Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem azt mondom, hogy a lightning jobb volt, ezért mondtam, nekem teljesen mindegy mi van rajta. Párhovonta lementem a képeket, akkor összedugom a géppel, és ennyi. Erre nekem teljesen mindegy a sebesség, meg minden.
Viszont a szoftveres része meg az üzemidő miatt óvva intelek a váltástól.
Az üzemidőt azt látom, hogy sehogy nem sikerül megközelítenem, most s24 ultrán, eléggé riaszató, de most néztem be a Magic 6 pro topikba, amiben gigantikus telep van, és ott is a készenléti fogyasztást emlegetik. Viszont a szoftveres rész alatt mire gondolsz? Van pár dolog amit szokni kell mert más, de alapvetően nincs bajom vele. Fluidnak majdnem olyan fluid mint az iphone, gyorsaságban még talán kicsit felül is múlja, bug meg crash sem jellemző szerencsére. -
zsoltiz
aktív tag
"a lightning csatlakozó a világ f@szsága ,még egy db Apple user ismerősöm sem zengett ódákat róla"
Lightning 2012 óta van, akkor még a fullgagyi MicroUSB volt az alternatíva (a C android vonalon is később terjedt el). A Lightning 10+ évet élt úgy, hogy nem kellett rajta változtatni (maga a csatlakozó fizikai kialakításra szerintem most is jobb mint az USB-C). Aki apple vonalon mozgott, annak egyáltalán nem volt szar, hogy a 10+ évnyi bármilyen eszközébe jó volt egyetlen kábel. -
TESCO-Zsömle
titán
Cserébe, hogy bizonyítsa mennyivel szarabb az UBS mint a Lightning volt, a legtöbb készülékére a C-s csati alá csak USB2.0-t pakolt be az Alma. Felhasználók szopatása és megtévesztése.
Mint amikor anno az nVidia a TWIMTBP programon belül olyan effekteket rakatott játékokba, ami a saját felhasználóikat is szívatta (64x tesszelált útpadka, város alatt hullámzó óceán, HairFX) csak azért, mert a konkurenciáét még annál is inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest