- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem is van egy olyan érzésem hogy a legfelső szintre felrepülni nem lehet szándt szándékkal
Ez is sokadszorra sikerült, de a szélcsatornás résznél aztán tényleg le kell futni pár kört mire összejön..de majd úgyis meglátod. -
whitezo88
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
-
Arra már rájöttem, legalább is remélem, hogy repülnöm kell,
viszon fogalmam sincs, hogy hova!
Fennt van egy rács, de amint odaérek letelik az időm...

Megvan, de bevallom csak véletlenül.... én csak repültem...

-
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Srácok látom itt többen tolják már a teljes verzióval valaki elmondaná nekem hol lehet megvenni ezt a gamet? -
Silenzio
addikt
Na csak sikerült - kb. 55-ödszörre. De attól még nagy égés...
-
Silenzio
addikt
A turbinás résznél, ahol a szélcsatornában kell visszaforgatni az időt (a 4 ventilátoros nem az első! Na ott nem megy. Hiába pörgetem vissza az időt, letelik egy pillanat alatt (bug) és ledarál. Megint. Ez a játék egy mocsok fos. Ilyen undorító bugokat - komolyan mondom 40-szer próbáltam már, és egyszer se tudtam 5-nél több lépést megtenni... Végig se lehet tolni? Hát mi a francra legyek ennél is türelmesebb? Esélytelen az egész!!!
-
szucsinka
őstag
sziasztok
nekem lefagy a játék ha bill kiosztást váltokkiir valami:crash minidump.otezt hogy lehet orvosolni?,

-
snecy
senior tag
A szemköszti tornyokban lévő ionágyúkat a vége felé nagyon sokat kell lődözni?

-
whitezo88
nagyúr
ilyenkor érdemes figyelni mit ajánl a ruha (tehát mi lesz kijelölve) és abból már rá leht jönni mit is kellene...
ha közelmész átvált time reverse-re -
mad1
veterán
hopsz kicsi lett...
szoval itt hogyan tovabb?? -
mad1
veterán

itt hogyan tovabb??
-
Haart
addikt
Valaki segítsen mert a falra mászok. Feltettem a gammát és mihelyst betöltene megáll a kép a processing shaders feliratnál és hallom hogy megy a game, van hang meg minden csak képem nincs. Ilyenkor mivan?
-
Silenzio
addikt
Izé. Elakadtam a "feszilitiben" a nagy turbinánál. Arra tök egyedül rájöttem hogy vissza kell pörrenteni az időt
...
De bármit csinálok eztán, ha repülök, viszsazuhan és nyekk. A legváratlanabb pillanatokban. Nem, nem fogy el az erő és nem kapcsolom ki a visszapörrenést, mégis úton-útfélen visszazuhan a darálóba...
Ez valami bug? Mit kell itt csinálni? -
rento
őstag
Itt mit kell csinálni?
elakadtam
A feladat azt mondja h kerüljem ki az őrszemet. Okés ezt értem, de hol? -
Gabeee
tag
Aki a virágboltban vette, mind találkozott ezzel a jelenséggel...
Viszont nekem a video beállítások módosítása után egyszerűen csak kilépett, nem kellett újratelepíteni, csak újraindítani. És akkor már a módosított beállításokkal ment!
Ja, és mivel nekem a billentyűk alapbeállítása tökéletesen megfelelt, még csak nem is pecseltem, hanem az 1.00 verzióval toltam végig...
Mellesleg van hozzá pecs, és azzal működik a módosítások mentése, sokak állítása szerint! -
bim
veterán
találkoztatok azzal a jelensggel hogy egészen addig simán megy a játék amig az alap videobeállitásokat használod.
nálam 1280x...amint visszábbvenném 1024-re azonnal törlődik minden billbeállitás és nem is enged semmt beirni oda.
ha a default videobeállitásokat használom akkor meg tökéletes minden.
ha egyszer belenyultam akkor csak reinstallal lehet ujra életre kellteni a játékot... -
snecy
senior tag
A játék végefelé vagyok egy kisebb vasútállomáson, befut a vonat, a tetőről ráugrok a szerelvényre miután a kart meghúztam..ezekután hogyan tovább?
-
mad1
veterán
2plazmakapu elott vagyok,meghuztam a kart,"di ektivéted"mondja a hangosbemondo,de nem nyillik a kapu.itt mit kell csinallni?
-
athomi
veterán
Nem tudja vki hogyan kell sprintelni?
-
athomi
veterán
Annyi gombot kell, lehet itt nyomkodni, hogy sokszor mellényúlkálok. Lehet csak szokatlan.
Aki végigtolta a játékot annak hogy tetszett? -
Eagle16
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ennél hivatalosabbat nem tudok

Driver: 169.02-es béta. (semmi gond nincs vele, én sem szeretem a béta cuccokat pedig, de ezzel tényleg semmi baj nincs)
-
Vistaboy
veterán
Azt honnan szedted le?
Sajnos nekem a postás verzió van meg, olyat mutass.

Itt az infó a patch-ről, nem írja hogy a lefagyások ellen az a jó.
Neked melyik driver van fent?
-
Vistaboy
veterán
Nekem elindul, de akármit állítok, lefagy. Te át tudod állítani a billenytűket is, hogy meg is maradjon benne? Nekem most a 163.69-es driver van fent. De én elvből nem használok béta driver-t. Ha tényleg a driver a hibás, akkor asszem megvárom a WHQL-est, és utána játszok... majd a Crysis-al, mert addigra az kijön és már nem érdekel majd a Timeshift...

-
Vistaboy
veterán
Srácok! Nektek nem fagy le a konfigurációs képernyőn?
Akármit állítok át (Felbontás, irányítás, stb.) lefagy a játék. Valakinek valami ötlet? Ugyanis az alap irányítással én képtelen vagyok játszani, ha nem konfigurálhatom át a billentyűt és az egeret, akkor uninstall...
-
athomi
veterán
Én azt birom, hogy elkezdem lőni fejbe a palit, az meg összerogy...mondom ennek annyi, de erre feláll és lő tovább.
Viszont nagyon tetszik mikor megállítom F-el az időt, közel megyek a palihoz sotival és kettőt beleeresztek.
Ráadásul nagyon szépen megy a játék! Végre nem 20-25FPS-el kell játszani... 
-
Gabeee
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Bocs tárgytalan, most látom, hogy közben végigvitted!
Amúgy nálam egy 8-ast megérdemel, nagyon ötletes ezzel az időmanipulációval, és elég hosszúra is sikeredett. És még a kerettörténet sem rossz. A fegyverek is tetszettek, a kedvencem a robbanó nyílvessző, meg a lézeres sniper.
-
FaTHI
őstag
Lehet vki rájött már ha nem:
NOS MEGVAN A PROBLÉMA MEGOLDÁSA AKIKNÉL KILÉP A KIS ABLAK FELVILVANÁSA UTÁN:
Tehát nekem vista alatt nem ment és geforce-om van,de talán a radeonos kollegáknál is beválik!
Szval ott rontottam felraktam régebbi drivereket,de azoknál azt irta ki:
Incompatible Video Driver.... nos erre gondolom legtöbben felraktuk a legujabbat,és nem indult. De ha a PLAY-re nyomunk már indul is!
Nálam a 163.71-es driverrel jo lett!
Radeonos kollegák ugyanigy régebbi driverrel próbálkozzanak! -
athomi
veterán
Nekem tetszene a játék, de nekem túl arcados. A célkeresztől rosszul vagyok. Amúgy nem rossz, azt hiszem végigjátszom.
-
Scoobyka
addikt
kinyomtam végre.....hát a vége pfffffffffffffffffffffffffffffffffff....na ezt nem vártam.
-
janos80
senior tag
sikerult megszerezni nekem is a jatekot. vasarnap beizzitom a gepet,es kiprobalom,
remelem a jatek is olyan lesz,mint amilyenek voltak a trailerek
-
Scoobyka
addikt
SPOILER:
Hogy kell megölni a főellenfelet...azt a pókot?....,mert amikor kilővőm az egyik plazmaágyúját akkor a rakétasortűznél kinyir mint atom...előre is THX a válaszadónak..
-
snecy
senior tag
Na, amúgy a játék végefelé sikerült elakadnom.
Hangáros rész, egy kezelőközpontból valamilyen cargo nevű szerkezettel megoldottam hogy egyik platformról a másikra ugorjak, de utána hogyan tovább? Létrával leérek egy kis gyártósorhoz amin valami keretszerűség készül, de nem tudom mit is kellene csinálni egész pontosan. -
fpeter07
veterán
Ez milyen játék? néztem már róla pár vidit, de...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Egyetértek az értékelésekkel.
-
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem az IGN saját és olvasói értékelései mindent elmondanak erről a játékról... Katt
-
Scoobyka
addikt
nekem nagyon bejön a játék...sztem hagnulatilag is ott van a szeren,csak haladni kell a játékban rendesen.... ma fejezem be sztem,mert igen csak a vége felé értem és rengeteg jó ötlet van benne.....néha agyalni is kell,hogy az időmanipullást hogy használjam,de nekem az nagyon tetszett benne..
a grafot meg nem értem mindenkinek hű,de jól megy meg minden.....nekem még az ut3 is jobban ment mint ez...a 163.51-es drivert raktam fel hozzá,mert mobilvga támogatás csak abban van igazán....és a betöltési idő sem 3 perc,hanem max 30sec ...(2giga ram).....
nekem 800*600-ban megy közepes grafon és antialasing nélkül és így játszható rendesen....még a crisys is jobban ment a notimon...ott 1024*768-ban médium és egykét dolog highon volt.....szóval sztem nincs olyan jól optimalizálva vagy pár effektett kinyomtattok,mert amikor vagy 20an mennek rád és mindenki lő akkor nem hiszem,hogy 60fpst-elértek max grafon....(talán csak a 8800GTX vagy 2900XT-k....de nem egy 8600-as...).
-
feka007
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát nekem a grafika sem jön be annyira, minden textúrán csak shaderek vannak, a fizika meg nulla. Ez a játék olyan semmilyen, ilyen egyszerű játékmenettel előadni egy játékot 2007-ben...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igaz elírtam, 3 az PS2-es volt...
NFS az jön PC-re is szal az lényegtelen, most jön le a Demo, de a többi valóban jó lesz!
Bár az a Ninja Gaiden meg Little Big Planet nem tudom mi... Nah befejezem én is az OFF-ot. -
Alvin_ti4200
félisten
Gran Turismo 5
, Metal Gear Solid 4, Uncharted (dec.7.), Ratchet & Clank Future (nov.2.), Little Big Planet (2008Q1), GTA IV (2008Q2), Soul Calibur IV (2008Q1), Devil May Cry 4 (2008Q1), Dark Sector (jan.17.) és amik már megjelentek: Conan, Heavenly Sword, Motorstorm, Resistance, Folklore, Lair, Ninja Gaiden és jön az NFS Pro Street is PS3-ra nemsokára
Többet nem kampányolok, mert az Isten se mossa le rólam, hogy a Sonynál dolgozom
-
keIdor
titán
Szintén egészen idáig... A PC piac sajna egyre "romlotabb" lesz. Egyre gyengébb minőségű játékok jönnek rá...
Én legalábbis így látom, jövőre bővíteni akarom itthon a játszóteret én is egy konzollal. PS3-ra jó címek lesznek, bár a Japán játékok egyáltalán nem érdekelnek, de pl. a Gran Tourismo 3, Metal Gear Solid 4 nagyon érdekel, meg ott lesz még az a KillZone 2 is! -
snecy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Valamennyire mindkettő megállja a helyét, részemről az a helyzet hogy általában az aktuális középkategóriás PC-re futotta mindigis amit másfél évig használok, a konzol viszont számomra sosem lesz alternatíva, pont amiatt mert a kedvelt játékaim pc-re vannak

-
snecy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Már aki
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tudom...
ezzel jár a PC... -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Megértelek, jövőre én is veszek egy konzolt, bár a PC marad.
-
Silenzio
addikt
Adtam neki még egy esélyt. Ezúttal az első fokozaton amit a fejlesztők "átlagos"-nak hívnak. Itt már jóformán meg sem halok, persze így is nehezebb mint a HL2. Néha félrenyomom az időhasználatot, de megy azért. Kösz a tippet! Csak most jöttem rá hogy a többi grafikai opció fülön nem is voltam még
Na mindjárt lecsökken az a 60-80 fps
... Játszogatok még kicsit, mert élvezem, aztán megyek Witcher-ezni, ott prostizok egyet aztán irány a szigorlati tételek elé való ülés!!! -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Van abban valami, amit mondasz. Jericho, Stranglehold, WiC is hamar ellaposodott...
Bár szerintem UT3, CoD4 és Crysis jó lesz! -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Silenzio
üzenetére
hát ez is egy vélemény, sztem meg gyerekjáték egy fps edzett gamernek, néha akkor a hentek vannak, hogy serious sam-ben érzem magam
sotival mióta 3 fejlövés 1 ember? 1 fejlövés és ugy repül el mint a bot, maximum ha nem jól találod el még megkoccolod a búráját a puskatussal
de valószinüleg azért nem megy neked, mert nem tudod jól használni az időt (ahogy irtad is), anélkül pedig valóban lehetetlen az ellent is likvidálni nemhogy a külöböző helyeken átmenni, robbantani stb. nem kell feltétlen a gombokkal variálni, 1-re állítod az optimális időhasználatot, és jórészt az elég is. mindig azt aktiválja neked, ami az adott helyzetben szükséges.a game-ről, a kinti területekben nektek is erősen HL2 érzésetek van?
jó annyira nem profi, de a hangulat átjön.. tény, hogy a texturák sokszor elhanyagoltak, a viz hullámzása vicces, de az efektek amiben igazán üt ez a game. az eső, a tűz, az idő lassulás, robbanás, fizika, ect. nekem összességében bejön, bár a demo után egy kicsit jobbat vártam, néha kicsit fárasztó, de 80-85%-ot igyis lazán adnék neki valami ujságban 
-
Silenzio
addikt
He? Mi? Mi nem volt különös a Riddick-ben? Részben non-lineáris játékmenet, azokat a küldetéseket csinálod meg, amelyeket csak akarod, ha nem főküldetés. Aztán ott a lopakodós gyilkolás, a sötét részek kihasználása, a fegyőrök kijátszása, a verekedés, a lesből kivégzéses kombók (fps-ben!!!) - mi olyan szokványos ebben? Mert én ilyet azóta még nem láttam, az tuti... Az oké, hogy sok elem megtalálható ezekből másutt is, de nem így kombinálva és pláne nem ilyen profizmussal előadva...
Ez meg... Gyönyörű és 50 fps-sel fut (8600 Gt-n!) maxon. De hiába gyönyörű, ha a sok effekttől nem látok semmit... Komolyan, azért vettem vissza a grafikát mert képtelen voltam kiszúrni az ellenfeleket. Az időmanipuláció sehogy sem esik kézre (balkezes vagyok), bárhogy próbálom beállítani, csak kapkodok és végem. Normálon shotgunnal 3 lövés kell egy közkatona fejébe. Ha megállítom az időt, sem lehetek benne biztos hogy a földön marad miután beindul újra. És hátbalő. 5en vannak egy romos szobában, mindenki engem lő, azt se látom hol vannak. Aztán nagy nehezen megcsinálom, leugrok a hasadékon, és mit látok? 3an tüzelnek a hátam mögül. Esélyem sem volt. Ezt pörgősen, jó reflexekkel játszani képtelenség mert túl nehéz. Megfontoltan meg nevetséges, a lényeg vész el - és még unalmassá is válik.
A menüben ha átállítom az irányítást és bármit kihagyok rinyál, pedig a gyíkomnak se kell a felfelé nézés billentyű!!! Szégyen szemre easy-re kényszerülök, hogy ha legalább pontosan célzok pusztuljon a delikvens, de new game-et kellene nyomnom, mert nem állítható... Hát nem fogok. Számomra az év eddigi legfrusztrálóbb játéka, ami azért kár mert semmi gond nem lenne vele, ha játszhatónak találnám.
-
snecy
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
1.1-es patch-csel és 1.1-es crack-kel elvileg igen.
-
Buldozer99
senior tag
Most az FLT-s verzió jó vagy nem?

-
snecy
senior tag
Ja, közben sikerült megoldani, pár résznél még szükség lesz rá, mint pl. amikor a hídra felmászva át kell ugratni a kerítés felett.
egyébként egynémely pályarészen teljesen olyan érzésem volt mintha a HL2 Ep2-vel játszanék, főleg akkor amikor erdős területen kell autókázni azzal a katonai mini Jeep-pel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Etzel
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Engem nem az érdekel hogy WAREZ, hanem hogy mi a f@sz rá a megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- YouTube
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én legalábbis így látom, jövőre bővíteni akarom itthon a játszóteret én is egy konzollal. PS3-ra jó címek lesznek, bár a Japán játékok egyáltalán nem érdekelnek, de pl. a Gran Tourismo 3, Metal Gear Solid 4 nagyon érdekel, meg ott lesz még az a KillZone 2 is!