- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
rétisün
veterán
-
törölt tag
-
rétisün
veterán
idővisszaforgatást próbáld. letekered, visszamegy a helyére. odamész, ahol be kell szállni, "visszaforgatod az ídőt, ekkor lejön a lift. beszállsz, oszt annyi
amugy érdemes figyelni fenn a bal felső sarokban az időbuherátor ikonokat, mindig jelzi, melyiket érdemes (kell) használni. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
nagyon szivatos ez a jatek...

mar az otodik palyan vagyok - asszem - de meg mindig nem unom
viszont neha nagyon fel tud huzni
foleg ha mar 10x kezdtem ujra egy szakaszt es 11-re sem sikerul 
van egy problemam is
azon a palyan vagyok, ahol ho van, kb a palya kozepen vagyok, ahol van a felbemaradt epitkezesen egy felvono
de nem tudok rajonni, hogy juthatnek fel ra
van a felvono mellett egy kar, amit tekernem kell, es akkor elindul felfele a felvono, de mire odaerek a felvonohoz, hiaba lassitom le az idot, nem sikerul felvontatni magam, mert visszaer a helyere...segitsegeteeeeeek
nem tudok tovabbmenni innen, es este szeretnem folytatni a jatekot 
-
törölt tag
sziasztok,
a raktarepuletben vagyok, kinyirtam a sok ember az autok kozott, utana a raktarterben a polcok kozott is, de nem tudok tovabbmenni, mert a futoszalagon levo kontenerktol nem tudok bebujni az alagutba
hogyan tovabb?
-
mad1
veterán
-
Shadows
senior tag
-
Ősgyík
tag
-
sonar
addikt
-
Biomokus
tag
Na, végre vége. A legvége egész érdekesre sikerült. Bár többször neki nem állnék. Köszönöm a segítségeket még egyszer!
Üdv: Biomokus
-
Biomokus
tag
-
Biomokus
tag
-
sonar
addikt
-
Ősgyík
tag
-
Shadows
senior tag
megvan ez a répahuszár elfelejtette lobombázni az aknafedelet de most sikerült
-
Biomokus
tag
Helló!
Elakadtam. Egy teremben vagyok, ahol egy repcsi van középen, a rosszarcok meg bekapcsolták a turbinákat, amiket ki kéne kapcsolnom,mert azok állandóan ledarálnak.
Tudtok segíteni?
UI. Jah, milyen messze van még a vége? Mert kezdem nagyon unni. Lassan uninstallig jutok.
Köszi
Üdv: Biomokus
-
Shadows
senior tag
-
pityeszka
őstag
-
Shadows
senior tag
-
Fittipaldi72
tag
Neked sem volt(nincs)gyerek szobád!
-
fittypaldi72
csendes tag
-
mad1
veterán
-
Kraptor
őstag
Tényleg marha rövid volt. Fé délután alatt végignyomtam és nem is vagyok egy fps király, jó mondjuk easyn volt.
Összeségében hangulatos mondjuk a story elég benga főleg ahoz képest, ahogy elindul. Az nagyon igéretesnek bizonyult de a végén eléggé le lett egyszerúsítve. Na mindegy összeségében egyszer érdemes végigvinni utána kész, ja és fullon röccenés nélkül ment
-
sonar
addikt
-
Shadows
senior tag
Én itt akardtam el van valakinek ötlete mert én kifogytam.

-
sonar
addikt
-
Tommos
csendes tag
Végignyomtam!!!
Nem is mondok semmit...
-
Daert
őstag
-
sonar
addikt
-
Daert
őstag
-
sonar
addikt
-
Daert
őstag
Hali!
Vki tudna segíteni,elakadtam. Egy táborból kell kijutnom,de a kapun túl van egy harckocsi ami berobbantja a kaput,A harckocsit sikerül kilőni és lejutok a metróba,ami el van árasztva vízzel.Mit tegyek,nem találok kapcsolót hogy az áramot kikapcsoljam és más átjáró sincs.
-
pityeszka
őstag
-
kjancsik90
csendes tag
Sziasztok lenne egy problémám. Mikor felrakom a patchet és meg crackelem nem indul a game. És rajta van a legfrissebb driver is. Ha valaki tudna segíteni akkor pls segítsen. THX
-
Janoska26
addikt
-
Tommos
csendes tag
MetallicA-nak hívják.........
-
Tommos
csendes tag
Odapirííííííttt!!!!!
-
Tommos
csendes tag
Van egy zenekar, aminek a négy órás koncertjét néztem végig július ötödikén Bécsben...
élőben.... -
Luda
csendes tag
Van egy eladó, bontatlan Timeshiftem 6000-ért! Akit érdekel írjon!
-
Tommos
csendes tag
Bejött, örök hála!
-
Tommos
csendes tag
-
Tommos
csendes tag
-
mad1
veterán
-
Tommos
csendes tag
Visszapörgettem az időt és bejutottam a lezárt rakodóba a vonattal, és elakadtam megen...
Van egy ládapakoló gépezet, de sztem nem lehet belemászni sehogy....
-
Janoska26
addikt
izé, mennyi memóriát kér ez a retek, mert xp-m van, volt másfél gigám, akkor ment úgy ahogy, namost, eladtam a fél gigát, erre állandóan lefagyott, de már akkor is ha állítani akartam valamit, pakoljak még vagy van valami okosság?

-
Tommos
csendes tag
Megvan, nem volt eccerű, de most meg a vonattal bajlódom...

-
Tommos
csendes tag
Nos, a változatosság kedvéért megint elakadtam...
Ott vagyok h felemelem a léghajót a kezelőszervnél, leeresztem, futás, visszapörgetem az időt, és soha nem érek oda időben! -
Tommos
csendes tag
Megvan, visszatekeréss
Köszi!
Nemcsak nekem van nanoruhám...nehezedik... -
sonar
addikt
-
Tommos
csendes tag
Elakadtam...
Van az a lift a léghajóroncsnál, amit én emelek fel, de hogy a búsba kerülök bele??? -
sonar
addikt
Használd az idő lassítás/megállítást [SHIFT+V SHIFT+E]
Ha fejre célzol a shotival az is hatásos, azt a sorozatlövőt meg szerintem el kell dobni amint lehet, pocsék egy fegyver, márha azzal próbálkozolViszont elakadtam a vége felé járok már (szerintem) beindítják a szélturbinákat középen meg van egy repülő. Itt nem tudom mit kell csinálni, folyton ledarál a propeller

-
Tommos
csendes tag
Megcsináltam!
Landoltam, de itt nagyon hamar kivégeztek...
"Jofféle" játék ez
-
Tommos
csendes tag
Help!
Micsináljak itt a léghajónál, szétcsaptak megen!
-
Tommos
csendes tag
Új ötletek, nem várt történések, ez igen!
De a léghajót mindíg szétcsapják alattam, már 3x megesett!
-
Tommos
csendes tag
Szasztok! Tegnap kezdtem nyomni a TimeShift-et, 8800GTS en tolom , minden fullon van, a Crysis óta nem volt ilyen sztem!!!
-
Arbiter
tag
jó.hülye vagyok csak meg kell állítani az időt és lemenni az aluljáróba.
-
mad1
veterán
-
Arbiter
tag
na el is akadtam..a játék elején ahol először be kéne ülni gondolom a tankba...és ki kéne lőni egy másik tankot na ott nem tudom mit kell csinálni mert az istennek se ül be a tankba.
-
Arbiter
tag
nekem nagyon tetszik ez a játék.
a megvalósítás pedig külön kiemelkedő...
bár az időlassítós dolgokat kcsit még bénán használom,de kezdek belejönni. -
sonar
addikt
-
sonar
addikt
-
dave93
őstag
-
mad1
veterán
-
dave93
őstag
Hi all!
Mi a vélemény a játékról? Ez nem egy horror jellegű játék mint például a bioshock? köszi
-
mad1
veterán
-
Robi211
csendes tag
-
mad1
veterán
-
Robi211
csendes tag
Hali!
Valaki segítsen,ha tud.Eljutottam az építkezésig,ledaráltam mindenkit és nem tudom,mit kell csinálni a liftel.Köszi!
-
mad1
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
kakiúr
csendes tag
hali!segítsen valaki
eljutottam egy olyan részre hogy kiugrok az ablakon ,leölök 3 hitetlent
és egyhatalmas gép plazmaágyúját kéne vhogy semlegesíteni de nem megy. -
snecy
senior tag
-
sonar
addikt
Srácok elakadtam egy ponton. Az épitkezés után mikor az őrszemet kellett kikerülni, utánna van egy rész, hogy jussál be az erő mezőn keresztül az udvarra. Itt megakadtam. Ott a falon az a deaktiváló kar, de nem történik semmi.
Help Me! -
fpeter07
veterán
Videók alapján tök csúnya a játék...
-
libus
őstag
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudom magyarrá varázsolni a Timeshift-et?
Telepitéskor még minden magyar volt, de mikor indítom a játékot csak angolul jelenik meg minden!
Valaki?

-
cor
őstag
-
dragonfx
veterán
Kár ezért a gémért, látványos sok ujdonsággal....de tul realisztikus,eből adódik a buktája..nagyon nehéz...itt nincs olyna 4-5 embertlekaszabolsz..mert már a 2. kinyír simán...még állandó timeshifttel is....idegesítő picit....
Akinek vna türelmemindne sarkon elmentve pöcsözni vele, annak good luck,én nem szenvedek vele....delete.
-
mad1
veterán
-
cor
őstag
csak net nélkül raktam fel s ujra,mivel a gép közelében sincs net
holnap még megnézem vmi másik driverrel,de aszem felejtös lesz ez a game...
-
simo the new
csendes tag
Netet kihúztad telepítés elött? Telepítés elött húzd ki... , ugy tedd fel. Nálam is ez volt úgy hejre jön amugy ha ezt nem teszed meg akkor szedd le a béta javítást a videokari driverböl bár nálam akkor ujra kikkellet tölteni a kezlö gombokat ... rakd ujra net nélkül az a legegyszerübb.

-
cor
őstag
-
mad1
veterán
-
cor
őstag
-
deedee
őstag
-
rico80
csendes tag
-
_stick_
őstag
Kiállsz a párkányra, vársz 10-20 másodpercet visszatekered az időt, kiugrassz és a ventillátor felfele fog repítni, felszállsz a tetejéig és ott egy párkányra kell landolni.
Az ügyesebbeknek, vagy mázlistáknak (mint én
másodszorra sikerűl, de van aki órákig próbálkozott vele, mire összejött... -
rico80
csendes tag
ott akadtam el ahol egy nagy ventilátor van a terem közepén ami nagyon gyorsan forog. mit kell csinálni?
-
rico80
csendes tag
hellóka! valaki végigjátszotta már a timeshift-et? fontos lenne mert elakadtam! köszi

-
Robi211
csendes tag
-
Kareszovics
addikt
-
mad1
veterán
-
Duck92
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amugy érdemes figyelni fenn a bal felső sarokban az időbuherátor ikonokat, mindig jelzi, melyiket érdemes (kell) használni.
nem tudok tovabbmenni innen, es este szeretnem folytatni a jatekot

Véletlenül megnyomtam a visszatekerést és mire észbekaptam már szálltam is felfelé szépen...