- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
He? Mi? Mi nem volt különös a Riddick-ben? Részben non-lineáris játékmenet, azokat a küldetéseket csinálod meg, amelyeket csak akarod, ha nem főküldetés. Aztán ott a lopakodós gyilkolás, a sötét részek kihasználása, a fegyőrök kijátszása, a verekedés, a lesből kivégzéses kombók (fps-ben!!!) - mi olyan szokványos ebben? Mert én ilyet azóta még nem láttam, az tuti... Az oké, hogy sok elem megtalálható ezekből másutt is, de nem így kombinálva és pláne nem ilyen profizmussal előadva...
Ez meg... Gyönyörű és 50 fps-sel fut (8600 Gt-n!) maxon. De hiába gyönyörű, ha a sok effekttől nem látok semmit... Komolyan, azért vettem vissza a grafikát mert képtelen voltam kiszúrni az ellenfeleket. Az időmanipuláció sehogy sem esik kézre (balkezes vagyok), bárhogy próbálom beállítani, csak kapkodok és végem. Normálon shotgunnal 3 lövés kell egy közkatona fejébe. Ha megállítom az időt, sem lehetek benne biztos hogy a földön marad miután beindul újra. És hátbalő. 5en vannak egy romos szobában, mindenki engem lő, azt se látom hol vannak. Aztán nagy nehezen megcsinálom, leugrok a hasadékon, és mit látok? 3an tüzelnek a hátam mögül. Esélyem sem volt. Ezt pörgősen, jó reflexekkel játszani képtelenség mert túl nehéz. Megfontoltan meg nevetséges, a lényeg vész el - és még unalmassá is válik.
A menüben ha átállítom az irányítást és bármit kihagyok rinyál, pedig a gyíkomnak se kell a felfelé nézés billentyű!!! Szégyen szemre easy-re kényszerülök, hogy ha legalább pontosan célzok pusztuljon a delikvens, de new game-et kellene nyomnom, mert nem állítható... Hát nem fogok. Számomra az év eddigi legfrusztrálóbb játéka, ami azért kár mert semmi gond nem lenne vele, ha játszhatónak találnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest