Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

válasz Silenzio #208 üzenetére

:D hát ez is egy vélemény, sztem meg gyerekjáték egy fps edzett gamernek, néha akkor a hentek vannak, hogy serious sam-ben érzem magam :) sotival mióta 3 fejlövés 1 ember? 1 fejlövés és ugy repül el mint a bot, maximum ha nem jól találod el még megkoccolod a búráját a puskatussal ;) de valószinüleg azért nem megy neked, mert nem tudod jól használni az időt (ahogy irtad is), anélkül pedig valóban lehetetlen az ellent is likvidálni nemhogy a külöböző helyeken átmenni, robbantani stb. nem kell feltétlen a gombokkal variálni, 1-re állítod az optimális időhasználatot, és jórészt az elég is. mindig azt aktiválja neked, ami az adott helyzetben szükséges.

a game-ről, a kinti területekben nektek is erősen HL2 érzésetek van? :) jó annyira nem profi, de a hangulat átjön.. tény, hogy a texturák sokszor elhanyagoltak, a viz hullámzása vicces, de az efektek amiben igazán üt ez a game. az eső, a tűz, az idő lassulás, robbanás, fizika, ect. nekem összességében bejön, bár a demo után egy kicsit jobbat vártam, néha kicsit fárasztó, de 80-85%-ot igyis lazán adnék neki valami ujságban :D

Új hozzászólás Aktív témák