert a víztócsa ami felcsapott eltakarta
-
Daniel Alves
őstag
A heves esőzés miatt kérdéses volt, hogy lejátsszák-e a Manchester United - West Bromwich mérkőzést, de a pálya szerencsére megfelelő állapotban van, tehát nem lesz halasztás.
-
szpal17
őstag
Adebayor persze rúgjál kapufát...

1 gólt kérnék az első félidőre... -
WaterWave
veterán
MU nem tudom mit fog teljesíteni a széttázott gyepen...
-
*0-1 QPR - Liverpool D 4,15

Nem szokásom utólag okoskodni, de nem érzem azt, hogy pool kikapna, bár igaz hogy ritka fos formában vannak, na de nem mintha a QPR nem lenne

Szóval nem tudom, szerintem inkább X2, de ugye neked mindenképp hazai győzelem kellene pontosan 1 góllal. az meg szerintem nem lesz. -
NagyDave
tag
Na, a mi egyik szelvényünkből kimaradt a Tottenham, de így is 54 ezer jönne
A másik ugyanaz, ahol hendisbe ment a Tottenham, azon meg 5500 körül jönne nyeremény 
-
umek7
őstag
válasz
GabN73
üzenetére
Aki több mint 1 milliárd dollárt költött el már a csapatára az nem szorul bundázásra, pláne nem egy fontos PL meccsen.
Tippmixen ezzel játszok:
Aston Villa - Wigan D 3,25
Nottingham Forrest - Crystal Palace H 2,35
Bournemouth - Crawley H 1,85
MK Dons - Coventry V 3,40
Barcelona - Real Madrid V 2,11
Brescia - Crotone H 1,75
*0-1 QPR - Liverpool D 4,156/7 Kombináció
Tét: 7*300 Ft
Max: 630.340 Ft -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Na jó lenne ha lenne, főleg hogy ilyen fain oddsot találtam

-
Daniel Alves
őstag
Alaposan rázendített az eső Manchesterben, úgyhogy a játékvezető 45 perc múlva még egyszer megvizsgálja a gyepet, és csak akkor dönti el véglegesen, hogy lejátsszák-e a Manchester United-West Bromwich összecsapást. Ha lesz meccs, akkor 15:55-től a DIGI Sport 1-en élőben közvetítjük!
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nem is az, mert máskor ezt 10-ből 11-es tippnek venném, de látva, múltkor otthon mit szenvedett a City, kicsit elbizonytalanodtam. Másik meg hogy, ugye ott van az is, hogy ha netán valami susmkáolás van, és mégse jönne, mert a fiúk úgy gondolják, hogy ők 90 percig elgurigáznak egymással egy laza 0-0-ért és 1 pontért cserébe, akkor meg irtó idegesítő lesz, hogy mondjuk a többi jön, és ez a kis "ingyen pénzhozó" meg elviszi a nyereményt

-
Nah lehet elmarad az MU meccs.
-
Taptarap
csendes tag
nem tudom megnyitni egesz nap az szrt online fogadas oldalat valaki mas is tapasztalt ilyet?
-
b4sxe
aktív tag
Dejó, hogy valami néma csend volt én meg azt hittem elbaszodott a hang a tv-n
-
janos1988
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Neked nézőpontváltásra van szükséged.

Ha mondjuk 1000-rel meg akarsz rakni egy 10-es oddsot és gondolkodsz még egy 1.1.en, akkor azt ne úgy tekintsd, hogy dob rajta egy ezrest, hanem, hogy te 10000-rel megraktál egy 1.1-es oddsot. Megtennéd-e, annyival, ezt mérlegeld.Persze ez az én véleményem és nem szeretném ráerőltetni senkire, megértem ha valaki hülyeségnek találja.
-
pohár
félisten
Spurs gól 1,20-ért megbiggyentve, szurkoljátok ki nekem

-
szpal17
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Meg is raktam 500-al a kettőt kombiba..
Simán jöhet.1 Man Utd - felett 0.5 Man Utd v West Brom
(Csapat büntetőlapok) 12/29/2012 Egyik sem 1.50 Függőben
2 Arsenal - felett 0.5 Arsenal v Newcastle
(Csapat büntetőlapok) 12/29/2012 Egyik sem 1.57 Függőbe500Ft
Többi fogadásom:
1 Felett 0.5 Sunderland v Tottenham
(1. félidő gólok) 12/29/2012 Egyik sem 1.44 Függőben
2 Stoke Stoke v Southampton
(Játékidő eredménye) 12/29/2012 Egyik sem 2.00 Függőben1000Ft
1 Gól (mindkét csapat szerez gólt) Man Utd v West Brom
(Gól/nincs gól) 12/29/2012 Egyik sem 1.66 Függőben
2 Man City Norwich v Man City
(Játékidő eredménye) 12/29/2012 Egyik sem 1.57 Függőben
3 Gól (mindkét csapat szerez gólt) Arsenal v Newcastle
(Gól/nincs gól) 12/29/2012 Egyik sem 1.80 Függőben500Ft
Ennyi mára...de amekkora szerencsém van egyik se fog jönni.

-
Mennyire érzitek biztosnak azt, hogy a Norwich gólt kap? (azz a City rúg legalább 1 gólt)
A múltkori után nem tudom, megéri e tenni, 1.12-ért

De ugye az MU és Arseanl 0.5 over büntető mellé már az ilyen pici odds is jól hozna nagyobb pénzel.
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
És ugyanez van az Arsenal-ra is, 1.57-ért

-
lowband
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Utolsó két meccs kivételével, stimm.

-
Gyerekek, ez csak szerintem ajándék?

Mert szerintem erre mehet fel a ház

Aktív témák
Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASRock lapok általában
- Milyen NAS-t vegyek?
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak legalább legyen X
Messze van még a vége 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, Scholes, Büttner