Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
giigz
veterán
Anderlecht vezet!

Szerk.: Besiktas egyenlített, hajrá!

-
giigz
veterán
28. perc ott az egyenlítés. Ebből lehet Anderlecht győzelem is, azt hiszem.
17. percben nem kell elkönyvelni buktára egy 0-1-et.

-
janos1988
addikt
-
sz_abika
addikt
17' Anderlecht 0 - 1 AA Gent
de éreztem, hogy az anderlecht nem vállalható
Őszi formájuktól messze vannak -
sz_abika
addikt
Magyarország - nők @ 1.37
Scunthorpe - nem @ 1.18
Motherwell @ 1.57
Espanyol @ 1.36
Gól (mindkét csapat szerez gólt) @ 1.80300->1800 mára
-
sz_abika
addikt
-
umek7
őstag
-
pohár
félisten
egyszer szeretnék ilyet nyerni

-
pohár
félisten
63 Magyarország - Szlovénia H 1,74
113 Anderlecht - Gent H 1,55
137 Mirandes (H) vagy Espanyol (V) jut tovább V 1,23
107 Besiktas - Gaziantepspor H 1,39Eredő odds: 4,61106
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 4610 Ftmai ajánlatom, nem tudom hogy elmegyek-e még megtenni, ahogy alakul
-
mmdms
addikt
063 H 1,74 Magyarország - Szlovénia
111 V 1,7 Besiktas - Gaziantepspor: 2,5-nél kevesebb v több
106 H 1,9 Sivasspor - Antalyaspor
137 V 1,23 Mirandes (H) vagy Espanyol (V) jut tovább
122 D 3,15 Notts County - Preston
123 V 2,1 Scunthorpe - Sheffield Wedodds: 45,72847629
csak 200-al kéne megtennem, de még meggondolom az uccsó kettőt, valami 2-es szorzó körüli jó tipp helyettük? -
pr1muska
csendes tag
Na akkor itt a mai szelvényem 4/6-os kombi:
St. Louis - Pittsburgh V 2.33
Mali - Guinea H 2.40
Motherwell - Dunfermline H 1.48
Napoli - Internazionale V 2.90
Barcelona - Real Madrid H 1.61
Liverpool - Manchester City V 2.54Tét: 1500Ft
Reméljük ünnepelni fogok

-
pr1muska
csendes tag
Vancouver - Edmonton és Florida - Philadelphia meccsekről mi a véleményetek?

-
umek7
őstag
Kaptam az Unibettől egy bónuszt, 10k-ig megduplázzák a befizetésem összegét. Köszöntem

-
giigz
veterán
Tippjeim a mai napra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anderlecht X2 2,35
Fletwood X2 2,75
Motherwell X2 2,40
Besiktas X2 2,70
Mirandes 3,10
-
Buldozer99
senior tag
85 NY Rangers - Winnipeg H 1,70
132 Juventus (H) vagy Roma (V) jut tovább V 2,37
111 Besiktas - Gaziantepspor: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,70
137 Mirandes (H) vagy Espanyol (V) jut tovább V 1,29
106 Sivasspor - Antalyaspor H 1,90
95 Vancouver - Edmonton H 1,62Eredő odds: 27,19597
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 27195 Ftvélemények?

-
KisRod
tag
Mali-t miért érzem tutinak? Az a baj, hogy megijeszt a 2,4-es odds

Szerintem a Juve nem fog kikapni, viszont a Róma tj. jó lehet, X1 mehet, ha jó odds van rá. -
N-vidi-A
őstag
Mára ki mit tesz?
-
giigz
veterán
Grat. annak, aki X-re mondta a Sporting meccset, de meg azon a szelon van par magas szorzom, jo lenne jonne.

-
B-L-A-C-K
titán
pohár, expander. Úgy vagyok vele ezek a kis csicska kis oddsok is elmennek, és hogy 1500 ftból, vagy akár 5 ezerből legyen egy normális nyeremény raknom kell 6-7-t, és úgyse jön. Inkább rakok 1500-ért egy ilyet, és ha véletlenül bejönne meg elég szép nyeremény. De azért szerintem ha azt vesszük nem olyan hülyeségek:
Juventus - Roma V 3,70 ---> Roma kezd elég jó formába lendülni, csak ha a legutóbbi 5 meccsüket nézem mindet megnyerték, 15 gólt vertek. A Juventus meg ugye veretlen, éppen itt lenne az ideje hogy kikapjanak, ráadásul kupa, ahol tudjuk nem mindig az esélyesebb nyer
Mirandes - Espanyol V 2,43 ---> Itt az Espanyolnak csak egy X jó, vagy hogy nyerjenek, ha 1-0 nyer a Mirandes már kiestek, és szerintem nem x-re fognak menni.
Napoli - Internazionale V 2,90 ---> Napoli nem valami fergeteges formában van, igaz kupa bármi lehet, de szerintem behúzza az Inter ha nem veszik félvállról. Plusz még annyi hogy az Inter pedig 10 meccsükből 9-et nyert mostanában...
Barcelona - Real Madrid V 5,10 ----> Itt nokomment, csak annyi, hogy már csak azért is megrakom a Realt...
Azért tavaly nem is egy hasonló vak szelóm volt amin 1 meccs ment el, és ha betalál meg happy, ha meg nem most nem 20 ezret fogok(unk) bukni hanem csak 1500 ft-ot...
De itt egy példa: Gondolom erre a szelvényre se rakott volna senki több ezret, még is jött...
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
jo hat, nyilvan te tudod, csak en sajnalnek 1500ftot egy ilyen szelvenyre... max 400ftot erne meg nekem kombiban, de igazandibol meg annyit sem
en inkabb ratolnam az egeszet egy ghana,besiktas,motherwell kombora. (vagy valami masra, aminek sokkal nagyobb a valoszinüsege mint annak a 4 meccsnek
) -
B-L-A-C-K
titán
Egy ilyen kipróbálható lenne....:
128 Juventus - Roma V 3,70
133 Mirandes - Espanyol V 2,43
182 Napoli - Internazionale V 2,90
192 Barcelona - Real Madrid V 5,10Eredő odds: 132,97689
Tét: 1500 Ft
Várható nyeremény: 199 465 Ft -
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok ez az olasz kupa oda vissza vágós?
-
malwy
senior tag
Eldan Ashkelon - Hapoel Jerusalem (Fogadás győztesre) Hapoel Jerusalem Eldan Ashkelon
Kár érte

Holnap tessék Espanyolnak szurkolni!
-
umek7
őstag
Sporting X, kár hogy csak 3k-val ment.
-
B-L-A-C-K
titán
Na ma csajommal elmentünk a vásárolni még 5-6 körül, én megraktam az 5/7-esem, mondta rakjak neki is ilyen kis szorzós meccseket 1 ezressel, mondom oké gyorsan kinéztem 4-et....Erre természetesen jön is neki, de ha magamnak raktam volna tuti elmegy...
Így nyertem neki egy kis aprót...
-
pr1muska
csendes tag
Huh, Sporting lõhetne egyet és akkor jön 12k

-
sz_abika
addikt
A rizsesport többeknél láttam leírva, de azt néztem hogy nem értem mit "esztek" rajta.
inb4 bármilyen rizses poén
..szóval megtettem hazaiba kombiba
-
pohár
félisten
adott 20 szám (A mező) + 4 szám (B mező)
ebből kell kiválasztanod úgy 8+1 számot, hogy nyerj
4+1-től fizet (ilyenkor az alaptétet kapod vissza, ami 200ft), az 5+0 már 2x pénz, és így tovább...de itt egy link, olvasgass

tudsz 1x-5x téttel is játszani, és nem csak egy, hanem 5-10-20-50 húzásra isígy néz ki a netes felület, papíron ez majdnem, csak más az elrendezés
DonGyno... a lottósorsolás pedig full élő, voltam már bent sorsoláson fater által (meg luxoron is, mikor még megyénkénti elrendezés volt, ott ültem a gömb mögött
) -
DonGyno
csendes tag
Látom megy a lottó őrület itt is. Akkor egy kis háttértörténet a lottóhoz, az egyik ismerősöm szerepelt lottóhúzáson, a lány akiről szó van terhes nézzük ám az élő húzást hogy mik lesznek a számok erre feltűnik a lány terhesen a felvételen, ezzel csak az a baj hogy a lány KEDDEN MEGSZÜLT!!!! Na ennyit az élő húzásról!!!!!

-
expander
senior tag
20bol 8 szamot kell bejelölni plusz a B mezöben 4böl 1et
a 4+1 visszaadja a szelveny arat, 5+0 az mar 2x szorzo es igy stb... elsöre könnyünek hangzik, de amugy nehez
en mar tolom vagy masfel eve es a legtöbb nyeremenyem az 400ftbol 6400 lett. egy 2huzasos szelveny volt, egy 6+0 es egy 6+1es talalattal. szerintem böven minuszban vagyok 

-
pohár
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
sok sikert

én amúgy se lottóztam és nem is lottózok, nem is tervezem a jövőben sem, de ha valakinek lesz egy négyese a számommal 1 rekesz Gulden Draakot elfogadok tőle
de akkor nem lenne egyszerűbb már puttózni? ha valaki tenni akar egyet, itt kér pár számot, aztán lesz ami lesz...
ha valaki kérdez számokat, én örömmel adok neki tippet, nem fogok kapálózni a "részemért", a lelkiismerete majd ráveszi hogy fizessen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janos1988
addikt
Ti már úgy beszéltek erről - per, meg ki koccolna le stb. - mintha megütöttük volna az 1 milliárdot

Nem beszélve arról, hogy ha lemásoljak még páran akik erre járnak és a végén lesz majd 50 telitalálat

Én is azt mondom, hogy rakja meg mindenki és lesz 5 szelvény, ha meg nyeremény van - pl. 2-es - akkor mindenki ki tudja váltani.
Szerk.: Ezt az 5 számot már csak azért is megrakom és majd küldök képeslapokat a Seychelle-szigetekről, akkor ha kiszálltok

-
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Hát szerintem ha ide leírjuk, és megbeszéljük gondolom senki se lenne olyan pofátlan hogy lelépne..."
Ezt az előző válaszomban már megválaszoltam.
Én nem tartom feleslegesnek, miért lenne felesleges(?). Az meg hogy egy fórumon megbeszéltük hogy ha egyikünk nyer akkor osztozkodunk, és így pert lehet nyerni, meg követelni a pénzt.. hát nem tudom. Nem állítom hogy top1 otthon vagyok jog témában, de ez erősen kivitelezhetetlennek tűnik.
-
giigz
veterán
Én igazából abban is partner vagyok, hogy minden héten rakunk egy közös szelót, ugyanazon számokkal... A számokat, minden héten mindenki mondd egyet, és akkor azt megrakja mindenki, hogy ne legyen belőle probléma, igazából ez a hetente +225 Ft nem egy nagy összeg, és hátha egyszer a közös számokkal ötödöljük el azt a bizonyos összeget.

Akkor ezen a héten toljuk a 4, 7, 20, 22, 54 szelót?
-
B-L-A-C-K
titán
Hát szerintem ha ide leírjuk, és megbeszéljük gondolom senki se lenne olyan pofátlan hogy lelépne...
Szerk: Én teljesen feleslegesnek tartom hogy 5x megrakjuk ugyan azt, amúgy meg nem nézném ki senkiből hogy lelépne, de ha mégis rendőrségen hivatkozni lehet erre hogy itt megbeszéltük, haveromnak akinek van lottózója sms-be szokott kapni emberektől hogy ezt rakd meg meg azt, és majd fizet, volt akinek megrakta és nem fizetett, feljelentett a tagot, sms-el tudta bizonyítani és pert nyert. Szóval ilyen probléma szerintem nem lenne, ha meg pl lenne egy 2-esünk, az adott illető teszi a szelvényeket míg a nyeremből futja, 3-as felett meg egyszerűen utal....De már ha ebből vita alakulna ki akkor szerintem hagyjuk a picsába az egészet...
-
umek7
őstag
Miért? Mert szóban megbeszéljük? Mit csinálsz ha eltűnik egy xy nick a fórumról?..
Szép dolog a bizalom, én egy bizonyos mértékben megbízom mindenkiben, de ti sem várhattok el maximális bizalmat úgy hogy csak online ismerjük egymást. Korrektek vagytok, jó arcok, de.. a pénz barátságokat is tönkre tud tenni, nem hogy ilyen (amúgy nem rossz) kapcsolatokat. Remélem érthető amire próbálok kilyukadni.
Én azt tudom elképzelni hogy minden hétre kitalálunk új számokat, és mindenki feladja.
-
Jarod1
veterán
ma olvastam a sb -n valaki 130 millát szakított 16 meccccsel
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)