Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
giigz
veterán
Én nem rakok ma semmit, de egy 5/7-et leírok.

255 New England - NY Giants V 2,09
248 Sochaux - Lille D 3,25
250 Marseille - Lyon D 3,05
243 PAOK - Olympiakosz V 2,05
221 Milan - Napoli H 1,67
224 Chelsea - Manchester Utd. V 2,57
223 Newcastle - Aston Villa H 2,012.100 Ft ----> 148.465 Ft
-
droving
aktív tag
ma mehet a kombi dönci szeló.

-
giigz
veterán
Tegnap már dél után nem voltam itthon egész nap, így lemaradtam az ingyenes pörgetésekről, pedig biztos adott volna 0,04 €-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sportfogadás szempontjából jó volt, (attól eltekintve, hogy az 5k-s haszon helyett bőven 100 fölött lehetett volna)...
Eltaláltam Zambia, Elefántcsontpart, Arsenal, City, St. Liege, PSG, Bordeaux, Braga, Hibernian, Aachen, Real győzelmet.
Döntetlenjeim is jöttek, Birmingham, Wolfsburg, Levante
Kisebb tétes szelók voltak, sok jöhetett volna, de sok meccs is elment... Pl. volt egy 200 Ft-ból 350k-s, de az is elment simán.

-
B-L-A-C-K
titán
Neten ha lenne pénzem egy ilyet bevallanék holnap (az az ma) egy 10-essel...

- Atletico Madrid - Valencia gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Newcastle - Aston Villa gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Genoa - Lazio gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Palermo - Atalanta gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Lecce - Bologna gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Novara - Cagliari gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Roma - Inter gólok száma: 0-4 gól 1,05x
- Milan - Napoli gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Chievo - Parma gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Juventus - Siena gólok száma: 0-4 gól 1,05x
- Fiorentina - Udinese gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Chelsea - Manchester Utd gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Sevilla - Villarreal gólok száma: 0-4 gól 1,10x
- Zaragoza - Rayo Vallecano gólok száma: 0-4 gól 1,08x
- Marseille - Lyon gólok száma: 0-4 gól 1,08x3-3.5x odds....

-
umek7
őstag
Chardy kapja be.
Mára:

-
umek7
őstag
Chardy jó erősen kezd, a faszom van vele..
Chelsea - Manchester United:
AVB: "Nagy reményekkel várjuk a következő szezont.."
A kékek idén szarok, most meg Terry (tárgyalásra idézték be rasszizmus vádjával), Drogba + Kalou (afrika kupa), Ashley Cole (eltiltották mert idegbajt kapott a Swansea ellen), Ramires (valami sérülés) nélkül kénytelen felállni, és még Lampard+Mikel játéka sem biztos (a mérkőzés napján dől el Lampardé, Mikelről pedig nincs visszatérési infó, de nem hiszem hogy most lenne az). Szóval azon kívül hogy szarok még áll is a báll a csapatnál, nagy a feszültség..
Fergussonéknál pedig bevethető már De Gea, Rooney, Nani, Young, Cleverley is. Lenyilatkozták hogy iszonyat fontos a bajnokság, kettőzött erővel fognak játszani, Giggs szerint ez egy sorsdöntő meccs lesz. És hát na, sokkal jobb a MU. AVB kevés még ahhoz hogy legyőzze a MU-t, ha jó formában lennének és mindenki egészséges lenne akkor oké, de egy fiatal, alakulófélben lévő csapat szerintem itt kevés lesz.
Várható kezdők:
Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Luiz, Bertrand, Malouda, Romeu, Meireles, Mata, Sturridge, Torres.
(Essien-t nem tudom miért hagyták ki..)Manchester United: De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Park, Giggs, Carrick, Valencia, Welbeck, Rooney.
Összegezve az a kurva nagy igazság hogy nagyon meglepne ha nem nyerne a MU, de maradjunk annyiban hogy ez legalább döntetlen lesz. A szorzó simán is király vendégbe, DNB pedig 1.85, érdemes lehet megpróbálni..
-
B-L-A-C-K
titán
Teniszhez ugye nem értek. A.Madrid szerintem otthon sima lesz, elég jó formába lendültek.
saudian: Szép, kombiba tényleg nem lenne hülyeség játszanod, gyakrabban nyernél, igaz nem annyit, de a téten lehet csinosítani, most gondolom ha egy ilyen egyenesre nem sajnálsz 5 ezret, akkor kombira se 10-15 ezret, és úgy gyakrabban nyernél a várható meg hasonló lenne...
-
umek7
őstag
Chardy szerintem nyer, de azért annyira nem vagyok tökös. 1 szettet várok tőle mindenképp. Az ATMA-t meg már jó előre kinéztem magamnak, szűk hazai sikert tippelek.

(A tét nem huf hanem $)
-
expander
senior tag
-
saudian
csendes tag
hát amúgy én se bíztam benne hogy kikapnak, de ilyen szelvényre úgy voltam vele hátha afrikai gyémántolaj bundázások vannak aztán
x-re kihúzzák és megy tovább elefánt hosszabítással dehát nem

-
saudian
csendes tag
kami
pedig jónak tűnt.. 5000ből hozott volna 2millió150ezret...... -
N-vidi-A
őstag
Na, Real csak behúzta!

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Oké ilyen alapon ne is fogadjunk.

A Getafe sosem volt könnyű ellenfél, idén meg otthon azért a Barcát is elcsípték, a Madrid dolgát is megszokták nehezíteni. 45 perc alapján itt nem lesz nagy kitömés, kurva hideg is van. 0:3-ra (vagy többre) egyáltalán nem számítok, a Getafe gól meg benne lehet a pakliban. Persze ettől függetlenül BÁRMIKOR lőhetnek még vagy 4 gólt

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit.
üzenetére
jaja, meg még ezeket:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
136 Aachen - St. Pauli D 3,051-0157 QPR - Wolverhampton H1,90 1-2177 Mallorca - Betis D 3,201-0144 Brighton - Leicester D3,001-0umek7: Azért én 1.44x oddsért nem vállaltam volna be ~14 ezre, 2 bármikor lőhetnek, végül is kaphatnak is és akkor jó vagy, de nem tudom....Mindenesetre remélem nyersz...

-
umek7
őstag
Pont lebaszták az oddsot 1.53-ról, de így is oké

-
Vandit.
addikt
Holnapra mondom a tutit.
Ajax Utrecht V
-
wmarci
senior tag
Amúgy tényleg holnap mennyi esélyel nyer a Freiburg ellen a Werder? Stasztikai szerint.
[link] -
wmarci
senior tag
Mennyi x a Bundesligaban
olnap Freiburg-Werder vendég kivétel lesz?..vagy nem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NyxNyxNyx
addikt
Tippmixgyilkos nap

-
pohár
félisten
Bayern Bayern...

úgy látszik az a nem megadott gól nagyon visszafogta őket
-
expander
senior tag
en mar k.rvara elegedett lennek akkor is, ha csak siman 1 meccsem menne el allandoan, de hogy mar szinte hetek ota az van, hogy az az utolso 1 meccs is a 90.perc utan megy el, ez mar kib.szottul idegesitö...
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Annyi pörgős volt a meccs hogy (már aki nézte) a hülye se hagyta volna ki ezt a fogadást. Igazából már 10 perccel ezelőtt jöhetett volna a gól, mert olyan helyzetek maradtak ki hogy na.. Most pedig jöhet a RMA meccs.
7/5
250 Marseille - Lyon X 3.10
152 Watford - Barnsley X 3.102-1
213 Genoa - Lazio X 2.90
224 Chelsea - Manchester Utd. V 2.57
206 Atl. Madrid - Valencia H 2.00
158 Stoke - Sunderland V 3.15 0-1
178 Levante - R. Santander X 3.20 1-1 -
droving
aktív tag
malorca jött galata jött már csak egy kell.....

-
umek7
őstag
Na egy gólt. Már Uche is a pályán, gyerünk már.

-
droving
aktív tag
QPR mecset ,hogy fogadtad ?
-
DonGyno
csendes tag
Eddig jött : Dortmund,QPR,Athletic Bilbao-csak továbbra is csak szépen jöjjön minden
FC Nürnberg - Borussia Dortmund Háromesélyes fogadás Borussia Dortmund Dortmund 1.53
Hamburg - FC Bayern München A 2-es csapat szerez gólt? igen ? 1.08
Freiburg - Werder Bremen Dupla esély X vagy Werder Bremen ? 1.31
Queens Park Rangers - Wolverhampton Wanderers Szerez gólt az 1-es csapat? igen igen 1.16
Atletico Madrid - Valencia Szerez gólt az 1-es csapat? igen ? 1.20
Athletic Bilbao - Espanyol Szerez gólt az 1-es csapat? igen igen 1.18
Getafe - Real Madrid Háromesélyes fogadás Real Madrid ? 1.33
Juventus - AC Siena Szerez gólt az 1-es csapat? igen ? 1.08
-
droving
aktív tag
galatasaray gyere gyere

-
droving
aktív tag
Bayern D

-
B-L-A-C-K
titán
Nekem még az ártatlan téthozóm is elment...
QPR... 
-
szpal17
őstag
Eddig jött a tendencia, hogy akit rakok az kikap vagy ikszel....4 meccset tettem..bolton, QPR, Möncheng.
Mindegyik bukó, tehát aki a galatasaray győzelmét várja az félhet..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
droving
aktív tag
alkmaar mecs elhalasztva. faxa
-
umek7
őstag
Buzi Barnsley megint nem akar ikszelni
-
pr1muska
csendes tag
Én ezt nem értem. Sportingbeten tettem 2k-t a City meccsre és visszavontam a fogadást, de a pénz eltűnt.
-
droving
aktív tag
De komoly kifogja a kapus a 11-est , és újra rúghatják.

Nincs megbundázva ááááá ....

-
Vandit.
addikt
-
szekra
addikt
Mai szelvényem:
161 H
180 V
189 V
251 H
odds: 4,92156
2000Ft ~ 9800 -
droving
aktív tag
Az adott ods-ot el kell osztani a várható nyereménnyel.
-
tamas87
csendes tag
Sziasztok!
Az elhalasztott mérkőzésekkel mi a helyezet? 1x odds lesz? Mert tippeltem egyet, de elhalasztották. Ilyenkor mi az eljárás?
Köszi a választ!
-
droving
aktív tag
mai szelom : alkmaar , mechelen , mallorca , galatasaray.
ods: 13.79 600ft
8.280 ft
hajrá hajrá sok szerencsét mindenkinek.

Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Érdemes lehet sima győzelembe megrakni 10 ropival?