- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Silenzio
üzenetére
hát ez is egy vélemény, sztem meg gyerekjáték egy fps edzett gamernek, néha akkor a hentek vannak, hogy serious sam-ben érzem magam
sotival mióta 3 fejlövés 1 ember? 1 fejlövés és ugy repül el mint a bot, maximum ha nem jól találod el még megkoccolod a búráját a puskatussal
de valószinüleg azért nem megy neked, mert nem tudod jól használni az időt (ahogy irtad is), anélkül pedig valóban lehetetlen az ellent is likvidálni nemhogy a külöböző helyeken átmenni, robbantani stb. nem kell feltétlen a gombokkal variálni, 1-re állítod az optimális időhasználatot, és jórészt az elég is. mindig azt aktiválja neked, ami az adott helyzetben szükséges.a game-ről, a kinti területekben nektek is erősen HL2 érzésetek van?
jó annyira nem profi, de a hangulat átjön.. tény, hogy a texturák sokszor elhanyagoltak, a viz hullámzása vicces, de az efektek amiben igazán üt ez a game. az eső, a tűz, az idő lassulás, robbanás, fizika, ect. nekem összességében bejön, bár a demo után egy kicsit jobbat vártam, néha kicsit fárasztó, de 80-85%-ot igyis lazán adnék neki valami ujságban 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát ez is egy vélemény, sztem meg gyerekjáték egy fps edzett gamernek, néha akkor a hentek vannak, hogy serious sam-ben érzem magam
sotival mióta 3 fejlövés 1 ember? 1 fejlövés és ugy repül el mint a bot, maximum ha nem jól találod el még megkoccolod a búráját a puskatussal
de valószinüleg azért nem megy neked, mert nem tudod jól használni az időt (ahogy irtad is), anélkül pedig valóban lehetetlen az ellent is likvidálni nemhogy a külöböző helyeken átmenni, robbantani stb. nem kell feltétlen a gombokkal variálni, 1-re állítod az optimális időhasználatot, és jórészt az elég is. mindig azt aktiválja neked, ami az adott helyzetben szükséges.