Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
stefyY
őstag
-
janos1988
addikt
-
NagyDave
tag
Hülyeség szerintem is vakvilágba dobálni fel a pénzeket, ha nagyot nyer az ember, de nyerni kéne már egyszer nagyot

Egyébként vasárnap jó kis NFL meccsek lesznek
Azokra is lehetne tenni
Lehet egy szelvényt teszek szombat-vasárnapra 
(#31196) b4sxe: Ezzel is csak egyet tudok érteni, már előbb is gondoltam, hogy írom, hogy aki 100 ezreket tesz, az nyugodtan ide adhatná nekem azt a pénzt, ha ő már csak kínlódik vele
Lenne helye annak a pénznek 
-
-
b4sxe
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nekem 2 ismerősöm is nyert már, egyik 170 ezret másik meg 230 körülit (jó most lehet nem nagy szám, mert biztos más ismerőse is, vagy Ő maga
) ! Ezért nem is dobom ki azokat a szelvényeket amiket eddig raktam mert ha egyszer nyernék egy 200-300 fölöttit akkor leszámolnám hogy mennyiért tettem eddig , és hogy mennyi pluszban vagyok , aztán kezdeném elölről , de az kurva élet , hogy nem játszanám el a nyereményt, és nem dobálnék fel ész nélkül 20 ezreket 
-
janos1988
addikt
Mindenesetre az ilyen hülyék jó gerillakampány a cégnek.
Más: Holnap a két belgiumin szinte adja magát a mind2 gólt rúg, irreális szorzó a Standardon, miközben szinte mindig betalált mindkét csapat a hálóba amikor egymás ellen játszottak. A másiknál pedig első a kvázi utolsóval és lassan "kell" egy megbotlás D formájában (1-1/2-2) a sok győzelem után. Szóval minden adott ehhez a feltételhez. 500-at megér, másik 500-as meg a 2,5 felett erre a kettőre.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Van nem egy 14-20 éves gazdag gyerek, akik nem tudják megbecsülni a pénzüket és pakolnak mindenféle szarokat, aztán ha nyernek 100 ezret kirakják fácsére, mert menő, csak azt felejtik el kirakni, hogy mennyit buktak előtte. Simán lehet, hogy valamelyiknek betalál.
De komolyan van olyan ismerősöm 19 éves, kőgazdagok és százezret is elszór egy hónapban, aztán persze egyszer betalál.
-
NagyDave
tag
Szerintem se kitalálják

Egyébként agyalok, hogy merjek-e Sunderland - Tottenham meccsre tenni. Nem rossz formában van a Sunderland, de a Tottenham sem. Valamelyiket küldeném hendibe, de nem tudok dönteni. Ezért elkezdtem agyalni, hogy a Fulham - Swansea meccsen, hogy a Swansea-re teszek hendivel

-
janos1988
addikt
Szerintem a hét legügyesebb fogadója rovatot csak kitalálják, mert ilyen tuti nem létezik. Akár hogy agyalok, nem tudom összerakni, hogy hogyan lehetséges ez. Mert ha valaki tehetős, az nem 15x200-al ad fel, hanem esetleg 5x20000-el. Ha valaki csóró, akkor max. párszor adja fel, de inkább csak egyszer. Olyat el tudok képzelni, hogy valaki nyert és ezt a szelvényét lemásoltak párszor, hátha bejön alapon. De miért pont kerek számra jött ki, lehet véletlen, hogy pont 15-en másolták le. De az valószínűbb, hogy van sok ilyen hülye akik többször adják fel az ilyen idiótánál idiótább és lehetetlen szelvényeket, hátha alapon. Ha az egyik meg betalál jól mutat az újságban, hátha több hülye is hasonlóan kezd el játszani...
-
b4sxe
aktív tag
Liverpool kikapott.. na szép pedig +1 gólt is adtam nekik , sajnos ez sem volt elég... holnapi kínálat elég szar
Megint várni kell 
-
stefyY
őstag
MU - West Brom X

-
GabN73
addikt
Szombati angol meccsekre valaki?

Tottenham tuti nyer.
-
Taptarap
csendes tag
Most nézem a statisztikakat azert ez eleg meleg meccsnek igerkezett nem tudom miert volt egyertelmu a Liverpool győzelem.

-
GabN73
addikt
Vicc...

-
Taptarap
csendes tag
koszonom celtic.

-
giigz
veterán
Pedig manapság nem ment rosszul a Liverpool-nak, de ez megint csúnya lesz.

-
stefyY
őstag
Stoke vezet, szevasz...2-1

-
pohár
félisten
-
Taptarap
csendes tag
ha a Celtic nyer holnap vendegem mindenki egy sorre aki 8-kor eljon a 13-ba

najo nem, mert a reggeli szeszelest nem tamogatom de qra orulnek.

-
stefyY
őstag
Stoke - Pool 2,5 under, most figyeljetek...

-
NyxNyxNyx
addikt
Csak a szokásos, Bet365-n minden jön, Unibeten meg csak az, amit a bet365-n is megraktam.
-
Taptarap
csendes tag
holnapi tutti kis oddsert kosárlabdaban Real Madrid 1.3-ért , persze csak saját felelőségre.

-
pohár
félisten
Bale első mesterhármasa

-
Vangelis
félisten
185 Middlesbrough - Blackburn H 2,00 OK
223 Zulte-Waregem - OH Leuven H 1,61 OK
67 Everton - Wigan: Wigan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,63 OK
76 Fulham - Southampton: Southampton szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,43 OK
97 *(1-0) Norwich - Chelsea V 2,41 kapják be......
111 QPR - West Bromwich: West Bromwich szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,35 OK
131 Aston Villa - Tottenham V 2,20 OK
140 Stoke - Liverpool V 2,35 Ha ez is jön akkor megyek a folyónak.400 Ft
Eredő odds: 126,24694
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 50500 Ft -
néha
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Na megtetted? kár hogy nem követtelek

-
giigz
veterán
Én szóltam, ejj de sajnálom, hogy nem volt lóvém, az biztos, hogy all in ment volna most...
Na majd máskor, de az az 1,90 kicsit ajándék volt... -
GabN73
addikt
Live / X még jöhetne, aztán mutatom az örülünk 2-t is

-
Taptarap
csendes tag
Mennyi volt a felidoben megteheto Tottenhem gyozelem? 1.9??
-
Vangelis
félisten
Szerintetek lesz kedvük játszani?
58 Dundee - Celtic: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,58
145 Stoke - Liverpool: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,88
Eredő odds: 2,97040
-
NyxNyxNyx
addikt
Eltaláltam a Bale duplát 17-ért
Sajna csak 50-nel. -
b4sxe
aktív tag
Euro Sporton EB meccsek összefoglalói mennek, érdemes nézni

-
pohár
félisten
na, innen már ne bukja el a Spurs, és legyen 3 gól a Stoke meccsen is, és lesz 5 jó tippem tipp365-ön, kezdődhet elölről az építkezés...
-
GabN73
addikt
Hohh...
Csak nehogy úgy kapjon ki a Th mint az Everton ellen. Remélhetőleg most nyernek.

-
Taptarap
csendes tag
na csak ott a gool

-
L_YKing
addikt
Érdemes figyelni a skót 3-ad osztályba a Glasgow Rangerst! Szerintem a következő pár meccset "tuti" behúzzák!
-
NyxNyxNyx
addikt
Most nézem, hogy Unibeten a Sunderland ellen raktam a Tottenhamre, nem a Villa ellen.

-
giigz
veterán
Én a helyetekben most online ráb@sznék egy jó nagy adag pénzt a Tottenham-re, rohadtul sajnálom, hogy nem tudom most megküldeni...
-
NyxNyxNyx
addikt
szögletek: Tottenham -17 2.2-ért. Ilyet se láttam még.
-
giigz
veterán
Tottenham győzelem szerintem mehet, 1,90 körül van.
-
NyxNyxNyx
addikt
13 -0 a szögletarány a Tottenham javára 38 perc után.

Kár hogy keveset raktam a szöglet hendire. -
pohár
félisten
ó, ha a City rúgott volna egy gólt

-
válasz
Vangelis
üzenetére
nekem ne mond.
gecis mu is az utolsó pillanatban lőtt gólt, a qpr meg be birt talalni szintén a végén.
ha ezek nincsenek akkor 8k már jött volna.
bár még mondom, ha csak max 2 góllal nyer a celtic akkor jön egy kevés.A 1.5 overes szelvényem csak a chelsea-n ment el, a 2.5-es meg a mechelen-gent meccsen.
A legjobban eddig ez bosszant viszont:
-
bár a nagy szelvény elment, de ha este a celtic max 2 gólos különbséggel nyerne azt tudnám díjazni, jönne 5k
-
néha
aktív tag
Mi ez a CBHUN kód? ezt kéne elvileg leirnom az emailbe betclick-nek hogy visszaigényeljem a bónuszt(van egy érzésem vmit elcsesztem)

-
stefyY
őstag
Ennyit arról, hogy a Cityt gólra húztam volna...
-
GabN73
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
"Csak a Fulham vitt 70k-t...
"Élőzés, de már írtam. 21 másodperccel a gól előtt sikerült 1x 20k-t Chelsea-Fulham győzelemre rakni, 50 ment a többire. Tudtam hogy az MU-t meg kellett volna raknom 3-3nál, inkább arra ment volna el 50
... De már megint nem hallgatok magamra....Viszont valamiből kaptam 30k-t, de hogy miből, sehol se találom, hogy nyertem volna

Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze jó meccsek vannak bőven, de valahogy bizonytalan vagyok.

Azokra is lehetne tenni
Lehet egy szelvényt teszek szombat-vasárnapra 
) ! Ezért nem is dobom ki azokat a szelvényeket amiket eddig raktam mert ha egyszer nyernék egy 200-300 fölöttit akkor leszámolnám hogy mennyiért tettem eddig , és hogy mennyi pluszban vagyok , aztán kezdeném elölről , de az kurva élet , hogy nem játszanám el a nyereményt, és nem dobálnék fel ész nélkül 20 ezreket